Gebruikers over webshop ALTERNATE.nl
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenMooie overzichtelijke site wat erg fijn is.mijn dochter is fan van de paarden en deze site was toch echt de goedkoopste van haar verjaardags geld heeft zei dat gekocht bij jullie . Ook nog een cadeau bij haar bestelling wat okk aa gegeven stond hoe leuk .alles verliep soepel .makkelijk te betalen door de proces te belopen.
VerzendingJe werd goed op de hoogte gehouden van de verzend proces.echt super fijn. Mijn dochter bleef maar vragen wanneer het kwam om dit op te zoeken via de mail wat wij kregen was dit duidelijk en overzichtelijk.
AlgemeenPrima webshop. Ik zou alleen aanbevelen om annuleren te automatiseren. Je kan nu alleen een verzoek tot annuleren sturen. In het geval dat je nog iets wilt toevoegen aan de bestelling lukt dat dus niet zomaar.
VerzendingOp tijd binnen.
AlgemeenHet was makkelijk om een product te vinden en te zien hoeveel het totaal was met verzendkosten erbij. Erg simpel en werkte snel.
VerzendingHet product kwam erg snel binnen, de volgende dag wel, alleen was het een beetje vreemd dat de DHL twee keer op dezelfde dag langskwam voor 1 pakket, maar er stond wel bij het bestellen dat een ding apart werd verzonden.
AlgemeenIk bestel vaker bij alternate. Ik heb ze ook vaker gebeld voor vragen en je word daar super vriendelijk en behulpzaam behandeld.
VerzendingLeveringen zijn altijd snel en netjes verpakt. Valt absoluut niks over te klagen
KlantenserviceNogmaals. Voor vragen kan je daar altijd terecht met een top service. Vooral is het fijn dat je alternate kan bellen. Dat is net even wat fijner dan wachten op een email.
AlgemeenGeweldig weer geleverd, op tijd, en stoot veilig verzonden. Goed bedrijf, goede service, gewoon goed zaken doen met hen.
VerzendingZoals altijd worden artikelen netjes afgeleverd in stevige doos en mocht het onverhoopt niet goed zijn of er is iets mis, dan is de service geweldig.
KlantenserviceIeder probleem dat ik in het verleden had is netjes afgehandeld door hen.
AlgemeenHet bestelproces gaat snel en evenwichtig, het pakje kwam volgende dag aan goede ervaring zover,
Klantenservicena een review achtergelaten te hebben kwam de tip dat er onderin de doos nog gereedschap zat die ik miste, toppie en bedankt.
AlgemeenMoest een nieuwe PSU hebben voor de PC. Na wat duidelijke reviews gelezen te hebben er 1 besteld bij Alternate. Goedkoopst in de lijst van Tweakers en volgens website snel geleverd. Rond 2e middags besteld en de volgende dag de PSU in huis. Kon meteen verder met de PC!
VerzendingSnel en duidelijke communicatie m.b.t. de verzending
AlgemeenHelder bestelproces. Alhoewel er goed gecommuniceerd wordt, is het een beetje overkill. 5 mails (exclusief mails van bezorger) zijn er minstens 2 teveel. Verzendbevestiging met factuur combineren en order met betalingsconfirmatie scheelt al 2. Daarnaast ook niet in dezelfde stijl, wat verwarrend kan zijn, communicatie zelf een beetje (juridisch) ouderwets. Kan wel wat frisser. Voor de rest: Puik leverwerk.
VerzendingVrijdag besteld, zaterdagmiddag in huis. Ondanks dat op tweakers een langere levertijd vermeld stond (op eigen site niet overigens), toch even gekeken. Alternate kon zaterdag leveren (kunnen lang niet alle) en dat hebben ze waargemaakt ook. Voor mij was dat belangrijk.
AlgemeenEen prima orderproces, redelijk overzichtelijke website (kan beter), fijne communicatie en een foutloze afhandeling motiveren mij hier 5 sterren te geven.
VerzendingBesteld vrijdag om 17:00, verzonden binnen de beloofde tijd (voor 22:00), ontvangen de volgende dag.
AlgemeenIk heb een PC-behuizing (Inter-Tech IM-1 Pocket) bij Alternate besteld omdat deze hier het goedkoopst werd aangeboden, en omdat Alternate een winkel is met een goede reputatie. De website is overzichtelijk en het bestellen verliep soepel.
VerzendingMijn bestelling werd netjes de volgende dag op tijd geleverd. Er was geen onnodige extra verpakking, het product was al goed verpakt door de fabrikant.
AlgemeenOverzichtelijke website, een aantal keer met de klantenservice gesproken en heel goed geholpen! Erg vriendelijk personeel. Bestelling komt snel en goed verpakt aan!
VerzendingGoed netjes verpakt! Het pakket werd de volgende dag bezorgd.
KlantenserviceHet personeel was erg vriendelijk en behulpzaam! Weten ook waar ze het over hebben, erg prettig
AlgemeenRegelmatig bij alternate producten besteld. Altijd de zelfde dag verzonden (weet niet hoe het op zondagen is)
Dit keer weer voor alternate gekozen vanwege de prijs 😇
---
Geen nieuws is goed nieuws. Klantenservice nog niet nodig gehad.
Netjes verpakt via mail overal van op de hoogte gesteld
Zelfde dag verzonden. Voor 10:00 besteld zelfde dag geleverd is zeer netjes maar tot nu toe nog geen gebruik van gemaakt.
Geen nieuws is goed nieuws. Klantenservice nog niet nodig gehad.
AlgemeenDe goedkoopste webshop voor de Electro Wonderpen spellen die ik zocht. Snel geleverd en goed verpakt.
VerzendingDoos stevig en groot genoeg voor de artikelen. Geen overbodige verspilling!
AlgemeenWas makkelijk te vinden via de website. Had een upgrade nodig voor mijn geheugen van 16gb naar 32gb. Heb gelijk een goede gekozen een Corsair Vengance LPX 32GB 3200Mhz 2 sticks set gekocht.
VerzendingWaren duidelijk met morgen komt je pakket, en mooie tijdstip duidelijk van de bezorger.
AlgemeenNa aanmelden van DOA CPU deze netjes terug mogen sturen en direct een nieuwe mogen ontvangen. Su-per service!!!
VerzendingZoals beloofd ontvangen
KlantenserviceSuper geholpen door vriendelijk personeel om DOA aan te melden.
AlgemeenHet product was makkelijk te vinden en de prijs en porto worden duidelijk vooraf vermeld.
VerzendingHet werd dezelfde dag nog verzonden en de volgende dag bezorgd. Goed verpakt!
AlgemeenPrima producten voor een prima prijs, en volgens belofte op tijd geleverd. Vooral dat laatste is tegenwoordig nogal moeilijk, dus het is erg fijn dat het alternate.nl wel lukt!
AlgemeenPC behuizing (Be Quiet! Pure Base 600) besteld en deze is binnen de gestelde tijd en heelhuids aangekomen.
Prima prijs voor de kast en overzichtelijke website, ook al ben ik via tweakers doorgelinkt ;-)
Vlot verzonden en ruim binnen de gestelde tijd gearriveerd aan huis.
AlgemeenComplete PC voor mijn vriendin besteld en daarnaast wat upgrades voor mijn eigen PC.
Helaas is de CPU als DOA binnengekomen en deze mag ik retour sturen. Over de retournering zal ik later een nieuwe review schrijven mocht daar iets mis mee gaan.
Verzending was snel en zoals beloofd binnen 1 dag binnen.
KlantenserviceHelaas we wat langer aan de telefoon gehangen maar dat kwam door het tijdstip waar ik op belde. Netjes geholpen en direct mijn DOA met een retourformulier terug mogen sturen in afwachting van een nieuwe CPU
AlgemeenWebsite is duidelijk met goede zoekfilters.
RAM geheugen en een PC voeding besteld.
Weinig aan op te merken.
Goed verpakt om beschadigingen te voorkomen.
S'avonds besteld, de volgende ochtend in huis.