Gebruikers over webshop ALTERNATE.nl
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenWebshop werkt zoals je verwacht.
Pc builder werkt goed, alleen geeft deze soms niet alle compatible artikelen aan.
(bijvoorbeeld: een behuizing waarin t/m 360 aio waterkoeler passen, maar niet alle opties hiervoor werden getoond.) .
Bestelling was volgende dag geleverd, ondanks besteld dat bestelling 21:44 besteld was.
Fijn om te mogen vernemen dat je zo tevreden bent over Alternate!
AlgemeenBestellen ging makkelijk. Juiste product werd echter niet getoond, maar na een kort gesprek met de klantenservice is dit toen opgelost.
VerzendingDe verzending was uitstekend, echter is het enige probleem hier dat ik 'verzending met post-NL' had aangeklikt, maar dat de verzending uiteindelijk gedaan werd door DHL. Nu is dit in z'n geheel niet echt een probleem, maar toch jammer dat hier dan niet beter op gelet wordt.
KlantenserviceDe persoon waar ik mee gesproken heb was erg klantvriendelijk, wist ook waar die het over had. Echter, enige minpuntje hier was het wachten op een antwoord.
Beste Julian,
Bedankt voor je review met zowel positieve punten als verbeterpunten. Wij zullen dit zeker meenemen!
AlgemeenFractial design Ion 660P voeding besteld en betaald.
Bestel proces ging prima
Werd snel verzonden en zou de volgende dag geleverd worden.
Helaas is DHL de zwakke schakel.
Geeft aan dat het product is afgeleverd terwijl ze helemaal niet geweest zijn.
Kan Alternate niets aan doen maar zou een andere vervoerder kunnen kiezen.
Zit nu zonder voeding
DHL meldt gewoon dat het pakje is afgeleverd, terwijl ze nog niet in de buurt van mijn deur geweest zijn.
Super leugenaar
Gelijk maar contact opgenomen met de klanten service die mij direct een formulier toezond.
Tot nu toe goede ervaring met klantenservice maar eerst afwachten hoe het verder gaat.
Hoop dat de voeding boven water komt
Gelukkig goed verre buren Komen pakje brengen was domweg bij hun voor de deur gezet in de regen Hoe dom van DHL
Dus toch no geleverd
Beste,
Bedankt voor je review.
Wij kunnen jammer genoeg geen invloed op de manier van leveren van de bezorgdienst uitoefenen maar dit kan zeker niet de bedoeling zijn, onze oprechte excuses hiervoor. Mochten er problemen met de voeding zijn dan mag je uiteraard contact met onze klantenservice opnemen!
AlgemeenBestelproces ging soepel en producten waren zoals beloofd binnen de tijd geleverd, netjes verpakt en heb verder geen opmerkingen! Ik ga hier zo snel mogelijk meer onderdelen bestellen i.v.m. budget Blijft een aanrader!
Zeer tevreden hierover, goed verpakt en geen enkele beschadiging te vinden op de dozen die binnen kwamen! Ook zeer snel geleverd.
Fijn om te mogen vernemen dat je zo tevreden bent over Alternate!
AlgemeenDe bestelling is eenvoudig te plaatsen, filters werken ideaal en de levering was snel zoals aangegeven. Geen aanmerkingen en al jaren tevreden. Helaas geen fysieke winkel meer om ervaringen en vragen mee te delen, dus met .nl afhandelen dan maar en vergelijken met andere webshops.
VerzendingSnelle levering, keurig volgens opgaaf. De verpakking is netjes fabriek af gemaakt van karton en piepschuim apart zodat deze eenvoudig gescheiden kunnen worden afgevoerd.
Bedankt voor je review met positieve punten. Wij vinden dit erg fijn om te horen en waarderen dit dan ook enorm. Wij hopen je snel terug te zien in onze webshop!
AlgemeenNooit meer Alternate. Ze geven Crypto miner voorang en laten gamers zakken. 7 maanden gewacht voor niks.
VerzendingWas compleet waardeloos, ze liegen tegen je of doen gewoon dom spelen. Neem mij advies en ga ergens anders je spullen kopen.
KlantenserviceTweakers moet een nieuwe levertijd optie toevoegen hieronder. Laat je zakken moet erbij special voor Alternate. Neem voordaan inderdaad een alternate winkel. Thanks for nothing.
Edit voor reactie. Je hebt wel toen voorrang gegeven. Er waren nu achteraf blijkbaar zoveel Trio X kaarten in krigen en dan waren ze op (Gelimtedeerd) en ik weet zeker dat de meeste in handen van miners zijn terect gekomen. Ik heb de cijfers gezien op jou website zelfs. Dus blijf nou niet liegen of dom doen en geef het toe, je heb de meeste kaarten aan miners verkocht.
Bedankt voor jouw feedback! Jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over onze service…Zoals waarschijnlijk bij je bekend is zijn deze kaarten schaars en worden daarbij minimaal geleverd vanuit de fabrikanten. Hierbij zijn wij natuurlijk afhankelijk van leveringen vanuit hen voordat wij deze naar ons klanten toe kunnen sturen. Daarbij is het absoluut niet het geval dat miners voorrang krijgen op de klanten in de wachtrij. Alternate is tegen het gebruik van minen en geven hier dan ook geen advies over.
AlgemeenTop service! Ik wilde een PC bouwen en kon middels de PC-builder direct aan de slag. Na ongeveer twee uur shoppen en uitzoeken had ik de PC geconfigureerd en besteld. De volgende dag kwam alles al binnen en kon ik aan de slag.
VerzendingVerzending was prima, e-mails m.b.t. leveringen kwamen snel binnen en aangegeven tijdvakken zijn gehaald.
Heel erg bedankt voor de fantastische review!😊👍 Het is enorm fijn om te zien dat onze producten en service zelfs tot in de klas geraken. 😁
AlgemeenOp de duidelijk site van Alternate was het makkelijk op het product te zoeken (in dit geval geheugen). Het is redelijk schaars, maar bij Alternate leek het allemaal aanwezig. Super fijn!
VerzendingBezorging via DHL. Het was een klein pakketje (DDR4 geheugen) dat door de brievenbus paste. Maar toch niet handig dat het dus van 1,20m hoog naar beneden viel op de grond. Dat heb ik toch liever niet met hardware. Volgende keer is het handige rom DHL gewoon te laten aanbellen.
Wel was de bezorging netjes op tijd!
Bedankt voor je review met complimenten en verbeterpunten. Wij zullen dit zeker meenemen waarmee dit wellicht in de toekomst verbeterd kan worden.
AlgemeenRegistreren en inloggen op de website ging wat stroef. Het bleek dat ik ooit een account had aangemaakt, maar hier kreeg ik op de website geen automatische melding van.
VerzendingDe levering ging prima. De volgende dag had ik de spullen in huis.
Bedankt voor je vertrouwen en je aankopen.😊Jammer om te mogen vernemen dat het wat stoef ging tijdens het bestellen. Wij zullen dit zeker meenemen waarmee dit in de toekomst verbeterd kan worden.
AlgemeenIk schrijf deze review niet vanwege 1 recente order, maar over enkele orders.
- besteld en extra betaald voor avond levering (bleek achteraf een feestdag), maar werd NIET bezorgd en dus 1 dag later.
- nogmaals besteld, want ze zijn soms wel goedkoper dan alternatieve bedrijven. Komen de koelers de volgende dag, maar de behuizingen (waren op voorraad) 1 dag later. Nou lekker dan.
Verzending is denk ik goed? Uiteindelijk is dit DHL en niet Alternate die bezorgd, dus kan daar echte mening over geven.
Klantenservice- besteld en na 1 minuut dacht ik oeps... ik wilde nog iets erbij en dit was ook mogelijk volgens de CHAT robot. Echter na contact met een medewerker was de order al ingepakt. (Normaal duurt dit uren).
- klantenservice zegt oh misschien kunnen we wel korting geven of een tegemoetkoming, want er was een product niet op voorraad en een alternatief was duurder. Klantenservice overlegde, nee mevrouw korting is niet mogelijk. Waarom geef je überhaupt eerst een soort van toezegging.
In mijn optie is het bedrijf echt onprofessioneel
AlgemeenProduct wat ik zocht (Thrustmaster HOTAS Warthog) was het meest gunstig geprijsd bij Alternate.nl, en ook de enige winkel die ‘m uit voorraad kon leveren.
Ik was er nog geen klant, dus account aangemaakt en bestelproces afgemaakt. Allemaal erg soepel en makkelijk te regelen.
Verzending was snel (binnen 1 dag) maar ben gewoon niet zo tevreden over de track en trace van DHL. Zou tussen 10 en 15 uur geleverd worden volgens de app en werd 19 uur. Op zich niet erg, maar werk de app dan even bij, dan zit je geen hele dag te wachten.
Beste Albert,
AlgemeenIk heb de Lian Li Galahad besteld samen met de Lian Li st120 fans. Kwamen netjes op tijd aan. Goed beschermend verpakt. Heb geen ervaring als het gaat om klantenservice. Zover ik weet als het goed verloopt een fijn besteladresje.
Beste Jelle,
Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent!
AlgemeenProducten voor een goede prijs/kwaliteit verhouding deze keer. Geld niet voor alles natuurlijk, maar meestal wel. 2x 4TB hdd besteld voor nas en een geheugen module, netjes en op tijd geleverd
Verzendingnormaal voor 22:00uur besteld, volgende dag in huis. Nu had ik donderdag 22:30uur een bestelling gedaan, alsnog volgende dag af kunnen halen. Niet verwacht, toch snel gekregen. erg netjes en zoals gebruikelijk goed verpakt en compleet.
Bedankt voor je positieve review en 5 sterren beoordeling. Wij waarderen dit ontzettend en hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn.
AlgemeenMooie en uitgebreide website met erg veel keuze.
Bij het kiezen van producten zijn er genoeg opties om te filteren, hierdoor word de keuze gemakkelijker.
order nr. 457351193
Volgende dag geleverd.
Beste Jurre,
Bedankt dat je onze website met dit aantal sterren beoordeeld hebt. Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn!
AlgemeenWebsite oogt ietwat gedateerd maar bestelling verliep verder prima en zonder problemen. Bestelling in de namiddag geplaatst en de volgende dag (in het weekend) geleverd.
VerzendingLaat op de dag besteld, volgende dag geleverd.
Bedankt voor je positieve review dit waarderen wij enorm. Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn!
AlgemeenWat betreft de bestelling plaatsen nooit problemen en op dat gebied ben ik tevreden over Alternate.
VerzendingAlternate mag wel wat duidelijker zijn qua hoe en met wie ze verzenden. Blijkbaar heeft DHL het erg druk, en heb ik de laatste 3 bestellingen met DHL gekregen i.p.v. PostNL die het mogelijk minder druk heeft. Een optie om een voorkeur aan te geven voor een bepaalde pakketbezorger zoals PostNL of DHL zou fijn zijn of verzenden met wie het minst druk heeft.
KlantenserviceKlantenservice is helaas niet zo goed als bijvoorbeeld van BCC of Coolblue.
Het lijkt wel iets te zijn verbeterd, maar dat weet ik niet geheel zeker.
Beste Johan,
Bedankt voor je review. Wat vervelend te moeten vernemen dat de bezorgdienst vertraging heeft opgelopen. Onze bestellingen worden zowel met DHL, PostNL als Trunkrs verstuurd zodat de pakketjes zo snel mogelijk geleverd kunnen worden.
Helaas weten we niet wat er precies is gebeurd met jouw bestelling. Zou je ons hiervoor een e-mail willen sturen naar feedback@alternate.nl met het betreffende ordernummer? dan kijken het graag voor je na 😊
AlgemeenOnlangs gebruik gemaakt van de pc builder van Alternate en het bestellen ging zeer vlot. De producten zijn voorzien van veel details. De verzending geen supersnel via de koerier, daardoor het pakket snel in huis. Top service!
VerzendingZeer snelle levering en duidelijke tracking met de geschatte levertijd.
KlantenserviceIk had een vraag over een bestelling en werd snel geholpen door een medewerker.
Heel erg bedankt voor de 5 sterren review ! 😀
AlgemeenDe website van Alternate is overzichtelijk en het afrekenen gaat snel en eenvoudig. Ik heb gebruik gemaakt van Ideal voor deze bestelling.
VerzendingLevering direct de volgende dag bij een PostNL afhaalpunt. Dit heeft mijn voorkeur zodat ik niet verplicht thuis hoef te zijn. Gelukkig biedt Alternate deze optie aan.
Ordernummer: 257350486
Bedankt voor je positieve review. Wij wensen je veel plezier van jouw aankoop!
AlgemeenDe monitor met kleine korting via de outlet kunnen krijgen, monitor heeft geen enkel probleem. Doos is een beetje beschadigd, maar kan over enige tijd toch de deur uit
VerzendingVoor 18.00 uur besteld de volgende dag voor 12.00 uur in huis
KlantenserviceKreeg meteen iemand aan de lijn !
Van tevoren gebeld over de staat van deze monitor, aangezien hij al een keer terug gestuurd is bij Alternate. De kleine kras op de achterkant heb ik niet kunnen vinden.
Vriendelijk bedankt voor de fantastische review😊We vinden het erg leuk om te mogen vernemen dat je een goede ervaring hebt opgedaan bij Alternate.
AlgemeenSite is erg makkelijk voor het configureren van een pc. De pc builder helpt zodat je niet iets verkeerd kan kiezen. Als er toch een onderdeel niet optimaal is geeft de site het aan.
VerzendingSnelle levering.
Vaak als ik iets bestel duurt het erg lang alleen en komen ze wat ze beweren, maar bij Alternate had ik alles de volgende dag na bestelling in huis.
Beste,
Bedankt voor je lovende review, dit waarderen wij ernorm. Wij hopen je in de toekomst nog eens terug te zien!