Gebruikers over webshop ALTERNATE.nl
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenHet vinden en plaatsen van de bestelling en betaling verliep goed. Productomschrijving was volledig en duidelijk
VerzendingSnel en netjes geleverd
AlgemeenZocht een videokaart. Rtx 3080 ti in voorraad en de beste prijs bij Alternate. Helaas kwam er op een order van 1100 euro nog 4,95 verzendkosten en 15 euro voor het gebruik van Afterpay (eerst binnen, dan geloven). Al met al goede ervaring. De volgende dag geleverd.
VerzendingIk kreeg pas heel laat een T&T. Daarvoor was het product van de site verdwenen (waarschijnlijk laatste in voorraad). Toen begon ik toch even te twijfelen. Na het omtvangen van de T&T was alles goed. Volgende dag netjes geleverd en goed verpakt. Het leek wel alsof de doos al eens open was geweest (van het product). De bestelpagina was lastig. Had al jaren blijkbaar niet meer besteld en moest mijn postadres aanpassen. Dat was best nog wel lastig.
Algemeenalternate is een zeer goede webshop, altijd goede prijzen en een groot aanbod. En altijd een goede verzending.
VerzendingIk bestel atijd met trunckers, nooit problemen mee gehad altijd optijd.
AlgemeenHet bestelproces was simpel, afrekenen ook en de documentatie die ik heb gekregen volledig en op orde.
VerzendingHet pakket was de volgende dag al afgeleverd op een afhaalpunt bij mij in de buurt.
AlgemeenMakkelijk te bestellen daar, in mijn geval ochtends een nieuwe HDD besteld en savonds had ik m alweer binnen, en niet extra voor betaald.
VerzendingDeze bestelling werd bezorgd door Trunkrs, een nieuwe want had nog nooit van ze gehoord.
Wel dus dezelfde dag nog bezorgd, klasse..
AlgemeenHarde schijf gekocht. Gevonden via de pricewatch en bestellen ging soepel. Voorzien van tracking link en volgende dag in huis. Netjes verpakt.
AlgemeenAankoop ging prima, het product is uiteindelijk aangekomen. Zie kopje 'verzending', want daar schortte het nogal aan.
VerzendingDHL geeft aan dat het pakket bezorgd is. "Het paste door de brievenbus". Mooi niet afgeleverd. Bij de buren nagevraagd, bij de buren een straat verder met hetzelfde huisnummer (Dat gaat op één of andere manier nog wel eens fout) ook niet... Uiteindelijk komt een buurvrouw van een paar huizen verderop: "Dit lag bij mij in de brievenbus, maar dat is van jou!" Een compleet verfrommelde envelope met een beschadigde productverpakking er in.
Goed gedaan DHL!
AlgemeenHet was erg gemakkelijk om het product te vinden waar ik naar op zoek was en de aankoopproces was erg soepel. Er was niks om over te zeuren.
VerzendingIk bestelde het product om 22.00 en ik kreeg het de volgende dag binnen (op een zaterdag).
AlgemeenOverzichtelijke website met leuke en scherp geprijsde aanbiedingen. Ik was al langer op zoek naar een nieuwe smartwatch, had me daar op verschillende manieren over georiënteerd en, toeval of niet, kwam Alternate met een scherpe aanbieding. Bestellen ging vlot en moeiteloos met de juiste informatie en zonder overbodige poespas.
VerzendingNetjes verpakt en zeer vlot, de volgende dag al, keurig op tijd afgeleverd.
KlantenserviceMeer dan duidelijk en to the point. Geen valse beloftes, maar precies wat het om gaat in duidelijk taal.
AlgemeenMakkelijk te bestellen, kwam snel aan, voordelig, en werkt heel erg goed, in het algemeen gewoon heel erg goed en simpel.
VerzendingHet was voorzichtig verpakt, kwam heel aan en was er al na een dag.
AlgemeenMooie laptop gekocht, zelfde dag verzonden.
Dat voor een hel mooie prijs inclusief game force kaarten!
Zelfde dag verzonden, volgende dag (zaterdag) bezorgt
Verzonden via DHL, werd netjes op de hoogte gehouden en goed afgeleverd
AlgemeenDe artikelen waren makkelijk te bestellen, de prijs was ook lager dan bij anderen. Werden netjes verpakt en snel bezorgd.
VerzendingVerzending was netjes op tijd, volgens de aangegeven tijd. De artikelen waren prima ingepakt en kwamen puntjegaaf binnen. Dus helemaal niks mis mee. Tja, dan krijg je maximaal aantal sterren bij mij.
AlgemeenWebsite om mijn bestelling te plaatsen is prima toegankelijk en de benodigde info omtrent mijn gewenste artikel is overzichtelijk.
VerzendingArtikel is goed verpakt en zoals vermeld is de levering volgens leveringstijden korrelt.
AlgemeenDe pagina's van het bestelproces kunnen een facelift gebruiken, maar het werkt en deze zijn goed te navigeren. Ook is het prettig dat Alternate de niche producenten verkoopt en snel en op tijd kan leveren.
VerzendingDe bestelling was beter verpakt dan noodzakelijk was.
Ik kreeg een hele doos met luchtkussens voor slechts één niche PCI-Express insteekkaart. Dat was een beetje overkill, maar het was wel goed verpakt.
AlgemeenBestellen is erg makkelijk en overzichtelijk. Verzending super snel en was de volgende dag al binnen. Al met al een super webshop.
VerzendingGoed verpakt, de doos was een beetje overdreven groot maar verder top. snelle verzending en al volgende dag in huis
KlantenserviceSnelle reactie, goede hulp, fijne klantenservice. Garantie is ook erg fijn
AlgemeenAlleen maar goede ervaringen, ik koop er al jaren producten bij Alternate. Communicatie is snel en gemakkelijk.
VerzendingAltijd snelle verzending. Ik heb nog nooit lang moeten wachten op een bestelling.
KlantenserviceEen websop kan je pas echt goed beoordelen als je een probleem hebt met bijv een product. Alternate ging hier uitermate goed mee om tot het probleem perfect opgelost was.
AlgemeenAlternate is altijd de go to voor mij als het op pc accessoires. Meestal een van de of de goedkoopste op de markt. Top!
VerzendingHet is er altijd de dag na bestellen. Nog nooit gehad dat er vertraging etc is.
KlantenserviceIk had 1x een probleem en de klantenservice hielp me meteen er mee. Ze doen nooit moeilijk en lossen het snel op.
AlgemeenVinden van de juiste spullen ging prima. Bestellen en betalen ook zonder problemen.Verder niet uitzonderlijk t.o.v. andere bedrijven, dus gewoon voldoende
VerzendingDoor Alternate gekozen vervoerder maakt er een zootje van. Pakket werd elke ochtend ingepland en was een uur later plotseling een paar dagen vertraagd. Na een aantal dagen stond de vervoerder dan aan de deur met een zwaar beschadigd pakket. Kan gebeuren, maar wel geweigerd aan de deur.
KlantenserviceAlternate wil pas actie ondernemen (opnieuw verzenden dan wel geld terug storten) als het pakket terug ontvangen is. De vervoerder geeft blijkbaar nu aan 'foutieve scans' te ontvangen op het pakket. Geen idee wat dit betekent of waarom het mij zou moeten interesseren. Ik ga er maar al van uit dat het geld weg is.
AlgemeenBestelling was makkelijk te plaatsen, betaling ging probleemloos. Zoals altijd bij Alternate! Voor een scherpe prijs een mooie voeding kunnen scoren bij Alternate.
VerzendingLevering volgens afgesproken levertijd, product was keurig ingepakt en beschermd met voldoende proppen papier. Goede maat doos gekozen dus ook niet teveel lucht nodeloos getransporteerd! Good job Alternate!
AlgemeenIk heb wel vaker bij Alternate besteld en altijd snel mijn producten in de post ontvangen. Helaas was er deze keer sprake van een defect product (niet volledig werkende LED-strip), maar zonder moeilijk te doen heeft Alternate mij een nieuw exemplaar gestuurd en die werkt perfect. Bedankt Alternate!
KlantenserviceVriendelijke jongeman gesproken aan de telefoon die mij snel heeft kunnen helpen.