Gebruikers over webshop ALTERNATE.nl
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenGoede verzending en goed verpakt. Niet parallel kunnen werken in verschillende tabladen is wel een beetje jammer.
VerzendingGoed verpakt en spoedig verzonden. Daar heb ik zeker geen klachten over.
AlgemeenAlternate heeft een fijne website met goede zoekfunctie. De prijzen zijn prima, en de levertijd is kort
VerzendingMijn bestelling was netjes de dag nadat ik het had besteld binnen
AlgemeenZeer tevreden over Alternate; een super snelle service, goed kwalitatief materiaal en concurrerende prijzen. Wordt goed op de hoogte gehouden van het proces. Een bedrijf om zeker weer te gaan bestellen. Een aanrader!
VerzendingSnelle levering van het product. Verzonden in een nette verpakking.
AlgemeenHier heb ik weinig over te melden, bestelproces was prima, genoeg specificaties te lezen, iDeal betaling.
VerzendingVerzenden naar PostNL is een fijne optie. Het doosje was lekker klein.
KlantenserviceMijn product was defect bij aankomst. Toen ik dat meldde kreeg ik direct een post-label om het mee retour te zenden en na een paar dagen ontving ik het aankoopbedrag terug op mijn rekening.
AlgemeenVerkeerd product geleverd gekregen door voor mij onbekende fout. Omruilen betekent dat er nog eens 5,95 aan kosten worden ingehouden! Echter versturen ze gewoon met cheap DHL (= 3,99) ?!
Mijn bewijs wordt simpelweg niet geloofd ook al is het de waarheid. Echt schandalig hoe ik daar behandeld wordt. Wellicht hebben de kwade het verpest en ben je als eerlijke consument nu daarvan de dupe. Maar Alternate heeft bij mij echt compleet afgedaan. Geen sprankje coulance is daar te bespeuren.
Je betaald 6 euro verzendkosten maar het word met DHL verstuurd en er zou een handtekening nodig zijn....echter pakket is afgegeven zonder dat ik een handtekening heb hoeven zetten?!
KlantenserviceDe man die me te woord stond bleef kalm en netjes, dus weinig kwaad over hem als persoon. Maar aan eind van de rit is mijn probleem niet naar tevredenheid opgelost.
Algemeenna lang zoeken op internet voor een draagtas voor m'n keyboard uiteindelijk terecht gekomen bij alternate. als enige die een keyboard draagtas op vooraad hadden voor m'n 75% keyboard welke er echt voor gemaakt is in plaats van een doos waar alles los in rondslingerd :-)
voor keychron artikelen en accesoires moet je in nederland zeker bij alternate zijn.
na verzending de track en trace code ontvangen en netjes verpakt (en dus onbeschadigd) mogen ontvangen.
AlgemeenGoede pc builder, geeft aan wanneer er onderdelen niet conpatibel zijn. En zijn goedkoper dan andere websites.
VerzendingSnelle levering, volgende dag in huis en goed verpakt.
AlgemeenIk was op zoek naar een nieuwe voeding voor mijn videokaart. Via Tweakers desktop best buy guide van maart 2023 mijn voeding gevonden. Bestelling bij alternate verliep vervolgens makkelijk en vlot.
VerzendingVerzending was goed verpakt en op tijd bij het pakketpunt geleverd
AlgemeenPrima webshop met eenvoudige zoekfunctie, zeer ruime keuze, deze keer een HDD 8 TB besteld, redelijke prijzen, snel geleverd, goed verpakt. Wat wil je nog meer!
VerzendingGoed verpakt, snel verstuurd en ontvangen
AlgemeenJe wordt goed op de hoogte gehouden van het verzendproces. Keurig verpakt en zoals beloofd de volgende dag bezorgd.
AlgemeenHier doe ik al jaren mijn aankopen als ik weer eens m'n pc wil upgraden of bijv. controllers nodig heb. Uitstekende service en alles wordt snel verzonden.
Algemeenmacbook pro besteld. ik koop er al tientalen jaren altijd goede ervaringen. Ooit heel lang geleden ram geheugen gekocht bij een bestelling om een pc te bouwen. toen miste het ram geheugen. en konden ze aan de voorraad zien dat het inderdaad niet naar mij verzonden was. en natuurlijk werd het als nog gestuurd. betrouwbare partij dus.
Verzendingmacbook pro besteld zat netjes verpakt in een doos.
De originele apple omdoos van karton zat er ook nog om de laptop doos zoals het hoort alles netjes geseald en ongebruikt /ongeopend.
AlgemeenIk heb een Solidigm P44 Pro 2TB m.2 SSD gekocht bij Alternate. Ze waren de goedkoopste in de Pricewatch. Bestellen is eenvoudig en hun website heel overzichtelijk. Updates na bestellen zijn ook dik in orde.
VerzendingDe verzending vond dezelfde dag nog plaats, zoals beloofd tijdens de bestelling. Het pakket was meteen te traceren, wat ook heel fijn was. DHL kwam het pakket de volgende dag afleveren. Het was goed verpakt, misschien wel een beetje overkill, maar beschadigingen waren onmogelijk geweest aan het product.
AlgemeenBetaling verloopt vrij standaard. Vind het beetje apart dat er een aparte box voor is, want hoe een betaling verloopt hangt 9/10 af van de bank en het gebruikte platform en Alternate heeft er amper invloed op.
VerzendingVerzending is altijd netjes en snel.
KlantenserviceDe bestelling gebeurde naar aanleiding van een garantiegeval. De officiele tijd (volgens hun chat) is 2-8 weken voor afhandeling. Ik heb tot dusver 2x gebruik moeten maken van de service en in beide gevallen was het op de 2 weken tijd afgehandeld. Alternate is hierbij netjes en zeker niet kinderachter met het bieden van alternatieven. Op dat vlak dus zeker bovengemiddeld. Geen 5 sterren omdat ook 2 weken gewoon té lang is om een computer te moeten missen en er geen service is om een tijdelijke leen-onderdeel te gebruiken om die tijd te overbruggen.
AlgemeenDonderdagavond rond 21.30 uur een Asus GT-AXE11000 besteld bij Alternate. Volgende dag in huis. Prima router game router voor de veeleisende tweaker! Veel opties die je zelf kunt instellen en ook nog in kunt verdwalen. Aansluiten spreekt voor zich. Ook het instellen ging vrij gemakkelijk. Ik gebruik de AXE11000 achter een Giga connectbox van Ziggo. Ziggo modem staat in bridge mode.Het abo wat ik heb is complete(400mb/s down/40mb/s Up. De router is een groot model wat niet in de meterkast past, dus hij staat in het zicht. Voor de rest al mijn apparaten verbinden er makkelijk mee, zelfs nog een wifi printer uit het jaar nul. De 6G band (Wifi 6e) duurt wel een poosje voordat deze zichtbaar is in je netwerklijst. Zo rond de 20 en 30 seconden. Vindt ik vrij lang. Ik heb op de router de volgende apparaten aangesloten via wifi:
- Playstation5
- Xbox Series X
- Nintendo Switch
- Samsung Tab s7+
- Samsung Z fold 3
Al deze apparaten halen de maximale snelheid, behalve de Nintendo Switch. Dit is een beperking aan de Nintendo switch zijde. Alleen een vreemd probleem, zodra ik gamer boost mode inschakel, wordt juist de Xbox zwaar beperkt in snelheid. (180 mb/s). Dit klopt niet helemaal, maar goed. Kan nog opgelost worden in de volgende firmware. Ben zeer tevreden over de router ondanks de hoge prijs. Had de router wel wat onder de advies prijs omdat ik deze rond pasen heb besteld.
Product werd in perfecte staat afgeleverd. Mooie grote doos, goed opgevuld zodat het werkelijke product niet kon schuiven. De vervoerder was post nl. Was keurig op tijd binnen de tijdstippen die aangegeven stonden. Werd goed op de hoogte gehouden via email en Alternate
AlgemeenAl jaren een goede klant bij alternate door de goeie prijzen en levering. Ik koop hier altijd upgrades voor me setup en zelfs me pc hier bestelt. Laatst weer een nieuw toetsenbord. Alles is goed geregeld en simpel voor de klant. Beste tech bedrijf ooit!
VerzendingHeb een nieuw hyperx 60% keyboard besteld. Snelle levering en super geprijsd.
AlgemeenRecent opnieuw aankopen gedaan. Scherpe prijzen en afspraken worden nagekomen. Was top. Gewoon bestellen en de volgende dag in huis. Ik zou zeker hier weer bestellen. Ook het afhandelen verloopt keurig!
VerzendingHet product doet het zoals beschreven dus toppie!
KlantenserviceEen keer contact gehad met een vorige levering m.b.t. garantie. Men heeft daar een mooi proces voor opgetuigd. Je wordt vlot geholpen!
AlgemeenBedrijf is al 25 jaar mijn favoriet als het gaat om leveren van computer apparatuur. Ook mijn eerst PC-prive project is bij alternate gekocht.
Algemeen€850 aan spul gekocht, €850 aan spul gekregen, duurde niet lang, helemaal prima!
Volgende keer ga ik gewoon weer hier bestellen.
Niks mis mee, gewoon aangekomen waar het moest zijn.
AlgemeenEen msi gaming x rtx 4070ti gekocht . Prima levering helaas had dit ding nogal last van coilwhine dus heb ik deze teruggestuurd. Geld had ik een paar dagen later op mijn rekening staan minus een paar euro voor de terugzend kosten (zucht).
Paar dagen terug de lg ultragear 27gr95qe-b oled 27 inch refurbished met 100 euro korting gekocht. Tja nog steeds 1000 euro. Deze monitor is echt bloedsnel met mooi oled beeld op custom c2 modus. Helder genoeg voor mij aangezien ik toch de rolgordijntjes naar beneden doe.
Deze teruggestuurd aangezien ik 1000 euro toch gewoon teveel geld vond voor een 27 inch 240hz 1440p monitor.
Ik wacht nog op mijn geld maar dat komt ongetwijfeld goed, minus de verzend kosten uiteraard (zucht) !
Op tijd en zeer snel, meer valt er niet over te zeggen.