ALTERNATE.nl

Gebruikers over webshop ALTERNATE.nl

Ik heb wel vaker bij Alternate besteld en altijd snel mijn producten in de post ontvangen. Helaas was er deze keer sprake van een defect product (niet volledig werkende LED-strip), maar zonder moeilijk te doen heeft Alternate mij een nieuw exemplaar gestuurd en die werkt perfect. Bedankt Alternate!

Vriendelijke jongeman gesproken aan de telefoon die mij snel heeft kunnen helpen.

Voor zover ik kan beoordelen een prima Shop die doet wat het moet doen met vriendelijk mensen.

Geen klachten,volgende dag in huis!

Advies over welke laptop uitstekend. Vriendelijke verkoper met geduld!

Goede klantenservice, wilde iets terugsturen, werd snel afgehandeld.

via DHL, volgende dag bezorgt. meer valt er niet over te zeggen

Goede klantenservice, wilde iets terugsturen, werd snel afgehandeld.
aangezien het iets kleins was mocht ik het gewoon houden en hoefde het niet te retourneren. Geld was binnen een paar dagen teruggestort.
Personeel is vriendelijk en behulpzaam

Behoort tot de beste elektronica webshops van Nederland betreffende de prijzen, overzichtelijke website en service.

Producten zijn goed verpakt in stevige dozen en voldoende beschermfolie. Pakket was verzonden op de dag van afspraak en kwam de dag daarna binnen.

Lian Li case voor mijn nieuwe PC build besteld om 21:00 uur in de avond. Volgende dag aangegeven dat het tussen 17:30 en 18:30 er was. Bestelling was er precies om 17:30! Uitstekende verzending en service. Product was verder goed en niets op aan te merken.

Snelle verzending, zoals inderdaad op de website vermeldt staat, volgende dag in huis.

Snel en effectief. Dat geldt voor bestelprocedure/contact, alsook voor de levering. Keurig dus en aanbevelingswaardig! Precies zoals ik het graag wil.

Helder aangegeven, wanneer er bezorgd zou worden en op welke wijze. Helemaal correct dus. Snel geleverd (op website stond ook " op voorraad" ).

Al een aantal keer wat besteld, altijd goed en in dit geval zelfs dezelfde avond geleverd. Top!

Aankoop verliep goed, product redelijk snel geleverd.. maar dat gezeur voor reviews is gewoon irritant.

na een simpele doorverwijzing op het net snel op de site. snel, gemakkelijk, goede prijs

gewoon goed en snel geleverd. precies zoals het hoort dus...

Duidelijke website, met en goede prijs van het product.
Snelle levering en goed verpakt.
Niet gratis verzonden, maar dat maakt de prijs ruimschoots goed.
Overigens zijn de verzendkosten alleszins redelijk.

Snel geleverd en goed verpakt.

Alternate was de goedkoopste en via hun site had ik alles in mum van tijd gevonden en besteld, hoe makkelijk wil je het hebben.

Ik bestelde m’n producten ergens begin van de avond en de volgende dag had ik alles al in huis.

Prima ervaring, maar het lukte me niet (uberhaupt niet online) om de vormfactor van het product vast te stellen.

Product was veilig verpakt en in een compacte doos. Dat is fijn als je het van een ophaalpunt meeneemt oid.

Ik wilde mijn bestelling retourneren. Het webformulier hielp niet, maar na een mailtje naar de klantenservice was alles duidelijk. De winkel bevestigde snel de ontvangst van het gertourneerde product en stortte het bedrag zonder meer terug op mijn rekening.

Ik was op zoek naar een bepaalde fan van Noctua. Deze is door meerdere shops leverbaar, maar bij Alternate binnen 24 uur. Zoeken en bestellen gaat prima op de site, keurig betaald per ideal en daarna de nodige bevestigingen en factuur per mail ontvangen.

Zoals beloofd: voor 22:00 besteld, volgende dag geleverd. Netjes met een mailtje dat het pakje per DHL afgeleverd zou worden.

Ik was niet op de hoogte van het feit dat je ook allerlei andere producten kon kopen dan computer gerelateerde spullen op alternate.nl sinds ik een kindje heb kom ik er achter dat ze ook o.a. speelgoed verkopen. Pas geleden een hele lading goula noppenpuzzels gekocht en het was netjes verpakt en super snel geleverd. Het product is helemaal in orde en mijn dochter is er enorm blij mee. Zelfs de puzzels die als cadeau gekocht zijn zien er keurig uit en kunnen dus ook goed als cadeau gegeven worden.
Heel blij met de bestelling.

De snelheid waarmee het verstuurd was is uitstekend. Heb s'avonds besteld en had het de volegende dag in huis.

Completely unreliable! I tried to buy a laptop from them. They sent me a quotation by email, asking for the price to be paid in a bank account to reserve the product. I paid the same day and sent them the confirmation by email. I spoke numerous times with them that day, they confirmed the product is in stock and can be delivered quickly. A few days later, they confirmed they received the money but said the product is no longer is stock. Now I am waiting for a refund, which, according to them, can take up to 5 business days. So apparently they are selling the same product to multiple customers and then keeping the money with them until you ask for a refund.

Only way to contact them is by phone. There is no real information offered, they just say they will check. Customer service is polite, but unhelpful. When I asked for the name of the person I spoke with, they said "Jeremy", no last name.

Nieuwe Hdd voor mijn NAS besteld waren de goedkoopste online en de volgende dag op tijd in huis.
Ik heb al wat vaker hier gekocht en ik vind het een prima webshop.

Zeer goed verpakt en snel geleverd.

Hier op de maandag avond een laptop besteld. Dinsdag middag lag deze al klaar bij het door mij gekozen ophaalpunt. De laptop was goed verpakt met bubbelplastic en luchtkussentjes dus geen gevaar dat er iets met de laptop gebeurd tijdens het verzenden

Heb meerdere keren dingen besteld en elke keer snelle levering. Eén keer een probleem gehad met een bestelling, maar dat is opgelost door hun fantastische klantenservice.

De keren dat ik heb besteld zijn de producten heel en op tijd afgeleverd.

Had een probleem met een CPU. Zonder enige problemen heb ik deze kunnen terugsturen (zonder verzendkosten). Er is vervolgens een nieuwe CPU opgestuurd.

Makkelijk te bestellen, product dat ik kocht was goedkoper dan bij concurrenten. De bestelling ging snel en de levering was ook op de aangegeven tijd.

Snel verzonden en bezorgd op het aangegeven tijdstip

Een paar dagen geleden losse onderdelen besteld om een pc te bouwen. Ik bestelde midden in de dacht en had het volgende dag al in huis! Supersnel! Alternate heeft een erg overzichtelijke webshop en de specs zijn duidelijk te vinden. Bovenal, alles is erg gped geprijst. Helemaal tevreden en zeker terugkerende klant!

Scorekaart voor ALTERNATE.nl