ALTERNATE.nl

Gebruikers over webshop ALTERNATE.nl

Ik heb via Alternate een nieuwe computer behuizing gekocht van Endorfy. het prijs was scherp en ik kon al snel een account aanmaken en een aankoop doen. Alles was makkelijk om te regelen en het pakket kwam snel binnen. Zeer tevreden!

Na dat ik mijn bestelling had geplaatst kreeg ik direct een conformatie email van alternate, hierna kon ik alles volgen via de carrier track en trace en het pakket kwam snel en netjes aan.

Ik kon makkelijk alles toevoegen aan een verlanglijstje en in één keer alles kopen, het was ook duidelijk hoe ik moest betalen.

Snel alles binnen (binnen één dag) en mijn bestelling was ook goed verpakt en nog helemaal onbeschadigd.

Tussen de vele opties en mogelijkheden toch snel het product kunnen vinden op basis van de duidelijke specificaties. Eenvoudig besteld en betaald.

Sneller levering zonder enige problemen. Persoonlijke irritatie van mij is wanneer de doos waarin het aankomt veel groter is dan nodig, maar dat was hier niet het geval.

Uitgebreide web winkel met computer onderdelen en andere artikelen en zijn alle producten scherpe geprijsd

Binnen een dag geleverd en naar aller te vredenheid door post nl thuis geleverd

Niet nodig, Alternate levert gewoon wat besteld is en de bevestiging wordt direct na besteld gehaald.

Zo dan! Simpel en geen klachten. Ik ben blij dat er zoiets als Alternate bestaat.

---

Ik heb de klantenservice niet aan de lijn gehad. Dat was niet nodig omdat ik goed vertrouwen heb in Alternate.

Heel nauwkeurig. Een heel gladde levering van DHL. Ik kan verder niets zeggen. Het is een `Gewoon. Doen`.

Mijn bestelling werd Super snel geleverd en zoals altijd je krijgt kwaliteit geleverd ik heb dit keer een dp kabel besteld.
Alternate is vaak een van de goedkoopste en een Super fijne shop om alles te vinden wat je nodig hebt voor pc.
Ik raad iedereen aan om een kijkje te nemen bij ze.
Nogmaals bedankt Alternate voor de goede service.

De leveringen zijn altijd zoals jij kiest op de site.
Het pakket wordt netjes geleverd en de inhoud is altijd zorgvuldig opgesloten met karton.

Als je een vraag stelt aan de klantenservice krijg je snel antwoord terug. Als je met een vrag zit over iets helpen zij je zorgvuldig.
Ze helpen je ook te zoeken naar het juiste wat je nodig hebt.

Zeer tevreden. Up to date website, snelle bevestiging van de bestelling.
Ik kreeg een defect product. Geen discussie, snelle reactie van de klantenservice en geen retour kosten. Nieuw product gekregen en alles werkt helemaal goed top.

Makkelijk te bestellen. Snelle bevestiging en de verwachte levertijd klopt.

Goed bereikbaar, vriendelijk, goed verstaanbaar. Voldoet aan de verwachtingen. Erg blij mee!!!

Ze hebben deze goede review ongelofelijk verdiend zelfs zonder de hele winactie. Ik heb al meerdere keren mijn computer geupgrade via Alternate en hun hebben een duidelijke website, goed bereikbare service en natuurlijk een snelle levering. Van alle computer onderdelen leveranciers hier in Nederland vind ik Alternate de way to go!

Het pakket wat binnenkwam was stevig, goed ingedeeld met schok bestendige materialen. Alle onderdelen heelhuids binnengekomen!

Ik belde met een vraag, kreeg hulp bij het uitzoeken van mijn onderdelen en alle onderdelen pasten vlekkeloos bij elkaar.

De website is goed en de producten zijn makkelijk te vinden. De prijzen zijn goed en de kwaliteit van de producten ook.
Ik had een ssd besteld en deze werkte goed.

Zeker meer van bestellen.

Erg snel geleverd, de voorspelling was 2 dagen en toen werd hij ook gekeverd

Zeer tevreden met mijn bestelling bij alternate. Fijne pc configurator, veel keuze, goede prijzen en snelle levering.

Levering werd netjes verpakt en op de gekozen dag in de avond afgeleverd door DHL

Geen problemen gehad en alles was duidelijk dus ook geen klantenservice nodig gehad.

Ik heb een moederbord besteld bij Alternate omdat die daar het goedkoopste was. Ik bestel hier wel vaker en ben zeer tevreden over de levering, prijs en klantenservice. Het product werd de volgende dag geleverd.

Een ervaring was iets minder: Een defect product retour gestuurd voor creditering, en ik kreeg de verzendkosten van een vervangend product niet terug. Een beetje mijn eigen schuld, want ik was te ongeduldig om te wachten op een vervangend product en had zelf een nieuwe besteld. Toch jammer.

Snel verzonden ook goed ingepakt en geen problemen allemaal top fijne services vanuit alternate !

Snelle verzending goed ingepakt niks over te zeggen gewoon goed

Altijd goed altijd op de hoogte van hoe en wat en de verzending

ik heb een 8bitdo retro keyboard gekocht. het toetsenbord werkt uitstekend en ik hoop er veel jaren mee door te kunnen gaan.

het toetsenbord kwam snel aan en werkte uitstekend. het kwam binnen een 1-2 dagen aan.

gekgenoeg was een van de knoppen verkeerd op de accesoire die erbij kwawm gezet. contact opgenomen met support, omdat ik mij afvroeg of ik misschien per ongeluk het toetsenbord tweedehands gekocht had. het duurde heel lang tot ik een reactie kreeg (30 dagen bedenktijd bijna voorbij) maar kreeg uiteindelijk toch de bevestiging dat het niet tweedehands was. toetsenbord werkte verder prima.

Alles ging zoals op de site beschreven is, de betaling was makkelijk. Het product was goed verpakt.

Ik werd goed op de hoogte gehouden, de verpakking was wel wat groot.

Ik koop hier met grote regelmaat leuke hardware. Vaak ook met een kortingsactie of gratis verzending. Je kunt makkelijk in hun webshop vinden wat je zoekt.

ze verzenden iedere dag, en (meestal) de dag erna staat de bezorger ermee op je stoep. Wat wil je nog meer.

Opzoek naar een 240gb SSD 2.5 inch via tweakers pricewatch de goedkoopste opgezocht en gevonden

Bestellen was eenvouwdig en simpel geplaatst, deze bestelling is dezelfde dag al bij Alternate de deur uit gegaan.

Seag. HD 4tb, de goedkoopste en volgens mij in die serie en prijsklasse de beste.

volgende dag keurig op tijd binnen en goed geïnformeerd over de tijd

Ben heel blij met mn aankoop van razer blackwidow v4 x toetsenbord. Heb ook een razer muis en de lichten staan verbonden met elkaar dat is juist leuk.

Het was heel de doos. Het was alleen ietsje te laat maar het viel mee het was druk.

Moederbord en M2 besteld in het weekend en volgende dag geleverd, snelle levering, makkelijke website, breed assortiment en goede prijzen. Kortom tevreden en aanrader om hier te bestellen.

Asus Z790 Formula white en Samsung 9100pro 4TB, allebei volgende werkdag geleverd. Allemaal volgens afspraak.

Uitstekende ervaring!
Goede prijs voor het product en supersnelle verzending. Alles netjes en stevig verpakt. Zeker een aanrader!

De verzending was verrassend snel: ’s avonds besteld en de volgende dag al in huis. Het pakket was stevig verpakt, waardoor alles in perfecte staat aankwam. Echt topservice van Alternate!

Scorekaart voor ALTERNATE.nl