Gebruikers over webshop ALTERNATE.nl
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenAlternate levert altijd snel en betrouwbaar, ik bestel al meer dan 10 jaar bij deze shop. De klantenservice is vriendelijk, deskundig en beschikt over veel technische kennis, waardoor je echt goed advies krijgt bij je aankoop. Daarnaast hebben ze een ruim aanbod aan producten en hanteren ze scherpe prijzen. Al met al een zeer fijne winkel om bij te bestellen!
AlgemeenGoede en uitgebreide website. Het bestellen was een fluitje van een cent en de communicatie over het verzenden en bezorgen duidelijk.
VerzendingIk werd goed geïnformeerd en het product zat zeer netjes ingepakt. De doos leek specifiek voor een toetsenbord gevouwen.
AlgemeenIk heb 4 maal een WD RED PLUS harde schijf besteld. Overzichtelijke Website met scherpe prijzen.
Reeds lang ervaring met Alternate en deze komen altijd hun verplichting na zelfs bij een defect product.
Supersnel geleverd (zeker in de drukke tijden van Black Friday).
KlantenserviceIn het verleden een defecte printer gehad. Deze werd snel gerepareerd en teruggezonden zoner problemen dus goede service.
AlgemeenMijn bestelling met ordernummer 258434884 is snel verzonden in deze drukke tijden. Alles was goed verpakt! Verder is de klantenservice heel fijn en vriendelijk en helpt graag mee.
VerzendingHet was dezelfde dag al verzonden dus sneller is fysiek niet meer mogelijk
KlantenserviceIk kreeg snel vriendelijk duidelijkheid op mijn vragen, niks op aan te merken.
AlgemeenBestelling was makkelijk te plaatsen en betaling via ideal dus ook voor mij vertrouwd. Voordat ik laptop kocht al eerder PC zelf samengesteld bij alternate gekocht en ook toen was de levering en service goed.
VerzendingSnelle levering van het product. En hier voor moest worden getekend.
KlantenserviceProduct was prima in orde en heb geen gebruik hoeven te maken van de klanten/klachtenservice.
AlgemeenVia alternate een moederbord en een CPU cooler besteld.
Website was heel duidelijk en makkelijk Navigeer baar.
De bestelling werd ook snel geleverd.
Top service.
De bestelling werd snel verzonden en ik had het snel thuis gekregen.
AlgemeenDe winkel is overzichtelijk en zoeken werkt gewoon, geen vervelende betaalde aanbevelingen zoals op amazon.
Ik koop al jaren spulletjes bij Alternate. Nooit gedoe. Ondertussen een oude betrouwbare bekende in NL.
Levertijd zoals beloofd, pakket goed verpakt. Gelukkig verstuurd via een betrouwbare vervoerder, geen DPD wat in mijn regio een enorme plus is.
Klantenservicedie ene keer dat ik support nodig had ook gekregen. Ondertussen alweer een tijd geleden.
AlgemeenAsus VG249QML5A IPS monitor besteld tijdens de drukkere dagen van het jaar. Netjes op tijd geleverd en tegen een prima prijs.
VerzendingLevertijd was subliem. Op woensdag had ik bij een concurrent dezelfde monitor besteld. Zou op zaterdag bezorgd worden. Vrijdag kreeg ik bericht dat wegens problemen bij de leverancier de monitor pas over 15 dagen zou aankomen. Bestelling geannuleerd en kwam gelukkig een soortgelijke aanbieding tegen bij Alternate. Met als gevolg dat ik de monitor alsnog op zaterdag in huis had.
AlgemeenDe website van ALTERNATE.NL is duidelijk en goed verzorgd. Mijn bestelling werd zelfs in een drukke tijd razendsnel verzonden. Prima service zoals gewoonlijk.
VerzendingDe dag volgend op de bestelling supersnel geleverd, zoals we het graag zien!
AlgemeenIk heb bij Alternate een upgrade set besteld, bestaande uit een ASUS X870 moederbord, Kingston 32GB geheugen en de AMD Ryzen 9800X3D. Deze set was goed geprijsd en heb ik gebruikt voor een nieuw systeem.
Voorraad was goed en snel geleverd met DHL. De ervaringen met het bestellen bij Alternate zijn altijd erg goed.
Het pakket was netjes ingepakt en zeer snel ontvangen via DHL.
KlantenserviceHet contact vanuit Alternate is altijd netjes en status updates kloppen goed. Je wordt overal goed van op de hoogte gesteld.
AlgemeenGood customer support. I contacted support to return an item and cancel an order. Responses were fast and helpful.
VerzendingDelivery was fast, pakaged well, and I had to sign for the item.
KlantenserviceGood customer support. I contacted support to return an item and cancel an order. Responses were fast and helpful.
AlgemeenVandaag order 258440601 gedaan van een super aanbieding. Mooie liq cooler van MSI bijna voor niks omdat je steam voucher erbij krijgt. Superdeal! Ik kijk al jaren op de site, zeker 5 jaar, omdat ze duidelijke uitleg bij de artikelen hebben en zeer aantrekkelijke concurrerende prijzen hanteren. Helemaal top!
VerzendingVerzending zijn een uur na bestelling al bij DHL aangemeld. Supersnel!
KlantenserviceIk had wel nog een vraag over mijn account. Echter was het 21:00 en kon allen met de Chabot praten en het enige antwoord wat zij had was: "daar heb ik nu geen antwoord op". Lijkt mij dat in deze tijd met AI wel enigszins wat beter kan.
AlgemeenDoe vaker bestellingen bij Alternate, altijd kwaliteit producten. Bezorging is rap en de prijzen zijn eerlijk. Goeie webshop.
VerzendingProducten goed stevig verpakt. Keurig netjes! Tot nog toe geen problemen ondervonden.
AlgemeenDuidelijke webshop, alles gaat makkelijk en vlot.
Specificaties zijn aanwezig.
Ik vindt het een prima winkel.
Bestellingen worden vlot verwerkt.
Mails met voortgang proces worden verstuurd.
Contact met échte mensen.
Volgen problemen persoonlijk op.
Denken goed mee, en proberen zo goed mogelijk te helpen.
AlgemeenIk heb onlangs een videokaart besteld bij Alternate met ordernummer 258416038. Op de productpagina stond dat het artikel binnen enkele dagen leverbaar zou zijn, dus ik rekende erop dat het minstens een week zou duren. Tot mijn verrassing werd de videokaart al in dezelfde week geleverd. De prijs was bovendien erg prettig in vergelijking met andere winkels.
Mijn ervaring was zo goed dat ik kort daarna nog drie bestellingen heb geplaatst met de ordernummers 258410997, 258411514 en 258429907. Ook bij deze bestellingen viel op dat de prijzen scherp waren en vaak tot de voordeligste opties in de prijslijst hoorden. De levering was steeds snel en alles kwam netjes aan.
Tot nu toe ben ik iedere keer even tevreden geweest met zowel de prijs als de service. Daarom bestel ik met vertrouwen bij Alternate en blijf ik dat in de toekomst zeker doen.
Verzending was snel en kwam goed verpakt aan. Geen schade!
AlgemeenHet bestellen bij Alternate ging vlot en overzichtelijk. De productpagina bood duidelijke informatie en tijdens het afrekenen werd alles netjes en transparant weergegeven. Wat mij extra positief verraste, is dat Alternate op het moment van bestellen €10 goedkoper was dan andere webshops, dankzij een combinatie van kassakorting en een tijdelijke aanbieding. Daarnaast liep er een leuke Steam-actie met vouchers, waardoor de totale deal nog aantrekkelijker werd. Betalen via iDEAL ging probleemloos en de bevestiging volgde direct.
VerzendingDe voeding werd binnen de beloofde termijn verzonden en moet nog aankomen. Deze komt als het goed is morgen aan. De track & trace werkte goed en de levering verloopt tot nu toe zonder problemen.
KlantenserviceIk heb voor deze bestelling geen contact opgenomen met de klantenservice, dus hier kan ik geen beoordeling over geven.
AlgemeenMooie Acer Nitro 18 inch gamelaptop gekocht op 14 okt 2025. Bij Alternate was de prijs het scherpste met oa 2 tb data ipv 1 tb bij de concurentie. Kortom een mooie deal!
VerzendingDe bestelling is snel geleverd conform de opgegeven leveringstermijn. Het product was deugdelijk en voldoende beschermd verpakt.
AlgemeenVriendelijk contact, snel en meedenkend. Mijn gemiste pakket werd kosteloos opnieuw verzonden nadat ik het niet op tijd kon ophalen bij DHL. Super fijn!
VerzendingMijn gemiste pakket werd kosteloos opnieuw verzonden nadat ik het niet op tijd kon ophalen bij DHL.
KlantenserviceTelefonisch is de winkel snel bereikbaar. Vriendelijk contact, snel en meedenkend
AlgemeenSnelle levering, prima service. Gewoon wat ik zou verwachten van een leverancier. De website is druk en wat gedateerd vormgegeven, maar je kunt er wel alles vinden en krijgt waar voor je geld.
VerzendingProduct was netjes verpakt met kleine plastic airbags als bescherming. Levering aan de deur met duidelijk tijdswindow voorafgaand is fijn.
AlgemeenEen tijdje terug heb ik een bestelling gedaan(258403653) en alles ging heel gemakkelijk en snel via de site, ook de verzending ging helemaal goed en snel. Klantenservice bij een andere bestelling contact gehad en alles heel snel geregeld en afgehandeld
VerzendingDe levering was uitstekend, snel verzonden en compleet. Verder niks op aan te merken
KlantenserviceVoor een andere bestelling heb ik de klantenservice nodig gehad om een harde schijf om te ruilen en dat was allemaal snel en heel makkelijk geregeld