Informatique

Gebruikers over webshop Informatique

Prima webshop, niks speciaals vergeleken met andere grote webshops voor de simpele order van 1x AMD 220GE.

Ik ben al jaren klant bij Informatique en heb nooit een vervelende ervaring gehad. Integendeel: vragen worden altijd prompt beantwoord en hun assortiment is geweldig. Spullen worden ook goed verpakt verstuurd. Kortom: kwaliteit.

Enige tijd na het ophalen van mijn bestelling kreeg ik een (geautomatiseerd) mailtje met het verzoek om een review te plaatsen over mijn bestelde product. Nou, gezien het product mij enigszins tegenviel, heb ik besloten om dit te doen om zo potentiele kopers te waarschuwen/informeren.

Tijd en moeite genomen een een review te schrijven. Deze ingezonden en zou vervolgens eerst moeten worden goedgekeurd door Informatique, alvorens deze op de productpagina verschijnt. Helaas na enige tijd nog steeds geen bevestiging of publicatie. Een email gestuurd naar de klantenservice, maar ook hier geen reactie op vernomen.

Jammer. Wellicht 'over het hoofd gezien'? Of toch liever geen slechte review van een product in hun assortiment in hun webshop? Geen idee.

Beste Yellowneck, bedankt voor uw reactie op het privebericht dat wij u gestuurd hebben en nogmaals onze excuses voor hetgeen verkeerd is gegaan. De review staat nu alsnog online en wij zijn intern aan het nagaan wat de oorzaak is dat deze niet eerder geplaatst is.

Informatique klantenservice

Bestellen is simpel, website is overzichtelijk, verzending supersnel. Ook de track&trace was prima, pakket werd geleverd binnen de aangegeven periode. Bedrijf is aanrader voor alle Tweakers lezers en anderen
Geen klachten gehad en geen contact met Klantenservice

Levering was binnen aangegeven periode en goed verpakt. T&T was uitstekend.

Bestelling was eenvoudig, website is overzichtelijk, verzending supersnel. Ook de track&trace was perfect geregeld, pakket was geleverd binnen de aangegeven periode.

Levering uitstekend. Goed verpakt.

Goede communicatie tijdens bestelproces. Heb geen gebruik gemaakt van retourservice

Had dringend een 128gb USB stickje nodig. Informatique had een heel goede prijs met redelijke verzendkosten (1,95). Site werkt soepel en zoals het moet dus bestellen gaf geen enkel probleem.

Op Goede Vrijdag besteld, 1 dag later, op zaterdag dus, binnen. Menig bedrijf zou dit over het lange paasweekend hebben getild, dus petje af voor de snelheid. Verpakking - kleine bubbelenvelop, met de stick in de originele plastic verpakking dus ruim voldoende.

Twee merkproducten gekocht, super netjes verpakt, keurig in orde en een nette prijs. De onderdelen werken perfect.

Zeer snel uitgeleverd, goed verpakt met nog een leuke verrassing er bij ook.

Zoals altijd weer prima prestaties van Informatique. Voor een nette prijs een aantal producten aangeschaft die tijdig werden geleverd.

Prima website, veel keuze en snelle bezorging.Mocht het nodig zijn dan kan ik je ook naar de fysieke winkel rijden

Jammer dat er bij kleine bestellingen verzendkosten berekend worden

Omdat ik in de buurt van de winkel woon en af en toe spullen nodig heb voor mijn computers ga ik graag naar Informatique. Als je via de website besteld staat het in principe voor je klaar als je het komt afhalen. Als je een handig tijdstip kiest en van te voren betaald krijg je het zo mee, dan heb je wat je nodig hebt zonder te wachten. Ze hebben ook een koopjeshoek. Als je een product nodig hebt dat ook in de koopjeshoekaanwezig is wordt je daarop gewezen, het is vaak (veel) goedkoper.

Ik had een bluetooth dongle nodig voor mijn laptop (zeer oud met, Windows XP). Deze dongle zat in een verpakking die al geopend was maar koste dan ook bijna niets. Windows XP is plug and pray, deze dongle installeerde zichzelf zonder problemen en werkt probleemloos. Voor die paar euro een uitstekende koop.

Een strakke en overzichtelijke site waarop al gauw 't gezochte artikel kan worden gevonden. Alle relevante informatie staat onderaan de site vermeldt, van levertijden tot klantenservice.

Het bestelproces verliep helder en simpel, zonder reclames voor gerelateerde spullen of andere vervelende praktijken in aanloop naar het afrekenen. Een optioneel tekstveld bij het invullen van de gegevens is de geboortedatum; dat vind ik overbodig en mag daarom van mij weggehaald worden. Minder alerte mensen vullen dit vaak klakkeloos in. Wel zeer bemoedigend is dat de zaak is aangesloten bij maar liefst drie brancheorganisaties, dat de betrouwbaarheid ten goede komt.

Zoals aangegeven wist men 't bestelde (en voorradige) artikel binnen een werkdag te leveren. In 't weekend besteld, maandag verwerkt en dinsdagmiddag bezorgd. Het enige kritiekpuntje is dat de bestelling in de fabrieksdoos zelf werd geleverd, zodat iedereen direct kon zien wat erin zit. Een laag pakpapier eromheen zou wat discreter zijn.

Duidelijke webshop, makkelijk navigeren, en - niet onbelangrijk - snel! Meestal goede beschrijving, hoewel soms een kleine nazoekactie via Google nodig is.

De enkele keer dat ik terug moest werd ik snel en vakkundig geholpen, Over ruilen wordt ook niet moeilijk gedaan.

Bestellen gaat makkelijk via de site. Betalen per iDeal bij het afhalen. Je krijgt bericht wanneer het er is. Je kunt dan een picklist laten afdrukken waardoor het klaarligt wanneer je komt. Bij aankomst kun je de order barcode scannen zodat het automatisch in de wachtrij voor afrekenen komt.

Allemaal prima gestroomlijnd en prettig!

Er wordt altijd redelijk vlot op mail gereageerd met goede adviezen. Bellen kan ook prima.

Ondanks de storing van de systemen vandaag toch prima geholpen! Dit wordt heel erg gewaardeerd!

- overzichtelijke en snelle website
- snelle transactie
- snelle levering
- scherpe prijzen
- ze hebben bijna alles

Digitus Patchpanel 1HE 12 Port CAT 6 [bk]

Pro's:
- solide afgeschermd patchpanel
- kan tegen wand worden geschroefd
- zelfs tie-wraps meegeleverd

Con's:
- Na het 'punchen' van de bedrading op de blocks (met een daarvoor bestemd stukje gereedschap) zijn er 4 van de 6 aansluitingen waarvan een of meer aders tijdens het testen niet werken
- het lijkt wel of de snij vlakjes, die kontakt moeten maken met de koperen ader, net niet diep genoeg door de (professionele) CAT6 ader isolatie komen

Dit is een voorlopige vaststelling, want ik moet eea nog nader bestuderen als ik wat meer tijd heb). Echter, dit is niet mijn eerste bedrade thuisinstallatie!

Ik had heel snel een onderdeel nodig voor mijn computer...de volgende dag was het goed verpakt afgeleverd!

Het nogal gevoelige onerdeel was goed ingepakt, helemaal prima.

Vrijdagmiddag besteld. Zaterdag zou het bezorgd worden. Dat geloofde ik niet. Toch op zaterdag in de brievenbus. Hulde.

De prijs is niet de laagste, maar komt toch redelijk in de buurt van de laagste.

Toelichting op het betaalproces?? LMAO ;p

En u wilt nog meer woorden dus daarom type ik dit nog.

Wie heeft dit formulier gemaakt??? Xd

All in all: mooie machine voor "bodem"-prijs gekocht. Heel veel goedkoper kon ik het iig niet vinden, met 5 jaar garantie bovendien :)

Het ging snel en simpel, product was te koop voor een goede prijs (wat ik belangrijk vind).

De levering was binnen 24 uur, dikke prima hoor.

Ze hadden het product op voorraad en voor een mooie prijs. Eenvoudig bestellen en snelle levering samen met heldere communicatie.

Goed verpakt. Voordelig verzonden.

Scorekaart voor Informatique