Informatique

Gebruikers over webshop Informatique

Snelle levering en goeie prijs

snelle verzending snelle verzending snelle verzending snelle verzending snelle verzending

Duidelijke website, makkelijk bestellen en snel geleverd als het product op voorraad is. Het is ook handig dat je je bestelhistorie tot jaren terug kan bekijken.

Dozen worden altijd geseald met security tape zodat je weet dat niemand het tijdens de verzending open heeft gemaakt.

Ik ben altijd uitstekend geholpen en heb goede adviezen gekregen bij aankoop.

Het plaatsen van de bestelling was eenvoudig en makkelijk.Betaling was ook makkelijk. Ga zo door.

Degelijk verpakt in een te grote doos. Had wel wel wat kleiner gekunt. Snel verzonden, maar helaas door de post niet binnen 1 dag.

Goede service en advies, Ik bestel hier regelmatig voor prive en voor me werk.
Altijd goede keuze in laptops, filters zijn ook altijd fijn om te gebruiken op de website.

Pakketjes altijd in perfecte staat, zendingen altijd binnen de verwachte levertijd binnen.

Advies is goed, zeker als je iets zoekt maar het net niet kan vinden, zoals bijv een wifi extender of een wifi repeater nodig hebt.

Harddisk op zondag besteld, maandag geleverd zodat ik mijn raid systeem op tijd kon herstellen

Goed productaanbod, scherpe prijs en snel geleverd, precies zoals op de website vermeld. Ik ga hier vaker bestellen.

Een nieuwe WD Nas HDD besteld bij Informatique. Ze zijn inmiddels wat duurder geworden en niet vaak meer de goedkoopste. Wel staat hier tegenover dat ze altijd goede service verlenen. Nooit problemen gehad bij hen en al vele jaren klant. Wat mij betreft een aanrader als je service verwacht.

Snelle en goede verzending met DHL. Wel jammer dat je ook bij een groter bedrag verzendkosten betaald. Dit is een verbeterpuntje in mijn optiek.

Gelukkig niet nodig gehad voor deze bestelling maar wel onlangs bij andere issues. Informatique lost het tot nog toe altijd netjes op. Erg blij met deze klantgerichte service.

Eenvoudig te bestellen met informatie over de voorraad en de levertijd. Artikel (DVD+R dubbellaags) van Verbatim is lang niet overal op voorraad.

Snelle verzending.

Via deze webshop heb ik drie HP toetsenborden besteld. De gezochte producten werden snel geleverd en tegen een aantrekkelijke prijs. Bestellen ging erg gemakkelijk.

De goederen werden met DHL verzonden. De leveringen is zonder klachten verlopen.

Een van mijn nas wd red pro van 4tb had opgehouden met werkes na 8 jaar. Ik had nieuwe nodig en zag dat bij informatique goedkoper was dus vrijdag middag besteld zaterdag middag ontvangen zeer tevreden.

Vrijdag middag besteld ik denk na 16 uur zaterdag middag bezorgd perfect

Eerlijk gezegd heb ik niets met klantenservice te maken gehad omdat mijn bestelling keurig netjes doorliep en werd afgeleverd.

Product DIGITUS 2.5" SSD/HDD Enclosure SATA 3 -usb 3.0 werd keurig afgeleverd door Post.NL. Direct gebruikt om een bestaande SSD te klonen. Totaal geen problemen.

Had een vraag over het product, dat snel werd beantwoord, zodat ik de bestelling dezelfde dag kon plaatsen.

Zoals je hoopt dat het gaat: op de valreep 's avonds wat bestellen en keurig op tijd de juiste producten geleverd.

Geleverd zoals beloofd. Verpakking prima (voor grote systeemkast geen omdoos want de doos zelf was al stevig genoeg).

Goede prijs/prestatie verhouding, geactualiseerde voorraad (geen ‘voorraad bij onze leverancier’ gedoe), levering volgende dag, alleen mis ik nog levering via PostNL/afhaalpunt.

Ik prefereer verzending per PostNL/afhaalpunt. Op de site staat ‘Je bestelling wordt verzonden door PostNL of DHL’. IK kon geen keus maken en moest op DHL wachten. Wel geleverd volgens afspraak, maar een verbeterpunt.

Weinig moeite om artikel te vinden en bestellen, duidelijke communicatie per email, geen contact / navraag nodig.

Ik kom hier vanaf hun eerste winkeltje en nu een paar verhuizingen verder nog steeds. Van complete systemen tot e-reader hoesjes. Deze keer dus een nieuw, nog slecht verkrijgbaar, e-reader hoesje. Zij hadden hem in meer kleuren op voorraad. Prima winkel.

Goed verpakt en keurig binnen de geplande tijd met post.nl ontvangen.

Er is iets wat mij herinnert aan enige tijd geleden dat de prijzen inclusief en exclusief verwisseld werden om een goedkoper product in de ranking bij Tweakers te krijgen. Nu doet zich bij Informatique ook een vreemd voorval zich voor want voor sommige producten moet de thuiskopieheffing extra betaald worden terwijl de prijs op de site inclusief is. Bij andere producten komt het niet voor dat geeft verwarring en irritatie terwijl ze het niet kunnen verklaren. Erg vreemd en niet van deze tijd waarin alles in de aankoopprijs zit.

MicroSD kaart gekocht. Site is duidelijk. Makkelijk betaald met veel mogelijkheden. Communicatie over betaling en leverperiode was ook duidelijk.

Pakket was later geleverd dan aan gegeven (voornamelijk schuld bij postnl). Pakket bevatten meer reclame om abonnementen aan te smeren dan dat het bestelde product bevatten. Geen nette pakbon aanwezig in het pakket.

Beste thom-183,

Onze excuses dat de vervoerder PostNL het pakket niet op het afgesproken tijdstip heeft afgeleverd. Dat je geen pakbon hebt ontvangen en er overtallig reclame aanwezig was is doorgegeven aan onze logistieke afdeling. We hopen dat het product naar wens is.

Informatique klantenservice

Ik kreeg precies wat ik bestelde.
En het werd op tijd verzonden.
Site is prima in orde, zou hier zo weer bestellen.

Het werd verzonden met DHL.
Ik weet niet of het een lokaal probleem is, maar DHL bezorgd hier 1 op de 4 pakketten op tijd, en bij de overige 3 verschuiven ze de leverdatum zo vaak (of ze geven aan dat ze zijn geweest zonder dat ze daadwerkelijk zijn geweest), dat je het maar weer naar een afhaalpunt laat sturen. Erg frustrerend.
Tip voor Informatique: neem een andere partij in handen voor de bezorging.

Beste Waanzin,

Wat jammer om te horen dat de bezorgdienst structureel niet goed bezorgd in de regio waar je woont. We maken gebruik van DHL en PostNL voor de bezorging van onze bestellingen en dit gaat bij beide partijen in 98% van de gevallen goed. Je kunt eventueel bij een volgende bestelling bij onze verkoopafdeling aangeven dat je de zending via PostNL wenst te ontvangen. Zij zullen dit dan aanpassen. Nogmaals onze excuses voor het ongemak dat is ontstaan.

Informatique klantenservice

Ben al jaren vaste klant bij Informatique naar volle tevredenheid. Ze hebben alles wat ik zoek, altijd snel in huis en voor een uitstekende prijs. Hoe de verzending van produkten gaat weet ik niet maar heb er vertrouwen in dat die ook goed is. Ik ga altijd langs hun winkel.

De keren dat ik een vraag of opmerking had heb ik snel en goed antwoord gekregen. De jongens aan de balie/kassa zijn altijd uiterst vriendelijk.

Prettige website. Process m.b.t. bestellen en betalen verliep soepel. Levering was zoals geadverteerd op de website.

Verzending liep soepel en het product is geleverd binnen het afgesproken termijn.

Handig product, snel gevonden, redelijke prijs.usb c naar 4x USB poort hub. Niet overal verkrijgbaar.

Scorekaart voor Informatique