Informatique

Gebruikers over webshop Informatique

Goede prijs voor de printer, van bestelling tot levering binnen 1 dag ontvangen, ondanks black friday, niets op aan te merken.

Was gewoon goed en snel.

Duidelijke omschrijving van alle stappen die genomen moeten worden in het betaalproces. zeer duidelijk, geen commentaar.
Duidelijke mails na de bestelling met de verwachtingen.

Ik blijf me verbazen over hoe snel dit kan. 's avonds om 21:00 besteld, en 21 uur later in huis.
verzending door DHL. Prima te volgen met track and trace.

Overzichtelijk en qua prijs ook oke, mooie producten en ze hebben producten in de outled,

Netjes verpakt en snel in huis

Klantenservice nog niet nodig gehad, dus kan ik niet over oordelen

snelle verzending. ik heb via de tweedehands/ aanbieding bak een moederboard gekocht.
Gigabyte X570 Aorus Elite, ATX, 4xDDR4.
deze was aantrekkelijk geprijsd.
Er stond bij vermeld dat deze montage beschadigingen had. deze anders dan dat hij uit de verpakking is geweest, heb ik niet kunnen vinden.

gelukkig was de verzending goed verpakt, tegenwoordig zijn goede transporteurs een luxe helaas,

Bestellen is eenvoudig voldoende info beschikbaar en snelle levering indien op voorraad natuurlijk.
Service is top hier heb ik in het verleden gebruik van gemaakt.

Top en snel

Het bestellen gaat makkelijk. Kom je er niet uit bel je even. Deskundige medewerkers daar in Bleiswijk.

Kom je er ff niet uit wordt je altijd deskundig geholpen. Woon je in de buurt rij ff langs.

Informatique is een uitstekend voorbeeld van wat je mag verwachten van een webshop.

Geen prijsvechter maar ook niet de duurste.

Informatie over verzending klopt.

Communicatie over je bestelling is voldoende. (Je inbox loopt niet vol na iedere klik of beweging van je product.)

Volgende dag is volgende dag.

Makkelijk te bestellen. Vandaag besteld, morgen in huis. Kijk ook vaak bij de concurrent, want informatique is vaak wat duurder.

Makkelijk te bestellen en de bestelling meteen de volgende dag in huis. Prijs was goed scherp.

Goed geleverd en verder geen klachten.

Aantal keer producten besteld en contact met klantenservice gehad, beide ervaringen zijn altijd goed geweest.

Binnen de afgesproken tijd geleverd, prima verpakt en goed te volgen via track en trace.

2x contact gehad,
Een keer over een extra product toevoegen aan de bestelling.
En de andere keer over een systeemfoutje.
Werd snel en goed gehandeld.

Ben tevreden over de website en de geleverde muis. De verzending via DHL viel enorm tegen, ik was niet thuis en moest mijn pakje ver van huis ophalen. Andere pakketdiensten geven gewoon bij de buren af op hebben een ophaalpunt in de buurt.

Beste JanLous,

Onze excuses dat uw zending niet bij de buren is afgegeven. Indien niet thuis kunt u in de mail van DHL of hun app aangeven of de zending bij de buren, een locatie rondom het huis of bij een afhaalpunt afgeleverd dient te worden. We willen u vragen om een mail te sturen naar klacht@informatique.nl met uw klantgegevens dan kijken wij graag of we u iets kunnen bieden voor het ongemak dat is ontstaan.

Informatique klantenservice

Sinds 2009 klant bij Informatique. Prijzen zijn concurrerend. Vrijwel altijd zijn producten in voorraad. Bestelproces en afhalen loopt soepel. Centraal gelegen, goed bereikbaar en grote, gratis parkeerplaats.

Een enkele keer laat ik iets opsturen. Daar tot nu toe nooit klachten over gehad.

Sinds 2009 klant. Bestel er regelmatig, dus best wel een trouwe klant. Jaren geleden micro-sd kaart gekocht die DOA was. Toen veel gezeik gehad met Informatique om dat omgeruild te krijgen (was geen garantie volgens Informatique).

Pas voor zoon een goedkope gaming headset gekocht. Werkte vanaf begin niet lekker. Heb daar helaas niet adequaat op geacteerd. Na 6 weken stopte de headset er helemaal mee. Terug naar Informatique, eigenlijk in de veronderstelling dat die headset meteen omgeruild zou worden.

Niets is minder waar. Medewerker van de service-bali komt met een heel verhaal over aanvullende voorwaarden van Sharkoon, dat de headset teruggestuurd moet worden naar de leverancier, dat er misschien onderzoekskosten berekend kunnen gaan worden enzovoort.

Het gaat hier om een headset van 28 euro!

Als klant ben je dus wel goed om te kopen, maar als je service/garantie nodig hebt dan is het nu de tweede keer dat ik merk dat Informatique alles doet wat ze kunnen om daar onderuit te komen. Nu gaat het om 28 euro, maar je zou er maar een dure laptop, PC of monitor gekocht hebben.

Juridisch gezien zal Informatique wel gelijk hebben. Maar op deze manier met klanten omgaan is niet handig. Ze zijn er nu in ieder geval 1 kwijt.

Beste Wiend,

We hopen dat, na het contact met onze serviceafdeling, de klacht alsnog goed is opgelost en bieden u nogmaals onze excuses aan voor het ongemak dat is ontstaan.

Informatique klantenservice

Online bestellen werkt makkelijk, met duidelijke categorienamen in de productcatalogus. De zending in goede orde ontvangen.

Voldoende communicatie over de status van de levering.

De betaling werd vlot geïnd, dat is ook niet zo moeilijk met Ideal, maar geen reactie na zoekraken bestelling.

Na 11 dagen bestelling nog niet geleverd. Zoekgeraakt bij DHL. Kan gebeuren, maar geen reactie van IQ op diverse mailtjes hierover.
We zullen hier nooit meer wat kopen

Na uiteindelijk telefonisch contact is de reactie: bestel maar opnieuw.

De website is wat ouderwets, maar werkt gewoon prima. Voorraadindicator is handig, ik kan alles goed vinden en het bestelproces verloopt ook gewoon goed.

Ik werd goed op de hoogte gehouden van de status van de verzending. DHL is alleen niet de beste vervoerder (bezorger belde bijv. bij de buren aan, terwijl het pakje op mijn deurmat stond, maar ik had hem al aan zien komen rijden, dus was uiteindelijk geen probleem).

Bij eerdere aankoop hulp nodig gehad. De klantenservice is kundig, en je kunt ook langskomen bij de winkel in Berkel en Rodenrijs, waar ze een helpdesk hebben waar ze dingen kunnen testen. Service is echt een pluspunt van Informatique.

Fijne en betrouwbare (web)winkel. Overzichtelijke site met een eenvoudig bestel proces. Voorraad indicatie is handig en tot op heden is dat altijd naar verwachting geweest.

Wel een mini tip, een responsive website anno 2022 is nu misschien wel iets wat de markt verwacht - maar meende ergens te lezen dat dat al op de roadmap staat bij Informatique :)

Prima op de hoogte gehouden van de zending, al zou het mooi zijn dat men tijdens het orderproces de voorkeur kan opgeven voor PostNL of DHL (hun standaard vervoerders) met een simpel vinkje (of direct een afhaalpunt te kunnen selecteren). Maar voorkeur doorgegeven via het opmerkingen-veld werd ook geaccepteerd in mijn geval (dank daarvoor).

Zending verder in goede orde ontvangen en geheel naar wens!

Al jaren een geweldige betrouwbare computer winkel. Ze leveren snel, en je kan ze persoonlijk telefonisch spreken.

Goede verzending, snel en efficient.

Telefonisch goed te bereiken, vriendelijk.

prima service niets op aan te merken de verzending was ook lekker snel altijd prettig

m'n bestelling was keurig verpakt niets op aan te merken

Vanuit de pricewatch op de site gekomen. Bestellen ging super snel. Prijzen zijn scherp, net niet de goedkoopste maar je krijgt er ontzeveel service voor terug. Absoluut het geld waard.

Eerder een product van 7 maanden oud met defect gehad. Zonder problemen om mogen ruilen voor een nieuwe.

De website is eenvoudig te navigeren en de bestelling gaat zonder problemen. Alleen een moderner jasje zou wel eens mogen

Ik weet niet of dit normaal is voor harde schijven, maar alleen een blanco kartonnen doos wekt weinig vertrouwen. Was verder wel goed beschermd

Scorekaart voor Informatique