Gebruikers over webshop Conrad.nl
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenHet was even puzzelen hoe te bestellen maar het lukte toch zonder met twijfels te blijven zitten.
VerzendingHet artikel was er niet snel maar het werd goed begeleid en keurig afgeleverd.
AlgemeenPrettig klantvriendelijk bedrijf. Deskundig,vriendelijk personeel probeert problemen van klanten echt op te lossen. Zaken lopen altijd correct en beter (gezien ervaringen elders) dan ik verwacht had.
VerzendingZaken altijd prima voor elkaar, overeenkomstig afspraken.
KlantenserviceBij een tweetal garantiegevallen werd uitermate vriendelijk gehandeld (anderhalfjaar na aankoop functioneerde gekochte artikel niet goed meer, geen aankoopbon meer- aankoopbon in systeem Corad was voldoende voor vervanging). Leuke, attente medewerkers.
AlgemeenPrima website waar alle producten gemakkelijk te vinden zijn. Ik wist wat ik wilde hebben en dat product was snel te vinden. Gelukkig was het in voorraad.
VerzendingProduct werd op de afgesproken tijd geleverd. Prima te volgen ook.
AlgemeenIP telefoons besteld tegen goede prijs. Levering ok, verpakking erg goed, betrouwbare organisatie. Bij problemen altijd behulpzaam, iets minder expertise bij sommige producten maar aanbod is ook erg groot.
VerzendingGoed verpakte verzending, wel ietsje langer geduurd dan verwacht, was geen probleem.
AlgemeenMijn eerste bestelling omvatte een paar condensatoren van het merk Panasonic (stonden op voorraad) en nog wat ander klein spul. Na 2 dagen het pakket mogen ontvangen en het blijkt dat me wat merkloze condensatoren zijn geleverd. Die had ik voor minder dan de helft ook wel van Ebay kunnen halen.
Een berichtje van Conrad aan mij zou een onnodige retourzending hebben kunnen voorkomen. Pro-tip, als je iets NIET op voorraad hebt zet het dan ook gewoon op de site, dan had ik wel een alternatief gezocht.
Al met al niet de beste ervaring bij een eerste bestelling.
Verzending is voor hedendaagse begrippen wat aan de trage kant.
KlantenserviceIk heb geprobeerd de klantenservice te bellen maar zijn met geen mogelijkheid telefonisch te bereiken. Toestel gaat nog niet eens over.
Beste Thijs, u heeft helemaal gelijk. Dat hoort niet en is niet correct van ons. Normaal gesproken bieden wij een alternatief aan waarvoor de klant dan zelf wel of niet kan kiezen. Vermoedelijk is er bij dit product iets in ons systeem verkeerd gegaan waardoor het als gelijkwaardige vervanger is gezien en het automatisch verzonden is. Excuses voor het ongemak.
AlgemeenKen Conrad via mijn werk, en heb besloten er nu ook prive iets te bestellen. Was snel geleverd en kreeg een leuke welkoms korting.
VerzendingSnel geleverd en keurig aan mijn bijgevoegde wens voldaan.
KlantenserviceHeb ik niet nodig gehad dus kan ik niks over zeggen
AlgemeenPrijzen liggen over het algemeen iets hoger dan elders, maar wel een enorm uitgebreid productenpakket, vaak voorzien van goede technische gegevens. Je moet goed zoeken op hun site, is wat complex soms.
Kwaliteit van de artikelen is redelijk hoog, hoewel er negatieve uitschieters zijn.
Levering vaak op tijd en ja, het duurt 1 dag langer dan bij NL-winkels. Geen probleem.
Verzending en verpakking zijn perfect. Betalingen soepel met iDeal e/o Creditcard voor gratis verzending vanaf €20 nu.
AlgemeenVeelal prijzig, maar een enorm assortiment van vooral gespecialiseerd material en apparatuur.
Het grootste pijnpunt echter is de bizar lange doorlooptijden die de bestellngen hebben voordat ze ook maar aan PostNL worden aangeboden. Twee dagen naar een in behandelingscherm kijken is meer norm dan uitzondering. In een tijd waarbij grote partijen zoals Bol, Coolbue etc. de volgende en zelfs in een groot aantal gevallen dezelfde dag nog leveren is dit ronduit niet meer acceptabel te noemen. Zeker niet als je de hoofdprijs betaald.
Als het eenmaal bij Conrad de deur uit is, komt het vlot en goed verpakt aan.
Beste forkless, bedankt voor uw feedback. Ons distributiecentrum zit in Zuid-Duitsland, daar worden alle bestellingen verzameld en gaan de pakketjes voor een Nederlandse klanten per vrachtwagen naar het distributiecentrum van PostNL in Born. vanuit Born brengt PostNL het verder naar de klanten. Hierdoor is uw pakket even onderweg. Omdat wij uw feedback begrijpen zijn wij de afgelopen druk bezig geweest om te levertijd te verkorten. Voorheen was de levertijd (bij producten die op voorraad zijn) 2-3 werkdagen en tegenwoordig is dat 1-2 werkdagen. Het is in onze ogen al een hele verbetering. We hopen dat u hier ook blij mee bent.
AlgemeenVeel keus, ook als je wat minder gangbare dingen zoekt.
Duidelijke site, en goede info over de verzending.
Snelle levering
Prima op de hoogte gehouden over de verzending.
AlgemeenWebsite kan wat overzichtelijker. Wel ruim aanbod voor een concurrende prijs. Levertijd is wel wat langer dan de concurrentie.
VerzendingBleek achteraf dat de levertijd veel langer was dan op de website aangegeven.
KlantenserviceArtikel bleek slecht leverbaar (ondanks dat op de website werd aangegeven dat die voorradig was). Daar baalde ik van en belde met de klantenservice. Die verbonden mij door met de technische afdeling die een alternatief apparaat aanbeveelde die wel leverbaar was. Ondanks dat die wat duurder was kreeg ik hem voor een aangepaste prijs.
AlgemeenVoor Conrad gekozen vanwege de goedkoopste prijs. Overzichtelijke website met duidelijke informatie over het product.
VerzendingStevig verpakt in een kartonnen doos. Conform afspraak netjes op tijd bezorgd.
AlgemeenConrad is de winkel waar ik terecht kom als ik iets zoek wat net niet helemaal standard/mainstream is, op wat voor electrisch/gereedschap gebied dan ook.
Niet altijd alles op voorraad, maar wel vaak te vinden wat ik zoek. Daar heb ik dan meestal ook een iets langere levertijd wel voor over.
Verzending is tot nu toe altijd volgens voorspelling en complete.
AlgemeenVlotte levering en uitgebreid assortiment dus ik kan hier heel vaak vinden wat ik zoek.
VerzendingVlot verstuurd en goed ingepakt dus een onbeschadigd product ontvangen.
KlantenserviceGeen klachten gehad en zodoende geen ervaring met de service.
AlgemeenSite duidelijk. De items waren voorradig, blue ray M disc en temp sensor voor Garmin etrex 30
VerzendingDeugdelijk verpakt, de geleverde items zijn exact volgens opgave.
KlantenserviceNiet nodig gehad
AlgemeenGroot assortiment, veel van de producten die ik wil hebben, over het algemeen snel geleverd, maar lang niet alles is meteen op voorraad. omdat ze zaken doen met andere winkels en zo via via je iets laten kopen hebben ze vrij veel producten, de levertijd is over het algemeen dan wel iet's langer dan normaal. Ik hoop dat ze in de toekomst hun assortiment vergroten, hetzij in eigen opslag, hetzij in een andere winkel. al met al een goede winkel met snelle hulp.
Verzendinghet was snel en gratis geleverd wat voor mij erg belangrijk is.
AlgemeenHet product Millenniata Blu-Ray M-Disc 25GB 15st was goed te vinden op de site voor een goede prijs/kwaliteitsverhouding.
VerzendingIn de ochtend besteld en volgende dag al binnen, super!!
AlgemeenDe prijzen worden juist en volledig getoond en betaling was eenvoudig. Betaling gaat via het bekende systeem dat je op de 'winkelwagen' klikt, waarna het hele proces eenvoudig te volgen is.
VerzendingHet product werd goed verpakt, maar de verzendtijd duurde drie dage. Dat is tegenwoordig langer dan gemiddeld.
AlgemeenIk heb meerdere keren materialen bij Conrad besteld.
Hun materiaal is goed. Ik ben zelfs erg te spreken over hun eigen huismerk electronica (Renkforce).
Voor wat betreft specialistische materialen is Conrad vaak wel de voordeligste zo niet de enige aanbieder van het materiaal. Voor algemene electronica en computer componenten zou ik toch beter voor de meer toegewijde specialisten kiezen.
Ze zijn jammergenoeg niet zo snel als de grotere internet giganten met leveren. Op zijn vroegst heb je met drie werkdagen je spullen, als het vervelender uitpakt kun je zelfs deelleveringen krijgen verspreidt over een aantal weken.
AlgemeenSinds de jaren negentig van de voorgaande eeuw ben ik klant bij Conrad vooral voor elektronica. De productinformatie op het uitgebreide assortiment is uitstekend, goed doorzoeken in het grote assortiment loont veelal, het bestellen is eenvoudig, betaling levert nimmer een probleem, de producten worden solide verpakt geleverd. Soms is er een langere levertijd, maar die is al bij de bestelling bekend.
VerzendingWie bestelt er nu LED TL balken bij Conrad? Ik heb er 7 besteld en geleverd gekregen en mijn ervaring van de solide verpakking werd wederom bewaarheid. Er zat natuurlijk een deuk in het midden van de verpakking en de lampen waren in hun originele verpakking onbeschadigd.
KlantenserviceIk had laatst een digitaal DCF horloge besteld dat Conrad al een lange tijd levert. Helaas was de batterij leeg! Ik had de batterij vervangen en toen bleek de resetknop niet te werken. Ik heb toen het geheel terug gestuurd en kreeg een vervangend horloge - nu met een recente productiedatum.
Algemeende synology 418 besteld voor 369 maar na 3 dagen hadden ze hem geannuleerd want zo zeggen ze ze konden hem niet meer leveren (apparaat is net nieuw hoezo niet meer te leveren) nu zit ik al meer dan een week op mijn geld te wachten?
Klantenservicehouden je aan het lijntje en zeggen maar dat het binnen 3 dagen terug zou krijgen