Conrad.nl

Gebruikers over webshop Conrad.nl

Conrad is voor mensen die technisch onderlegd zijn prima in elkaar gezet. Men laat ook negatieve reviews over bepaalde producten toe, en doet daar ook iets mee.

Altijd prima verpakt. Een pakket gaat niet zo vlug verloren als briefpost.

2 Tanos Systainer’s besteld, Deze zijn hier nieuw goed koper dan 2de hands op marktplaats.
Super service, snelle levering zonder verzendkosten.

Mooi op tijd, zoals aangegeven op de site!

Had eerst 1 Systainer besteld en een dag later de ander, de klantenservice heeft deze als 1 bestelling aangemerkt, waardoor ik geen verzenkosten meer hoefde te betalen.
Super Service!

Gevraagd om beoordeling achter te laten, bestellen ging zoals te verwachten was en tweakers eist hier maar liefst vijf tien woorden voor

Zie toelichting in volgende kader anders had het uitstekend kunnen zijn. Maar goed is natuurlijk ook nog prima lijkt me.

Ik had 3 dingen besteld, waarvan er 1 werd nageleverd. Dit vindt ik vervelend en had ik liever de hele bestelling gewoon later willen hebben. Nu worden mijn buren tweemaal lastig gevallen voor de bezorging. Dus aan conrad het advies om op de website een vinkje te plaatsen voor het geval er iets niet op voorraad is en of dan de hele bestelling later geleverd mag worden. Scheelt hun ook extra kosten.

Voor de duidelijkheid, goed is bij mij voldoende, ik ga bijna nooit verder omdat er altijd wel iets te verbeteren valt. Wat het bestellen aangaat dat is prima, goede website, vlug bestellen. Betalen volgt meteen daarna, gaat goed via creditkaart, maar kan beter, hier moet je alles opnieuw invullen, elders onthouden ze meer. Bezorging duurt altijd wat langer, vanwege Duitsland? Aftersale is goed.

Product wordt met goede bezorgdienst bezorgd en is goed ingepakt. De levertijd is altijd iets langer dan elders, artikelen moeten vaak uit Duitsland komen.

De After Sales is goed, als er wat mis is wordt het goed opgelost. Soms zijn er alleen vragen, via de mail e.d. dat duurt vaak lang en is vaak weinig deskundig.

Na een aantal bestellingen het volgend er is altijd een snelle levering. Retour zonder problemen. Doe graag bestellingen bij Conrad.nl

Ze houden mij goed op de hoogte van verzending en bij retour.

Conrad verandert de prijs nadat je besteld hebt en cancelt de tweede poging. Dat ben ik niet meer gewend in deze tijd. Heb begin februari een mavic air besteld met de 10% nieuwsbrief korting. Na bestelling werd doodleuk de korting van de bestelling afgehaald. Daarna werd door de helpdesk de bestelling opnieuw geplaatst met de korting, maar een week later is de bestelling wederom geannuleerd want "geen aanbetaling ontvangen". Nogal wiedes, had met creditcard betaald en het product was nog niet op voorraad. Ben wel klaar met deze toko.

Nadat de prijs voor mijn bestelling na bestellen verhoogd werd, is de order herhaald maar wordt helaas gewoon gecanceld.

Beste CopyCatz, graag kijken we even wat er aan de hand is en zodat we een oplossing kunnen vinden met elkaar. Wilt u uw klantgegevens mailen naar webcare@conrad.nl dan duiken we er meteen in.

Conrad is al jaren mijn huisleverancier voor onderdelen, natuurlijk gaat er wel eens wat mis, het blijven mensen.
Sinds kort zijn de levertijden behoorlijk sneller geworden. Garantie ook geen probleem. natuurlijk zijn onderdelen in China goedkoper, dus ik mix. Wat snel en betrouwbaar moet doe ik bij Conrad en als het bulk is, b.v. een weerstandencollectie doe ik niet bij Conrad, maar dan neem ik risico op levertijden en levering.

snellere levering en goed verpakt, nooit een probleem mee gehad.

wel wat traag, reactie vaak pas na een week, maar wordt wel opgelost/

Prima website, snelle levering indien voorradig en anders wordt je goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken. Koop hier al zeker twintig jaar, altijd tevreden geweest.

Keurig te woord gestaan en een onderbouwd antwoord gekregen op de gestelde vraag.

Totaal niet in staat om een order per email te verwerken. Helft producten bleek niet besteld, ondanks meerdere verzoeken om update. Prijzen waren niet in overeenstemming met hun offerte. Er werd fout op fout gestapeld en dan verontwaardigd reageren als ik eindelijk eens uit m'n slof schiet. Nooit meer!

Beste heer/mevrouw, zo te lezen hebben wij behoorlijk wat fouten gemaakt. Onze excuses voor het ongemak. Graag ontvangen we uw gegevens op webcare@conrad.nl zodat we kunnen kijken hoe dit heeft kunnen gebeuren en het mogelijk nog op kunnen lossen. Alvast bedankt!

Groot assortiment met alternatieven als je iets zoekt, goede adviezen van klantenservice. Vlotte leveringen. Nu meerdere malen besteld. Interessante aanbiedingen

Niets op aan te merken

ervaren , goede adviezen en assistentie bij vragen achteraf. Chatfunctie

Goede, uitgebreide site. Elk jaar koop ik er wel wat. En dan gaat alles zoals het hoort.

Nog geen rare of vervelende dingen meegemaakt. Ik ben tevreden.

Als ik een simpele FM-antenne bestel, er in eerste instantie wordt aangegeven dat ik hem binnen 2 dagen zal ontvangen, dan pas na ruim een week een bericht krijg dat de antenne waarschijnlijk pas half maart geleverd gaat worden, terwijl ik hem al heb betaald via Ideal, dan vindt ik dat een slechte zaak, zacht uitgedrukt!

Wordt waarschijnlijk pas half maart 2018 geleverd, maar is nog niet zeker

Je mag op z'n minst verwachten dat men je op de hoogte houdt via de mail of zo

Heel veel artikelen om uit te kiezen zowel technisch als gereedschap en apparatuur en zo voort.

Meestal een dag later al in levering en of bezorgd.

Niet vaak nodig gehad , maar wel goed.

Heb een moederbord besteld en betaald. Na verloop van tijd geen bestelling ontvangen of track&trace. Gekeken op de website, hebben ze uit eigener beweging de order geannulleerd, omdat het niet meer leverbaar is. En mijn geld? Daar moet ik zelf achteraan. Zo slecht.

Nooit verzonden. Waarom annuleren ze, zonder in te lichten? Toch?

Groot aanbod, maar ook makkelijk zoeken in dit enorme aanbod door handige filters. Al decennia lang een betrouwbaar bedrijf.

Snel, betrouwbaar en goede communicatie - niets meer te wensen.

Relatief weinig reviews bij de producten op deze site, maar wel een erg ruim aanbod en simpel bestelproces. Ook niet verplicht om een account aan te maken om te kunnen bestellen.

Twee producten besteld, waarvan bij één op de site stond dat deze leverbaar zou zijn in 6-7 werkdagen. Na 8 werkdagen gebeld over een statusupdate van dit tweede product: Product is helaas vertraagd, maar zal 1 of uiterlijk 2 januari toch geleverd worden, medewerker was ook verbaasd dat ik geen informatie over de vertraging ontvangen had. (Contactgegevens gecheckt, waren correct)

Inmiddels 3 januari geweest, nog steeds geen product en update over de bestelling ontvangen. Ga morgen maar opnieuw bellen, maar vindt het belachelijk dat het überhaupt nodig is. Echt bar slechte service....

Update: Na op 4 januari opnieuw gebeld te hebben, na enkele uren per mail te horen gekregen dat de bestelling inmiddels in week 3 verwacht wordt, ruimschoots een maand na de originele bestelling. Uit frustratie en irritatie inmiddels maar beroep gedaan op mijn herroepingsrecht.

Wanneer je zelf contact opneemt staan ze je goed te woord, maar er wordt vanuit de klantenservice zelf 0 moeite gedaan om je op de hoogte te houden over je bestelstatus.

Alles te krijgen, snel te ontvangen documentatie aanwezig. Er is maar een probleem; voor een non techneut lastig te doorzoeken.

Netjes verpakt, snel verstuurd paklijst aanwezig zodat je zelf ook nog even kan checken. Zo zou het altijd moeten!

Nadat mijn S8+ hoesje na een week al kapot was heb ik contact gezocht met de klantenservice via WhatsApp. Na een paar foto's opgestuurd te hebben en na te vragen of ik na deze (onredelijke) vroege slijtage nog garantie had, hebben ze mij kostenloos een nieuw hoesje opgestuurd. Echt top service!

Mooie site met goede zoekmogelijkheden. Een groot aanbod van technisch spul. Betalen met PayPal niet mogelijk.

Eerder geleverd dan verwacht, dus geen klagen. Netjes verpakt via PostNL incl. tracking.

Scorekaart voor Conrad.nl