Conrad.nl

Gebruikers over webshop Conrad.nl

Het product Millenniata Blu-Ray M-Disc 25GB 15st was goed te vinden op de site voor een goede prijs/kwaliteitsverhouding.

In de ochtend besteld en volgende dag al binnen, super!!

De prijzen worden juist en volledig getoond en betaling was eenvoudig. Betaling gaat via het bekende systeem dat je op de 'winkelwagen' klikt, waarna het hele proces eenvoudig te volgen is.

Het product werd goed verpakt, maar de verzendtijd duurde drie dage. Dat is tegenwoordig langer dan gemiddeld.

Ik heb meerdere keren materialen bij Conrad besteld.
Hun materiaal is goed. Ik ben zelfs erg te spreken over hun eigen huismerk electronica (Renkforce).
Voor wat betreft specialistische materialen is Conrad vaak wel de voordeligste zo niet de enige aanbieder van het materiaal. Voor algemene electronica en computer componenten zou ik toch beter voor de meer toegewijde specialisten kiezen.

Ze zijn jammergenoeg niet zo snel als de grotere internet giganten met leveren. Op zijn vroegst heb je met drie werkdagen je spullen, als het vervelender uitpakt kun je zelfs deelleveringen krijgen verspreidt over een aantal weken.

Sinds de jaren negentig van de voorgaande eeuw ben ik klant bij Conrad vooral voor elektronica. De productinformatie op het uitgebreide assortiment is uitstekend, goed doorzoeken in het grote assortiment loont veelal, het bestellen is eenvoudig, betaling levert nimmer een probleem, de producten worden solide verpakt geleverd. Soms is er een langere levertijd, maar die is al bij de bestelling bekend.

Wie bestelt er nu LED TL balken bij Conrad? Ik heb er 7 besteld en geleverd gekregen en mijn ervaring van de solide verpakking werd wederom bewaarheid. Er zat natuurlijk een deuk in het midden van de verpakking en de lampen waren in hun originele verpakking onbeschadigd.

Ik had laatst een digitaal DCF horloge besteld dat Conrad al een lange tijd levert. Helaas was de batterij leeg! Ik had de batterij vervangen en toen bleek de resetknop niet te werken. Ik heb toen het geheel terug gestuurd en kreeg een vervangend horloge - nu met een recente productiedatum.

de synology 418 besteld voor 369 maar na 3 dagen hadden ze hem geannuleerd want zo zeggen ze ze konden hem niet meer leveren (apparaat is net nieuw hoezo niet meer te leveren) nu zit ik al meer dan een week op mijn geld te wachten?

houden je aan het lijntje en zeggen maar dat het binnen 3 dagen terug zou krijgen

Conrad levert top kwaliteit voor de beste prijze. Ik heb een paar keer garantie incidenten en het was helemaal goed afgerond. Eén keer was de garantie een paar week over en zij moeten een nee zeggen, maar, all-in-all, uitstekend service. Ik had een hele "goedekope" monitor van ReMarkt en zij zei dat hoewel het onder de garantie ligt, dat het was niet gedekt wegens brekkage. Alles wat ik had gedaan was de monitor kabel van de éne naar de anderen dan was alles kapot. Ik blijf nu voor altijd met Conrad.

Diverse producten, goede prijs, hele bestelproces werkt prima en bij eerste aankoop krijg je ook 10% korting.

De levering was 3 tot 5 werkdagen oorspronkelijk en ik had 5 producten. Dus meer kans op toch geen aanbod, maar in 2 werkdagen werden de onderdelen voor de computer al geleverd.

Ik had een TP-Link Archer C1200 besteld. Op de doos stonden er Duitse teksten (misschien omdat Conrad uit Duitsland komt), Gelukkig was de handleiding en router zelf in het Engels.
Maar toch was het jammer het een V1 en geen V2 betrof. Mis je toch een aantal functies die bij V2 wel hebt.

Onherkenbare doos zonder beschadiging. De router werd beschermd door schuimrubbertjes.

Bestelling plaatsen ging gemakkelijk voor een duidelijke prijs! Ook over garantie doet Conrad.nl niet moeilijk! Bestellen en de levering ging vrij snel! Kortom een positieve ervaring met conrad.nl mijnerzijds.

Prima ingepakte bestelling en vrij snel bezorgd bij mij thuis!

Ter zake kundige medewerkers die ook aan het belang van de klant denken! Prima service dus!

Het product de iPad 12.9 kon ik makkelijk vinden. Prima info. Gemakkelijk naar de betaalsite gaan

Prima op tijd afgeleverd door PostNl, jammer dat er niet voor getekend hoeft te worden.

De DVD brander moest vervangen worden, 5 min. zoeken en specs lezen bij Conrad, bestellen, betalen en 2 dagen later in huis. Helemaal OK!

Snel en correct.

Hoewel ze hier soms wat duurder zijn dan elders is het aanbod zeer ruim en de service prima.

Ze zijn niet zo'n club van 'voor 21u besteld morgen in huis', maar ze zijn wel erg duidelijk over de levertermijnen. Als het eenmaal onderweg is krijg je ook duidelijk te zien wanneer het geleverd wordt via de bekend track-trace codes.

Maak vaak van gebruik van Conrad. Je kunt er bijna van alles bestellen en meestal zijn er ook nog alternatieven. Als je iets specifieks nodig hebt kun je het makkelijk vinden.

Het product werd zonder problemen en snel geleverd.

kabel schoentjes gezocht en gevonden zonder allemaal "extra's"die bij de bouwmarkten te krijgen zijn en die je never nooit gebruikt
goede kwaliteit snelle levering dus niks mis mee

snelle levering

Allemaal netjes en goed geregeld tot dat je van de klantenservice gebruik wil maken. Heb mijn defecte koptelefoon meer dan drie weken geleden retour gestuurd, nooit wat over gehoord. Twee support tickets gestuurd, nooit bericht terug gekregen.

Defecte koptelefoon via RMA teruggestuurd. Nooit bericht over gekregen. Twee support tickets ingediend, nooit bericht terug gekregen.

Als ik naar de reviews kijk zie ik dat ik lang niet de enige ben met deze ervaring. "Soms krijg je gewoon geen bericht terug" is het refrein. Bestellen op eigen risico dus!

Website netjes en overzichtelijk. Geen problemen ondervonden met bestellen en betalen. Komt over als een professioneel bedrijf.

Verschillende keren gemaild met vragen over garantie. Soms krijg ik een antwoord terug wat totaal niet mijn vraag beantwoord, andere keren wordt er helemaal niet gereageerd.

Ik vind het altijd redelijk makkelijk om op de website te vinden wat ik zoek. Het bestelproces en de betaling is prima.

Het artikel was goed verpakt. Via email worden netjes updates over de verzending verstuurd. Niets op aan te merken.

Ik koop regelmatig als bedrijf bij Conrad, en ben eigenlijk zeer tevreden, dus heb ook geen ervaring met de klantenservice,

Is goed, was een paar jaar geleden nogal traag, maar nu zijn ze wel up to date,

Geprobeerd hier een paar krimpbekken voor mijn Pressmastertang te kopen als bedrijf.
Dus keurig ook btw nummer en kvk opgegeven en op factuur besteld.
Reactie: Betaal maar vooruit.

Ze zijn hier dus bang om voor die paar tientjes het schip in te gaan.
Grappig, bedrijven als Mouser, Nedis, Farnell, RS components, Romex, Geiger automatenbau leveren me jaarlijks voor tonnen op rekening.
Maar bij Conrad zijn ze dus echt te zielig voor woorden.

De krimpbekken in kwestie werden overigens snel en op rekening door RS geleverd.

Ik heb nog even gereageerd dat het onzinnig is om als bedrijf naar bedrijf zo te werken maar het bleek niet eens mogelijk te mailen aangezien het een noreply betrof, (uiterst onbeschoft)_

Beste Vintage Freak, doordat uw registratieadres niet overeenkomt met het opgegeven KvK-nummer en wij geen betaalervaring met u hebben is het verzoek om achteraf te betalen inderdaad afgekeurd. Mocht u nog vragen hierover hebben dan horen we het graag via: webcare@conrad.nl

Ik wilde graag de Honor 6x hebben en dit was de enigste site waar ze die verkochten. Maar ik las deze reviews en ze waren best negatief. Ik heb uiteindelijk toch besloten op hem te bestellen. Ik heb totaal geen probleem gehad met de klanten service of wat dan ook! Natuurlijk ben ik niet iemand van een andere recensie en was de telefoon een beetje aan de dure kant maar ik ben zeer tevreden!

Op de site stond: 11-12 dagen verzend tijd maar twee dagen na mijn bestelling was het al verzonden!

Bovendien zeiden ze dat als ze hem op voorraad kregen dat het 2-3 werkdagen zou duren voor dat ik hem zou krijgen. En ik kreeg hem op dag 3! Natuurlijk is 'Vandaag besteld morgen in huis'' beter maar ik snap dat het een Duitse winkel is en dus dat het lastig is.

Persoonlijke vriendelijke klantenservice.

Scorekaart voor Conrad.nl