Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

Prettig en correct geholpen in de shop van KE in Groningen.
Meeste uitzoek had ik al thuis gedaan . Kwam snel al uit op de EOS R.
Kwa prijs en kwa merk , het gaat de opvolger worden van mijn 30D.

Altijd deskundige en vriendelijke hulp, ondanks de Corona is het fijn shoppen bij Kamera Express. Vandaag een Marantz NR1710 gekocht en na installatie thuis werkt het perfect. Fijn en netjes geholpen door Peter.
Ook de "laagste prijsgarantie" is probleemloos verwekt. Top personeel en bedrijf

Was op voorraad dus kon het direct meenemen

al vele jaren deskundigheid en kwalitatieve product keuze. diep assortiment en ruime keuze. goede service.

nemen alle tijd voor iedere klant

Goed geholpen in de winkel. Goed geadviseerd en rekening mee gehouden wat ik nodig was en zocht in een product.

Product was niet op voorraad dus werd opgestuurd, volgende dag voor 12:00 in huis.

Na alle product reviews te hebben doorgenomen, ben ik bij Kamera Express uitgekomen. Een gedegen website, met een goede product beschrijving, scherpe prijs en snelle levering.

Binnen 24 uur geleverd. Correcte mailing over bezorgtijd. Goed verpakt.

Prima geholpen en goed geadviseerd bij het kopen van mijn TV. Product was niet op voorraad maar werd de dag erna keurig geleverd bij mij thuis.

Op zondag in de winkel besteld en maandag voor 12:00 al binnen.

Erg snelle communicatie met verschillende personen. Eerst via mail een prima prijsafspraak gemaakt en vooraad gechecked. Toen met dichsbijzijnde winkel vriendelijk en behulpzaam in het maken van een afhaalafspraak

Levering van TV was probleemloos omdat artikel op voorraad was in dichtsbijzijnde winkel

Telkens binnen enkele minuten al reactie per mail.

alhoewel ik uitgenodigd word om een review te schrijven zou ik dat ook voor niets doen omdat ik fan ben van Kamera Express. Nog nooit zo vriendelijk en deskundig geholpen als in Den Bosch. Ik voel me daar echt welkom, ze hebben genoeg tijd voor jou. Ook online is Kamera Express te bereiken altijd respons op mails met vragen. Makkelijk bestellen op de site en snelle leveringen.
Nu mijn Canon EOS 750D vervangen door Canon EOS 90D.

goed verpakt, snelle leveringen

altijd goed geholpen, zowel via mail als per telefoon

Ik heb een goede en uitgebreide uitleg gekregen in de winkel. Nu weet ik tenminste zeker dat ik een camera heb die bij mij past.

Na lang alle reviews van de Nikon D850 doorgenomen te hebben, heb ik mijn nieuwe D850 gekocht bij de Superstore van Kamera Express in den Bosch.
Ruud heeft met zijn collega's goed meegedacht en zelfs nog andere opties besproken, maar op geen enkele manier mij gepusht.
Ik ben zeer tevreden met hun advies, geduld en klantvriendelijklheid.

Ik heb mijn producten gekocht bij Kamera Express in Almelo. Ik werd hierbij geholpen door een zeer vriendelijke man, hij hielp mij op een super leuke, creatieve en enthousiaste manier.

Super enthousiast personeel in de winkel in Almelo. Ontzettend vriendelijk en behulpzaam.

Snel antwoord! Prima service.
Dan toch een paar puntjes:
Defect artikel kan alleen binnen 24 uur worden gemeld.. Je moet maar net in staat zijn hem voor die tijd te checken..
14 dagen "op zicht".. Terwijl dat volgens de wet toch echt 30 dagen is bij online aankopen.

Zeer tevreden van het gehele proces. Ik had vele vragen bij de aankoop TV 65". Duidelijke info ontvangen en steeds vlug...

Belletje vooraf om datum af te spreken, SMS vooraf met uur van levering.

Receiver op de site gezien en daarna een aantal vragen per mail gesteld en zeer snel reactie. Direct onderhandeld over de prijs. De laagste prijsgarantie en de garantie dat deze niet goedkoper is op black friday, i.c.m. de 3 jaar extra garantie en snelle/duidelijke afspraak, gaf voor mij de doorslag

smiddags besteld en volgende ochtend al ontvangen. Top!

Zoals gezegd. Snelle en duidelijke respons per mail.

We zijn prettig geholpen in de winkel. Goed advies gekregen over de producten. Super blij met onze nieuwe soundbar.

Duidelijke site. De reservering verliep gladjes. De hulp en de service in de winkel zelf was prima. Je voelt je zelf een gewaardeerde klant.

Ik had een verkeerde aankoop gedaan. Het terug brengen en omruilen verliep prima.

Al jaren klant en altijd tevreden zowel van service op contactformulieren en alsook retourneren
Nog nooit problemen ondervonden bij Kamera express
zeer tevreden altijd

Altijd veilig verpakt en alsook handtekening nodig bij grote bedragen

nog nooit geen problemen ondervonden
soms duurt het wel wat langer met extreme drukte
maar eigelijk mag ik niet klagen
ooit een lens terug moeten terug sturen en direct een nieuwe gekregen met een verloop van 2 weken tijd

Product opgehaald in de winkel in Rdam Centrum. Dus rustig in de winkel kunnen kijken.

Hele goede service, ik ben erg tevreden. De 5 jaar garantie is uniek !

Onze TV was na 2,5 jaar (dus buiten de reguliere garantie) kapot gegaan. We waren daarom ook heel blij met de 5 jaar garantie van Kamera-Express.

Mijn TV bleek na reparatie helaas alsnog defect en was niet meer te repareren. De dame van de klantenservice trok zich dit lot erg aan en heeft zonder problemen een nieuw toestel aangeboden.

Winkel in Zwolle bezocht en daar goed geholpen door ervaren medewerkers van Kamera Express. We hebben een Sony a6400 gekocht en hierover uitgebreide uitleg gekregen. Leuke winkel en het personeel neemt echt de tijd voor je. Top.

Op zich een degelijke winkel, werd er prima geholpen. Ik wist al vrij snel wat ik wilde en reageren ook lekker snel op e-mail.

Ik wilde wat meer informatie over de prijs, maar de klantenservice was weinig behulpzaam en verwezen me om naar de winkel te gaan.

Scorekaart voor Kamera Express