Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenEenvoudig systeem met vele mogelijkheden van betaling, zonder dat extra kosten in rekening gebracht worden.
VerzendingGisteren besteld, vanochtend geleverd. Snelle
AlgemeenIk kocht een nieuwe camera bij hun maar was nog niet zeker welke lens ik erbij zou nemen. Ik heb in de winkel de lens even kunnen testen op de body en heb zo een andere (betere) keuze gemaakt dan dat ik dit online had gedaan. Extra batterijen waren niet op voorraad, maar had deze ter plaatse besteld en ik heb ze de volgende werkdag thuis ontvangen. Ook zeer vriendelijke service.
VerzendingSnel en goed
KlantenserviceKlantenservice is zeer goed, ze hadden een zeer klein foutje gemaakt door bij mijn reservering een manuele focus lens te reserveren ipv de auto focus variant maar al bij al zeer goed.
AlgemeenEerst waardebepaling gevraagd voor in te leveren materiaal (camera). Snel en correct antwoord op gekregen. Dan online camera gereserveerd op zondagavond, maandagochtend bevestiging gekregen dat het toestel aan de kant werd gelegd.
VerzendingPerfecte afhandeling.
AlgemeenVoor mijn nieuwe computer had ik een monitor nodig. Al vaker bij Kamera Express besteld en hebben scherpe prijzen voor de extra service die je krijgt met vragen.
VerzendingOp zaterdagavond besteld en maandag in huis. Niks van te zeggen.
KlantenserviceMonitor kwam met een kleine beschadiging. Dit werd netjes afgehandeld door de klantenservice.
AlgemeenVorige week ging onze tv plots stuk waardoor ik op zoek ben gegaan naar een nieuwe. Snel de keuze gemaakt om deze keer voor een Oled Smart TV te kiezen en kwam ik via Google zoekopdrachten terecht op de website van Kamera Express. Hun website is duidelijk en erg overzichtelijk. Tevens kom je ook gemakkelijk via de chat in contact met een medewerker als je vragen hebt over het product. De medewerker die ik heb gesproken heeft mij goed geholpen en ik heb toen ook de keuze gemaakt om gelijk te bestellen voor een mooie prijs.
VerzendingIn het kort; een top levering. Er wordt samengewerkt met een erg fijne leverancier, die zelf ook gemakkelijk bereikbaar is. Zowel Kamera Express als de leverancier hebben hun best gedaan om de tv nog de volgende dag te leveren. En die kwam ook netjes de volgende dag aan.
KlantenserviceZoals al eerder vermeld, erg goed. De medewerker die ik heb gesproken via de chat heeft mij goed kunnen helpen en heeft meegedacht met mijn keuze.
AlgemeenWinkels van Kamera-express zijn op dit moment helaas gesloten. Goede ervaringen mbt advies in de winkel. Webshop van Kamera-express is overzichtelijk. Goede filter mogelijkheden om snel tot de juiste productkeuze te komen. LED Smart TV heeft een marktconforme prijs in vergelijking met concurrentie. 5 jaar garantie heeft de doorslag gegeven om bij Kamera-express de bestelling te plaatsen.
VerzendingLED Smart TV wordt in de originele verpakking (zonder omdoos) verstuurd. Het pakket is conform afspraak netjes op tijd en onbeschadigd geleverd.
KlantenservicePersoonlijk goede ervaringen mbt advies in de winkel en eerder goede ervaring met oplossen van een beschadigd artikel via de klantenservice.
Algemeenwebshop was duidelijk, informatief en overzichtelijk , bestellen ging makkelijk, betaling was helder en snel.
Verzendingde beloofde leverdatum werd prima nageleefd. pakket kwam in goede staat aan.
AlgemeenMooie camera en zeer snel geleverd. Alles netjes verpakt en correct geleverd. Jammer dat het niet mogelijk was om eerst de camera in de winkel te bekijken maar online is alles prima geregeld.
AlgemeenKamera Express vind ik het hele fijne site om nieuwe camera spullen te kopen. Voornamelijk de snelle levering vind ik top! Als je nieuwe apparatuur besteld, wil je deze natuurlijk het liefst zo snel mogelijk gebruiken. Onwijs blij mee!
VerzendingSuper snel geleverd!
AlgemeenRecently bought 65Inch TV LG 65NANO866, found one of the cheapest rates among other online portals, with 5yrs Warranty. Very smooth & neat payment process along with 1 day delivery.
VerzendingQuick 24 hours delivery.
KlantenserviceQuick to reach on phone & easy to get the answers
AlgemeenSnel contact met KameraExpress en ook professioneel geholpen aan de telefoon. Er werd goed meegedacht en de levering was snel. Goed ingepakt en tevreden met mijn aankoop.
VerzendingLevering was snel, ondanks de drukte rondom de Kerstdagen had ik het product binnen enkele dagen in huis.
KlantenserviceIk ben goed en vakkundig geholpen en er werd goed meegedacht over welk product ik kon aanschaffen voor mijn camera, incl. de benodigde accessoires.
AlgemeenSuper snelle levering. Prachtige foto's en video's.
Compact maar zou wel handig zijn als je de tasje en baterij bij koopt want als je video's maakt gaat batterij best snel leeg. Voor de rest top product zeker aan te raden voor beginners.
AlgemeenZeer goede klantenservice aan de telefoon en deskundig advies uit de winkel in Rotterdam. Geadviseerd over formaat tv en beeldscherm type. Meegedacht met bestellingen en probleemoplossend.
VerzendingGoede service en netjes binnen bezorgd.
KlantenserviceWel wat langere reactietijd maar dat is mogelijk te wijten aan drukte en winkelen op afstand door Corona. Altijd netjes te woord gestaan en opvolging op mail netjes zoals beloofd.
AlgemeenAls beginnend hobby-fotograaf ben ik uitstekend geholpen. De medewerker nam zijn tijd om een goed beeld te schetsen van mijn noden. Ook de prijzen zijn zeer scherp.
KlantenserviceAls beginnend hobby-fotograaf ben ik uitstekend geholpen. Ik kreeg een aanbeveling op maat.
Algemeenin deze corona tijd fijn geholpen en fijn dar je wat kan bestellen en af kan halen..
VerzendingIk heb mijn bestelling afgehaald duidelijk en op afstand!
AlgemeenBestelling werd erg snel en keurig geleverd. Was van te voren een beetje huiverig over het online bestellen van een camera, maar alles was keurig ingepakt en in top conditie.
AlgemeenHeel overzichtelijk website, duidelijke uitleg bij de producten en als er vragen zijn is er altijd de mogelijkheid om een berichtje te sturen. Wordt heel snel gereageerd. Mocht je in staat zijn om naar de winkel te gaan is behulpzaamheid hoog in het vaandel
VerzendingIn de avond besteld, dus verwachte ik dat er wel een dag later zou worden. Maar toch de volgende dag geleverd.
KlantenserviceHad een vraag over een zonnekap die bij de lens zat. Deze werd uitvoerig beantwoord met eventuele aanvullig om hier mee om te gaan.
AlgemeenGoede prijs en voorwaarden, extra accu, en 5 jaar garantie op de camera wat meer is de de andere aanbieders.
VerzendingSnelle verzending. Extra accu was in een los pakket, dat had ook in de grote doos gekund.
AlgemeenIk heb een goed deal kunnen afsluiten. Omdat het einddatum voor de kassakorting net verstreken was, werd via de inruilwaarde van mijn oude camera een
tegemoetkoming gedaan tot mijn tevredenheid.
De camera werd op tijd naar wens geleverd. alles was oke!
KlantenserviceHet contact was uitstekend!
AlgemeenBestelling was makkelijk te plaatsen. Scherpe prijzen. Duidelijke website.
Veel keuze van verschillende merken. De garantie kan nu ook zelfs tot 5 jaar worden verlengd
Goede communicatie. Op tijd en snel geleverd