Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

Bij aankomst van het bestelde Gitzo statief met balhoofd bleek dat de waterpas niet accuraat was: balhoofd recht, waterpas scheef en andersom. Daarom heb ik het product binnen 24u aangetekend teruggestuurd met omschrijving "defect bij aankomst" en het verzoek om een vervangend exemplaar. Met daarbij de vraag of dat enigszins spoedig kon: je hebt namelijk weinig aan "voor 23:59 besteld, morgen in huis" als het product defect aankomt en je dan weken moet wachten op de afhandeling daarvan. Maar dat is nu precies het geval helaas.

Na vier dagen kreeg ik bericht terug: "uw product is niet defect". Ze wilden het weer naar me terugsturen met mijn goedkeuren. Heb dezelfde dag gereageerd dat ik dat zeker niet wil en dat ik of een nieuw exemplaar wil, of m'n geld retour.
We hebben het trouwens niet over een tiende graad scheefstand van het balhoofd, hij stond voor het blote oog echt behoorlijk scheef.

In de week daarna heb ik helemaal niets meer gehoor, ondanks vier emails met verzoek om in ieder geval een bevestiging van mijn bericht, en diverse verzoeken om geld retour zonder opgaaf van reden binnen de 14 dagen zichttermijn.
Als je de klantenservice probeert te bellen, wordt je aan alle kanten afgeraden om dat te doen en vooral je email af te wachten. Maar daar komt dus geen reactie op. Toch werd ik te woord gestaan na 10 minuten wachttijd. De conclusie: de afdeling retouren is ermee bezig. Ze konden geen enkele verdere informatie verschaffen over wat er nou ging gebeuren. Ook niet of ik überhaubt m'n geld terug zou krijgen.

Nu, bijna 2 weken later, heb ik dus geen geld, geen product en geen enkel zicht op wat er gaat gebeuren. Waardeloos. Het Kamera Express waar je vroeger van op aan kon, is kennelijk goed de weg kwijt.

Ik heb m'n lesje wel geleerd: als een product defect aankomt, ga dan geen discussie aan en vraag zonder opgaaf van reden je geld terug. Dan kan je tenminste verder door het product opnieuw te bestellen.
Wordt het kapotte product dan naar de volgende gestuurd? Waarschijnlijk wel. Maar voor die situatie is geen enkel begrip.

Eerste levering was snel en op tijd. Maar de doos was niet aan de onderkant dichtgeplakt of verzegeld, dus niet te controleren wat ermee is gebeurd onderweg. De factuur en adressticker zaten direct op de productdoos. Ik vraag me af hoe die na een retourzending ooit 'in nieuwstaat' naar een andere klant verstuurd kan worden.
Na retourzending nooit meer iets ontvangen.

De klantenservice is vriendelijk, maar je hebt er helemaal niks aan. Reacties als "uw product is niet defect" met als 'oplossing' hem simpelweg naar je terug te sturen zijn niet behulpzaam. Ik stuur hem toch niet voor niets terug?
Een week lang geen antwoord op emails is knap waardeloos. Bij telefonisch contact word je helemaal niets wijzer en krijg je alleen te horen "ze zijn ermee bezig". Het werd afgeschoven op de retourafdeling, die je niet te spreken krijgt.

Kamera express heeft een zeer snelle levering. Erg tevreden over het bestellen alleen is het nadelig als je gebruik wilt maken van studenten cashback je veel stappen moet ondergaan. Verder heel tevreden.

Ik had de Sony 350 al meerdere jaren. Nu werd het tijd om over te stappen naar de Sony Dsc-HX400V. Supergoede camera, met ongelooflijke zoom. Eenvoudig te bedienen. Een aanrader.

Ik heb het product via de Tweakers pricewatch gevonden. Het bestelproces op de website spreekt voor zich en is makkelijk te volgen.

Ik werd tijdig en netjes geïnformeerd door zowel Kamera Express als de koeriersdienst m.b.t. de status van mijn bestelling. Op de dag van bezorging (in de ochtend) kreeg ik netjes een smsje met het tijdsvak (dit was een tijdsvak van 2 uur). Het product werd binnen dit tijdvak afgeleverd. Het product was stevig verpakt en werd met zorg afgeleverd.

Alvorens de bestelling te plaatsen heb ik een aantal vragen via de mail gesteld. Hier werd snel op gereageerd, echter werd één vraag niet beantwoord (misschien had de werknemer de vraag gemist?). Daarnaast zaten er een aantal d/t spelfouten in de mail.

In de winkel te Turnhout geweest voor de aanschaf van een nieuwe lens. Heel duidelijk advies gekregen, rekening houden met mijn kunnen als amateur. De verkoper was heel eerlijk in zijn advies.

Ik heb een Canon DSRL gekocht in de vestiging te Dilbeek. Vriendelijke verkoopster, niet opdringerig. Ze nam de tijd om uitleg te geven en ik moest niet direct beslissen. Mijn groothoek objectief heb ik wel elders besteld, deze was niet de laagste prijs.

Over de hele lijn een vlotte verkoop gehad.

Het scherm zonder problemen kunnen bestellen. De site was zelfs zo professioneel om me op de hoogte te houden van een bezorgvertraging waar zij geen invloed op hadden (drukte postnl).

Ik heb mijn oude DSLR camera samen met 2 lenzen ingeruild voor een Sony RX10 iV. Ik kreeg een correcte overname voor mijn oude toestellen en een top-service en advies bij de aankoop van het nieuwe toestel. Door de acties en inruil was de uiteindelijke aankoopprijs bijzonder laag voor een mooi toestel!

Ik had op voorhand een inruilprijs aangevraagd voor mijn oude toestellen via de website. Ook hier een snel een correct antwoord.

Vandaag een nieuwe Panasonic fz300 gekocht bij Kamera Expres, Dit was al mijn zoveelste keer bij kamera express en altijd snel en goed de site doorgelopen en de betaling ging ook soepel via mijn Mastercard. de volgende dag mijn camera in huis, super snel..

zeer snelle levering gisterenavond gekocht en van middag in huis via postnl

de keren dat ik ze nodig heb gehad was het zeer na tevredenheid

Ik had de tv gereserveerd en kon die nadien ophalen in de winkel zelf. De persoon aan de balie was zeer vriendelijk en behulpzaam. De tv was ergens anders 5€ goedkoper en ze hadden de prijs in de winkel aangepast toen ik er melding van maakte. Zeer correcte service en goede winkel! Ze zien me hier zeker nog eens terug 👍

Ik had de tv gereserveerd en deze wordt normaal 24u bijgehouden voor u in de winkel naar keuze. Helaas raakte ik er de dag nadien niet meer en nam dus contact op met de klantendienst om deze te verlengen indien mogelijk. Ik kreeg een behulpzame agent aan de lijn en kon deze gerust met een dag verlengen. Vandaag opgehaald zonder problemen!

Ordering online without any issues. By that time the shop had the best price for the BENQ professional monitor among trusted stores.

Didn't contact their service.

What I didn't like is the requirement to write a review to get an extended warranty.

Received everything in a few days. All as expected.

Geen problemen bij de bestelling. Tv prima qua geluid en beeld. Smart optie overbodig bij KPN interactief abonnement. Kan mogelijk het kastje terugsturen

Levering was op tijd en onbeschadigd.

Ondanks de Corona maatregelen, heeft de digitale service van Kamera Express ons goed geholpen om de keus voor een camera te maken. Door uitgebreid stil te staan bij onze vaardigheden en onze wensen wisten ze ons bij te sturen in onze aankoop. Eerst hadden we een ander model in gedachten, achteraf bleek deze beter. Ook in de praktijk zijn we erg blij met onze keuze!

Producten op de website is perfect, alleen net zoals veel webshops kloppen de voorraden niet. Heb een digitale spiegel reflexcamera besteld, deze stond als zijnde op voorraad. Maar hij is dus niet op voorraad. Dus de opmerking die er bij staat 'voor 23.59 uur besteld, morgen in huis' klopt nu al helemaal niet.

Als je dan met de klantenservice belt, krijg je nonchalant te horen: 'Ja, de lens is niet op voorraad. Dit gaat een paar dagen duren. Dus u moet maar even wachten'. Dat noem ik niet bepaald klantenservice, toen ook wel aangekondigd dat dit wel een slechte review waard is. Toen was de reactie ook lauw.. Dat moet je maar doen.

UPDATE: Na het plaatsen van deze review is de status op de site ineens aangepast.
BTW: Product stond nog steeds op de website als op voorraad.

UPDATE 14.28 uur: Inmiddels erkennen ze dat ze een fout hebben gemaakt. Maar er is nog geen oplossing geboden, ze zwijgen in alle toonaarden.

Producten volgens site op voorraad, dit is niet geval. Er wordt echt niet de volgende dag geleverd.

Niet bepaalt bemiddelend naar de klant. Komen niet met duidelijke informatie of mogelijkheden.

Als leek had ik geen idee welk toestel het beste bij me paste. In de winkel heeft men naar mijn verhaal geluisterd en enkele toestellen voorgesteld. Alle voor- en nadelen werden overlopen en dit heeft geleid tot de aankoop van een fantastisch toestel. Zeer klantvriendelijk en duidelijke uitleg. Super.

Ik bestel er vaker, dus voor mij een vertrouwd adres. Webshop werkt prima. Bestellen en betalen gaat goed. Bevestiging laat een paar minuten op zich wachten.

Ik heb het product opgehaald bij het magazijn. Ik kreeg meteen de volgende ochtend een mail dat ik het kon komen ophalen met duidelijke instructies. Ter plaatse waren wegwijzers geplaatst.

Heel duidelijk en gemakkelijk bestelproces.
Enkel de betaling via Bancontact was niet mogelijk, ik kwam steeds bij American Express terecht. Met de hulp van de klantendienst via chat kon ik betalen via een betaallink.

De Camera van mijn keuze kon ik makkelijk vinden op de Site. Het is prettig dat je op de pagina van de Camera overzicht hebt van alle mogelijke combinaties.
De Nikon Z5 die ik gekocht heb bevalt tot nu toe, vooral de oogdetectie in combinatie met mijn 50mm f/1.4 lens via een FTZ adapter bevalt goed.

De camera werd ondanks de coronadrukte van PostNL keurig binnen de beloofde 24 uur bezorgd.

We hebben na lang vergelijken gekozen voor de LG 65NANO866NA. Hij heeft alle soecificaties die we nodig vonden voir o.a. de PS5. En door de nanocell technologie een heel mooi beeld voor een voor ons beter betaalbare prijs dan die van Oled. Kamera Express was de goedkoopste en geeft de beste service opties.

De tv en muurbeugel werden netjes op de afgesproken tijd bij ons bezorgd.

We zijn goed geholpen met de vragen die we hadden over de tv in conbinatie met de muurbeugel

Ik had al goede ervaring opgedaan bij mijn vorige aankoop van mijn Oled TV bij Kamera Express en daarom kocht ik hier nu ook de LG 27UL850-W 27" 4K Monitor. Toen ik deze monitor kocht was de monitor tijdelijk even niet leverbaar evenmin bij alle andere zaken. Maar met vertrouwen in deze zaak heb ik toch de aankoop al gemaakt. Zodra deze weer leverbaar was heb ik de monitor in goed staat ontvangen en deze voldoet geheel aan mijn verwachtingen. De monitor geeft een prachtige 4K beeld en heeft een bijzondere uitstraling Voor mijn fotografie hobby evenals voor mijn werk is het een prachtige aanwinst.

Scorekaart voor Kamera Express