Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
Algemeenuitstekende webshop, hadden nog maar een AirPods Max op voorraad. gelijk besteld en was netjes aan mijn geleverd de volgende dag. verpakking was ook goed en beschermde het pakketje goed.
Verzendingsnelle levertijd, donderdag besteld, vrijdag in huis
Klantenserviceheel vriendelijk en hielpen mij heel goed
AlgemeenOp dinsdagavond de camera en lens gereserveerd bij Kamera Express te Capelle a/d IJssel. Op woensdag zelf contact opgenomen om te vragen of ik in de ochtend kon langskomen om de camera op te halen omdat ik voor mijn werk in de buurt zat. Dit was mogelijk! Medewerker heeft mij goed geholpen en was zeer deskundig.
VerzendingIk kon de camera met lens een dag later al ophalen. In de winkel kreeg ik zeer deskundige uitleg over de opties van de camera.
KlantenserviceGebeld om te vragen of ik eerder kon langskomen. De klantenservice heeft contact opgenomen met de winkel om
Dit voor elkaar te krijgen. Daarna ben ik netjes teruggebeld met de mededeling dat het geregeld was. Top service!
AlgemeenDe verkoper in het filiaal van Dilbeek(BE) was zeer professioneel, het advies was zeer duidelijk en ik heb kunnen genieten van een mooie actie korting, kortom zeker en vast nog nog een bezoek waard in de toekomst en ik ga alvast van mijn nieuwe Sony Alpha 7 III genieten!
KlantenserviceDe verkoper was enorm betrokken bij het verkoopsgesprek. De informatie en toelichting was klaar en duidelijk,
AlgemeenOp afspraak geweest bij Kamera Express in Utrecht. Ondanks een tijdslot van 30 minuten werd ik netjes geholpen en geadviseerd bij de aanschaf van een Sony A7 III en 24-105 lens. Er werd rustig de tijd genomen om mijn vragen te beantwoorden. Kennis is duidelijk aanwezig bij het personeel! De lens was niet voorradig en is netjes een dag later thuis bezorgd.
VerzendingNiet voorradig product werd netjes een dag later thuis bezorgd.
KlantenserviceAlle vragen werden netjes beantwoord ondanks een tijdslot van 30 minuten.
AlgemeenKamera Express in Breda is een heel fijne winkel
Sinds een paar jaar fanatiek aan het fotograferen geslagen en koop mijn spullen steevast bij Kamera Express in Breda. Fijne winkel, vriendelijke service en goede prijzen.
Snelle levering, soms weken eerder dan in eerste instantie werd aangegeven. Heel tevreden over.
KlantenserviceAltijd goed bereikbaar, vriendelijke, geduldige service. Ook wanneer ik stomme vragen stel.
AlgemeenGoed en deskundig geholpen door kamera express Breda. Fuji xt-4 en Fuji 16-55 mm lens gekocht in shop Breda. Lens was niet voorradig, maar werd binnen een dag alsnog geleverd.
AlgemeenPerfect georganiseerde click & collect goed informatie en service ! Alles klopte en de info ter plekke heel goed .Vriendelijk en geinteresseerd.
KlantenserviceDe informatie die ik telefonisch en bij ophalen kreeg was zeer goed
AlgemeenBestellen ging gemakkelijk en snel. Na het bestellen netjes een mailtje als bevestiging en ook het betalen ging zonder problemen. De levering wordt binnen een aantal werkdagen verzorgd, ook dat is een pluspunt. Al met al ben ik tevreden met de service van Kamera Express, gemakkelijk, snel en vaak zijn er goede deals te vinden voor veel producten!
VerzendingVoorgaande leveringen zijn altijd binnen de beloofde bezorgtijd bezorgd.
KlantenserviceKlantenservice/ klachten service is daar als je hem nodig hebt. Echter heb ik er nog niet gebruik van hoeven te maken en dat zegt ook iets over Kamera Express.
AlgemeenTrifecta (online) winkel: goede prijzen, snelle levering (op voorraad = op voorraad) en goede klantenservice.
VerzendingAlles wordt de volgende dag gewoon bezorgd.
KlantenserviceTelevisie had een defect (horizontale pixel-streep door beeld) en kon helaas niet voor hetzelfde model omgeruild worden, omdat deze niet meer leverbaar was. Een alternatief model geselecteerd, prijsverschil betaald en werdt de dag erna geleverd. In totaal heeft het 4 dagen geduurd van constatering defect tm de omruiling.
AlgemeenIk twijfelde heel erg tussen verschillende camera's en verschillende lenzen. Al mijn vragen werden vriendelijk en eerlijk beantwoord door een medewerker van de winkel in Antwerpen (Steven). Ook de aftersales is top!
KlantenserviceIn deze winkel kan je terecht met al je vragen en krijg je een vriendelijk en eerlijk antwoord. Zelfs wanneer het product dat het beste bij je past niet het duurste product is!
AlgemeenAls freelance fotograaf moet je na enkele jaren je apparatuur vervangen. Na het aanvragen van enkele offertes bij andere leveranciers kreeg ik de beste voorwaarden bij Kamera Express. De keuze was dus snel gemaakt.
KlantenserviceNa vooraf al mijn apparatuur te hebben gereserveerd ben ik naar de winkel in Antwerpen gestapt om het af te halen. Ik werd direct geholpen en op een zeer professionele manier. Alle vragen werden correct beantwoord door de medewerker. Bij de afrekening was er nog een aangename verassing nl een bundelkroting van 10%. Altijd meegenomen. Een onderdeel dat niet in voorradig was ging me asap worden verzonden. Kortom geen enkele opmerking. Ik blijf alvast een trouwe klant bij Kamera Express Antwerpen.
AlgemeenWij hebben voor een promotie filmpje een grote bestelling bij Kamera Express geplaatst. Hiervoor eerst een offerte aangevraagd met advies, erg snel geleverd met vriendelijke klantenservice. Bij aankomst echter een aantal accu's die niet waren meegeleverd, na even contact zelfde dag nog bij ons geleverd met excuses. Top webshop!
AlgemeenNet als gewoonlijk is ook deze aankoop heel vlot verlopen ! In de winkel besteld, en daar dan ook heel snel kunnen ophalen !
VerzendingDe lens die ik bestelde was niet voorradig, maar toch veel sneller geleverd dan ik durfde te hopen.
KlantenserviceAltijd snelle en volledige feedback !
Algemeenhet was gemakkelijk een order te plaatsen. Eerst via whatapp video overleg, daarna een reservering maken voor het product, vervolgens een winkelafspraak maken voor nog een toelichting en het aanschaffen van het product
VerzendingDe camera kon ik meteen meenemen. Een adapter was niet op voorraad. Deze wordt als service naar mijn huisadres toegestuurd.
KlantenserviceDe klantenservice reageert binnen de termijn waarbinnen zij zeggen te reageren.
AlgemeenDe verkoper van Supertstore Turnhout was zeer behulpzaam.
Hij nam ruim de tijd om verschillende camera's te tonen en te bespreken.
Ik heb uiteindelijk door zijn advies de juiste camera gekocht. Zeer tevreden van mijn aankoop.
Ik heb voor mijn aankoop de klantendienst gebeld voor meer infomatie omtrent beschikbaarheid en uitgebreidere garantie.
De klantendienst heeft mij snel en vlot geholpen.
AlgemeenAankoop lens bij afhaling online aankoop. Heel tevreden over de service in de winkel. Vlotte bediening en bekwaam personeel.
VerzendingVlotte levering.
AlgemeenToelichting: In ruil voor deze review wordt mijn garantie uitgebreid van twee naar vijf jaar.
Via het tweakers.net forum in het oled topic gelezen over Kamera Express en dan vooral over de snelle service en 5 jaar garantie
Via de mail gevraagd of er een deal mogelijk was. Hier werd snel op gereageerd en de deal was goed, zeker in combinatie met de 5 jaar garantie.
Product is helemaal netjes en er zaten zelf briefjes opgeplakt van Kamera Express met tips om bepaalde dingen te controleren voordat je de tv ophangt/op de stand zet.
Al met al super tevreden en ik zou zeker nog een keer hier bestellen.
In de morgen de tv besteld en ik werd 's middags al door het koeriersbedrijf gebeld of hij de volgende dag geleverd kon worden. En inderdaad de volgende dag werd de tv netjes geleverd op de aangegeven tijd.
KlantenserviceIk heb achteraf nog contact opgenomen met de klantenservice of ik het extra care plan kon afnemen, omdat wij katten hebben die de mouse pointer in LG webos heel interessant vinden(dit heeft niks te maken met de beloning voor deze review, maar is een allrisk verzekering). Deze communicatie verliep ook erg prettig en snel.
AlgemeenBij komst naar de winkel goed advies gekregen over de voor- en nadelen van mirrorless en mirror camera's. Goede set voor foto + video samengesteld, erg tevreden mee.
Daarnaast over en weer gemaild over een slider die gepre-orderd moest worden. Snelle reacties via de mail.
Snelle verzending en bezorging de dag na bestelling.
AlgemeenOp een zaterdag een online aanvraag gedaan voor de laagste prijs garantie op een prachtige LG Oled55cx6la tv, kort daarna al een positief antwoord en een reservatie in de plaatselijke kamera express winkel. Zeer vriendelijk ontvangen in de winkel, nog een extra verzekering op de tv genomen en de medewerker heeft de tv mooi mee tot aan mijn auto gebracht. Zeer tevreden over de service dus, daar kunnen de grote gekende winkelketens gerust een voorbeeld aan nemen! Top!
KlantenserviceSnelle reactie op mail (zelfs op een zaterdag). En ook nog opvolging na aankoop. De prijs die ik toegestuurd kreeg na mijn aanvraag op de laagste prijsgarantie lag zelfs nog iets lager dan de laagste prijs dat ik zelf doorgestuurd had. Mooie deal dus.
AlgemeenPrima ervaring voor prima prijs, alleen het document waar beetje dreigende voorwaarden op staan (max een uur gebruiken) stond mij niet zo aan.
KlantenserviceSnelle reacties