Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

De winkel in Groningen is klein maar met groot assortiment, en ook belangrijk vriendelijke en kundig personeel

Willen alles doen om de vraag beantwoord te krijgen, paar keer gebeld en altijd goed, vriendelijk en kundig te woord gestaan

Ik was in de markt voor een nieuwe TV en ik ben uiteindelijk op de LG OLED55CX6LA uitgekomen. Ik heb de TV uiteindelijk bij Kamera Express besteld vanwege de leuke actieprijs die er toen gaande was. Ik had hier nog nooit eerder besteld maar de positieve reviews door mede-Tweakers stelde mij gerust.
De navigatie van de website was prima en de betaling met creditcard ging vlekkeloos.

Ik heb de TV op een zondag besteld, de volgende ochtend werd ik gebeld door de externe koerier om een afspraak in te plannen. Het was al de volgende dag mogelijk om de TV te ontvangen. De bezorger was een half uurtje later dan het tijdsvak dat was opgegeven, met het huidige thuiswerken maakt dit voor mij niks uit. De bezorger was een vriendelijke jongen die de TV naar 4 hoog heeft gebracht.

Al een paar keer besteld bij Kamera Express en steeds top service. Makkelijk te bereiken voor informatie zowel via mail als in een van de winkels.

Service na verkoop in de winkels ook zeker in orde!

Via Kamera-Express een nieuwe tv gekocht omdat onze oude tv kuren begon te krijgen. Na contact te hebben gehad via de mail een persoonlijke deal mogen ontvangen. Op vragen werd snel vriendelijk gereageerd! Snelle en nette service!

Na de bestelling werd door de transporteur contact opgenomen voor de bezorging.
De tv werd keurig in het tijdvak geleverd wat van te voren was afgesproken!

Communicatie is zeer snel correct en top te noemen, vakkundige mensen met passie voor hun vak. Respect als je de hele dag in de winkel 'moet' staan en dan zo goed met je omgaan.

Netjes geleverd

Staan je altijd netjes te woord en zeer behulpzaam

Ter info: zoals zovelen krijg ik voor deze review een beloning, namelijk 5 jaar garantie. Maar, alles wat ik hier schrijf is naar waarheid.

Tijdens mijn zoektocht naar een opvolger voor mijn oude Sony DSLR-A350 ben ik bij kamera-express terecht gekomen. Uitstekend advies gekregen op basis van mijn eisen (compacter maar goede beeldkwaliteit). Uiteindelijk gekozen voor de Canon M50 systeemcamera, terwijl ik in eerste instantie het idee had om voor een high-end compactcamera te gaan. Maar het advies was om dat niet te doen omdat de grotere sensor van de M50 een veel betere beeldkwaliteit geeft.

Helaas was niet alles op voorraad, anders was ik waarschijnlijk ter plekke de winkel uit gelopen met de M50.

Gisteren besteld, vandaag in huis. Prima verpakt, niets op aan te merken

En zijn genoeg manieren om in contact te komen met de klantenservice, zij het telefonisch met het centraal nummer, via de chat of e-mail direct naar de winkel. Ook daarbij steeds goed geholpen.

Sinds jaar en dag koop ik hier wat foto-spullen. En ben er tevreden over. Mail wordt over het algemeen snel beantwoord. Telefonisch contact is wat lastiger, maar eventuele terug-bel-toezeggingen worden nagekomen. Recent (reden van deze recensie) kocht ik een camera. Hierop krijg je vijf (in plaats van twee) jaar garantie indien je een recensie plaats en dat dan weer doorgeeft c.q. invult op hun site samen met diverse bijzonderheden. Deze "koppel verplichting" maakt dat ik geen vijf sterren kan geven. Ook dat de uitbreiding van de garantie persoonsgebonden is, is een minpuntje waardoor bij doorverkoop in de toekomst het voordeel vervalt.

Was (deels) niet op voorraad in Capelle a/d IJssel maar werd reeds de volgende dag thuis bezorgd. (Nazending.)

Super geholpen bij het uitzoeken van een nieuwe camera. Goed geïnformeerd door de medewerkers in de winkel.

Omdat ik voor een camera toch wel gerichte informatie wilde hebben, ben ik naar Kamera Express gegaan. Heel fijn geholpen met het uitzoeken van een passende camera, waarbij ze goed kijken naar wat past binnen je budget. Camera kunnen testen voor aanschaf. De lens die ik voor ogen had was niet aanwezig, deze is besteld en heb ik voor definitieve aanschaf van de camera nog kunnen testen. Hele fijne service!

Kamera Express bood mij naast de beste prijs ook nog een extra lange garantie aan in ruil voor het schrijven van een (eerlijke) review.

Ik ben van begin tot eind goed geholpen door diverse medewerkers (zowel telefonisch als per mail). Ook de bezorging was geheel volgens afspraak. Ik ben helemaal tevreden, en kan deze verkoper dan ook alleen maar aanraden.

Issue gehad met 55OLED935/12. Strepen (banding) waar meerdere gebruikers last van hebben. Philips kan het probleem (tot nu toe) niet oplossen met software update. Ik heb daarop contact opgenomen met Kamera Express en zij hebben aangeboden om de TV om te ruilen voor een nieuwe, iets wat Philips eigenlijk al had moeten aanbieden. 2 dagen later had ik de nieuwe TV al geïnstalleerd en doet het tot nu toe prima zonder issue.
In de retour TV was ik de CI+ module vergeten eruit te halen. 1 telefoontje was genoeg en paar dagen later had ik via de retour afdeling de CI+ module incl smartcard terug. TOP service waarvoor dank!

Verzending van de CI+ module vlot geregeld en binnen paar dagen had ik hem in huis.

Klantenservice heeft het goed en snel opgepakt.

Ik heb een tamron 28-75mm F/2.8 gekocht. Gisteren besteld, vandaag geleverd. Lens ziet er degelijk en stevig uit. Nog nooit geen klachten gehad van mijn tamron lenzen.

Gisteren besteld, vandaag geleverd. Degelijke verpakking

Zeer professioneel geholpen.
Technische kennis van de mensen maakt dat je op je gemak zaken kan bespreken vergelijken en testen.

Ik was op zoek naar een OLED tv. Tijdens mijn geplande bezoek in Almelo werd ik netjes geholpen en namen ze de tijd om de verschillen te laten zien tussen de verschillende modellen. Tevens is de standaard 5 jaar garantie (na registratie) een grote plus.

Service was weer helemaal top. Fijne website om op te bestellen en de levering was erg snel.

Snelle levering en goed verpakt

Wilde de philips 55oled805 kopen. Had op tweakers en andere vergelijkingssites prijzen bekeken en reviews van webshops gelezen. Vervolgens een aantal webshops online benaderd voor een prijsopgave. Uiteindelijk bij kamera express de order geplaatst. Was geen noemenswaarsig verschil in prijs met andere aanbieders en wel 5 jaar garantie als je product registreerd en een revieuw plaatst (bij deze). Ten opzichte van andere webshops was de wachttijd bii de chat wat langer en prijsopgaven komen via mail binnen en niet over de chat. Binnen 24 uur kreeg ik antwoord en de dag daarna geleverd. Geen klachten en prima levering nu 3 dagen na levering

Binnen 1 dag geleverd. Prima

Binnen 24 uur antwoord op prijsopgaaf, niet de snelste maar voor mij was het ok.

Via de erg duidelijke site van Kamera Express heb ik een Tamronlens en een Leofoto statief besteld. Na een winkelafspraak alles opgehaald in de winkel in Breda. Vlotte bediening, duidelijke uitleg.

Snel geholpen. Goede service. Voor herhaling vatbaar. Karretje meegekregen om de tv te verplaatsen. Top

Goed geluisterd naar de wensen. Tegenwoordig maar 30 minuten de tijd en dat is krap, maar in deze tijd een juist advies gekregen. Dus niet met de duurste spullen naar huis gestuurd maar wel met de spullen die het beste bij mij passen. Zeer content.

Voor de aankoop van een camera heb ik mezelf laten informeren in 'Kamera Express' te Turnout. Er werd een ruim assortiment aangeboden met zeer uitgebreide toelichting van de aanwezige verkoper. Er werd in samenspraak uitgebreid gezocht naar het juiste toestel en bijhorende apparatuur. Ook naservice is zeer verzorgt.

Het betreffende paketje werd snel en zorgvuldig bezorgd. Het product was efficiënt en netjes verpakt.

De bediening was snel en efficient. Zeer vriendelijke en betrokken verkoper.

Naar de winkel geweest in Gent.Zeer vlot geholpen geweest.
Moest één artikel na geleverd worden en is ook goed verlopen.

Was niet op voorraad en wisten ook niet wanneer deze kon geleverd worden maar is toch geleverd na 14 dagen.

Scorekaart voor Kamera Express