Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

Ik was op zoek naar een camera, maar wist nog niet welke het moest worden. Ik heb samen met een medewerker van de winkel in Den Bosch gekeken welke het beste bij mij past, met een daarbij passende lens. Ik ben er enorm blij mee en raad de persoonlijke service iedereen aan.

Na heel veel jaren weer terug maar de service is als vanouds. Opnieuw blij mee; keep up the good work!
Hopelijk de service nooit nodig, maar ik vertrouw erop dat ook dat nog steeds top is.

Vroeger een Canon camera en van allerlei spul gekocht, uiteindelijk hele tijd niet meer actief geweest en nu een Nikon Z6iii met lens en wat accessoires. Hopelijk blij mee uiteindelijk, maar de ervaring tot nu toe is top.

Ik was al een tijdje op zoek naar de Sony 70-200MM f/4 G OSS II lens. Omdat ik nog nooit eerder een tweedehands product via Kamera Express had gekocht, was ik wel een beetje gespannen over de staat van de lens. Gelukkig werd mijn bestelling supersnel geleverd: binnen 1 dag lag de lens al klaar bij de Kamera Express winkel bij mij in de buurt.

Het ophalen verliep erg soepel. In de winkel kreeg ik rustig de tijd om het product te bekijken. De lens zag er nog uitstekend uit, helemaal naar verwachting. Met een goed gevoel kon ik hem meteen meenemen naar huis.

De snelle levering, de vriendelijke service en vooral de staat van het tweedehands product hebben mij veel vertrouwen gegeven. Ik zal zeker vaker naar occassions bij Kamera Express kijken zeker als de prijs goed is.

De levering was erg snel en werd geleverd in de winkel. Communicatie over de levertijd en wanneer ik hem op kon halen waren duidelijk en snel.

Gisteren kon mijn dag niet meer stuk. Ik kocht bij Kamera Express Turnhout een zoomlens (RF 100-400mm F/5.6-8 IS USM) van Canon voor mijn EOS R7, die ik daar vorig jaar had gekocht. Op de parking van de winkel twijfelde ik nog tussen twee lenzen (een duurdere en een minder dure) maar de juffrouw die me hielp in de winkel, stelde me de juiste vragen en snel werd duidelijk wat ik moest nemen: de minder dure. Ze hadden de lens in voorraad in de winkel en ik mocht ze uitproberen. Dat ging goed in die grote verkoopzaal. Ik heb toen niet meer geaarzeld en ze meteen gekocht.

Ik zag op de site van Camera Express dat de insta360 X5 in hun winkel in Capelle op voorraad was, ik ben er langs gereden en werd goed geholpen, ik kreeg nog wat tips wat handige accessoires zijn om de camera om mijn motor te gebruiken, ik kom zeker nog terug om hier nog meer aankopen te doen.
---
De camera was op voorraad en de medewerker vroeg waar ik deze voor wilde gebruiken, dit wekte direct zijn interesse. Heel mooi om te zien dat het personeel weet waar ze het over hebben

Mijn aankoop bij Kamera Expres, een Canon lens, was wel weloverwogen maar door contact, zowel telefonisch als persoonlijk in de winkel, wer bevestigd door gesprekken met diverse medewerkers van Kamera Expres. Reeds eerder heb ik bij hen diverse foto artikelen gekocht en ben tot nu toe heel erg tevreden over deze winkel.

Mijn ervaring met Kamera Express was uitstekend, dus deel ik die graag, niet alleen om anderen te helpen bij hun keuze, maar ook om waardering uit te spreken naar het team dat het goed voor elkaar heeft.

Ik wilde wat minder naar het kleine schermpje kijken waar we met z’n allen te veel tijd op doorbrengen, en vroeg me af of een verrekijker iets voor mij zou zijn. Na veel inlezen en vergelijken kwam ik uit bij een Vortex kijker, die ik online bestelde bij Kamera Express. Die eerste ervaring was al verrassend positief — echt een wereld ging voor me open qua beeldkwaliteit en beleving.

De verrekijker beviel zó goed dat ik besloot hem om te ruilen voor een krachtiger model met iets meer vergroting. Ik ben daarvoor naar de winkel in Capelle aan den IJssel gegaan. Mooie, moderne zaak, het was er lekker druk op een zaterdag in de vakantieperiode. Alles goed geregeld met een nummertjessysteem, dus geen wachtrijen of chaos — gewoon rustig rondkijken tot je wordt geholpen.

De medewerker die ons hielp, Danny, was vriendelijk, enthousiast en erg betrokken wat ik altijd zeer waardeer met mijn 35 jaar ervaring in het adviseren van mensen. De gereserveerde kijker en accessoires lagen al klaar, zoals telefonisch was afgesproken. Ik kon hem zelfs buiten even testen en kreeg duidelijk uitleg over de verschillen met het vorige model.

Uiteindelijk erg blij met mijn aankoop én de service. Je voelt dat men hier verstand van zaken heeft én passie voor wat ze doen. Als ik ooit NOG verder wil kijken, dan weet ik waar ik moet zijn: Kamera Express Capelle!

Vandaag binnen gelopen bij kamera express breda. We gaan dit jaar samen op vakantie naar de bergen en we willen graag mooie fotos kunnen maken. Geheel zonder ervaring hebben we goede info gehad over de mogelijkheden en belangrijke dingen die we moeten weten. We hebben na even nadenken toch besloten hier een canon r100 te kopen. We zijn erg goed geholpen met alles. We zijn dik tevreden over de hulp en service die we hebben gehad. De medewerkers waren enorm hulpzaam en vriendelijk.
Dik tevreden zijn we!

Vandaag langs geweest in Capelle a/d Ijssel voor een gloednieuwe camera.

Ik ben een compleet newbie als het komt aan camera’s, na weken getobd te hebben of ik het wel of niet zou doen heb ik het uiteindelijk toch gedaan en daar heb ik geen spijt van.

Ik heb recent mijn opa’s camera gekregen die hij in 1966 heeft gekocht van Canon, de Canon FT QL was een top camera die op film ging, ik een eigen digitale camera die makkelijk te gebruiken valt voor een beginner die als hobby foto’s wilt maken.

Ik ben uit eigen research gekomen op de Canon EOS 250D met bijhorende lenzen, deze bevalt me heel erg goed! De jongeman die me heeft geholpen in de winkel was heel vriendelijk en legde alles netjes en rustig uit.
Ik kom zeker terug als ik vragen en nieuwe aankopen wil doen, top service!

Vandaag naar Kamera Express in Capelle a/d IJssel geweest om mijn Canon EF 70-200mm F/2.8 L IS II USM lens op te halen. Hiervoor regelmatig online besteld en laten bezorgen. Ik was dan al ook enkele jaren niet meer in de zaak geweest, maar wat is dit een prachtige winkel geworden na de verbouwing. Ik ben heel erg blij met mijn nieuwe lens en heb hiermee al enkele foto's gemaakt. Geweldige lens en weer super geholpen door zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Al met al weer super tevreden.

Na lang nadenken toch maar overgestapt naar een systeemcamera, en deze keer geen tweedehans maar een nieuwe.

Ik heb de camera 2 weken geleden gehaald in het filiaal Eindhoven.
Helaas bleek echter dat ik een Doa had. Die pech kan je soms hebben.

Ze deden niet moeilijk en mocht meteen een nieuwe gaan ophalen.
Dit heb ik afgelopen maandag mogen doen.

De services van de customer services en de services van Eindhoven is uiterst goed! Super fijn dat het allemaal zo snel kon gaan!
Dankjewel hiervoor

Gister bij Kamera express een camera gekocht welke ik al jaren wilde hebben. Ik werd super snel geholpen en de verkoper nam alle tijd om mij transparant advies te geven over accessoires. Het andere personeel vroeg regelmatig of we iets te drinken wilden. Fijne service, een aanrader.

Wat geweldig om te horen dat je eindelijk de camera hebt kunnen kopen waar je al zo lang naar uitkeek! We vinden het fijn dat je zo goed geholpen bent en dat je het advies en de service in onze winkel als prettig hebt ervaren. Ook mooi dat ons team de tijd voor je heeft genomen en aan alle details dacht. Bedankt voor je fijne woorden en vertrouwen in ons! Heel veel plezier met je camera!

Fijne communicatie en erg behulpzaam! Ik wist niet goed wat ik precies moest bestellen en zowel de medewerker in de winkel als de medewerker aan de telefoon heeft mij goed geholpen! Super!!

Dit verhaal vertelt het avontuur naar een nieuwe grafische monitor. Lijkt het te lang, ga dan meteen naar het einde. Hou je van spanning, lees dan gewoon verder.

Mijn leven lang was beeld en fotografie mijn beroep, nu is het een vrije keuze en kan ik volop in de diepte eigen projecten uitwerken waarvan vele al een lange aanloop kenden. Digitale beeldbewerking en eigen software schrijven zijn mijn huidige passies. Naar een materiaalupgrade toe was de aanschaf van een professionele grafische monitor een van de eerste stappen om de kwaliteit van mijn werken te verbeteren. Groter scherm met behoud van scherpte, voor samen meer beeld en paletten, en meer gebruikscomfort. Daarom minstens 27" in 4K resolutie en het volledige kleurengamut van zowel Adobe- als sRGB.

In deze klasse van monitors is de wereld behoorlijk klein. Merk A bood als extra troef een zeer grote lichtreserve en uitzonderlijk HDR-contrast door middel van locale dimming. De keuze werd merk A.

Wat is een goede monitor? Paradoxaal genoeg beginnen de basiseigenschappen voor een goede monitor bij het weergeven van zwart-wit beelden. Gelijke rgb-pixelwaarden moeten neutrale grijzen zijn, zonder enige zweem van kleur. Een vlak beeld zonder beeldinhoud moet als vlak worden weergegeven, van het midden tot de uiterste hoeken. En zwart moet zwart zijn, zonder oplichtende zones hier en daar. Voor de kleurinstellingen moeten de kleurruimtes overeenkomen met de instellingen. De kleurreserves van de monitor moeten voor het algemene gebruik in sRGB correct worden getemperd tot het juiste bereik. Ons oog is heel gevoelig voor huidtinten. Digitaal bestaat geel uit gelijke waarden rood en groen, of in HSL is dit een tint van 60°. In Photoshop is dit gemakkelijk aangemaakt. 59° helt naar het rood, 61° helt naar het groen. Alleen 60° is geel-neutraal. Dit is al meteen een goede indicatie van kleurweergave. Kortom: een goede monitor toont op zeer genuanceerde wijze alle beeldinformatie van een digitaal beeld. Het is via de monitor dat een beeld wordt afgeregeld tot het resultaat dat men beoogt!

Via Kamera-Express werd de bestelling netjes thuis geleverd. Ik voelde een sinterklaasmoment bij het uitpakken, alsof het een elektrische Märklin modeltrein was! (Voor generatie Z: vroeger was dit het summum van rijkelui speelgoed...). Een luxe enveloppe met een fabriekstest certificaat maakte het feest compleet.

Het inschakelen van de monitor kwam als een klap in het gezicht. Een waanzinnig contrast. Dit was HDR pure sang! Bij de instellingen vlug gezocht naar sRGB met zachter gamma van 1.8 en het uitschakelen van de locale dimming. Het beeld kwam al meer in de buurt van een werkbare weergave, doch bleef ver van bevredigend. Na een lange vermoeiende namiddag regelen moest ik pijnlijk vaststellen dat met deze monitor geen fatsoenlijke voeling kon bereikt worden om digitaal werk correct af te regelen... Het zou vogelpik blijven.

Een anti-climax en dus opnieuw naar start voor een andere monitor. Hierbij moet ik Kamera-Express een pluim geven wat klantenservice betreft! Ik had heel wat kruideniersgezaag verwacht om het toestel te kunnen inruilen, maar tot mijn verbazing werd dit rustig en heel vriendelijk afgehandeld. De nieuwe keuze van monitor werd, wat feitelijk steeds het meest voor de hand liggende merk en model was geweest, dan toch de EIZO CG2700X. Ere wie ere toekomt! Te weten: G staat voor graphic en 27 voor 27".

Hier eindigt het avontuur van de monitor. De EIZO CG2700X doet wat het moet. Zonder toeters en bellen, puur beeld, punt! Een happy ending, waarbij ik nog lang en gelukkig zal leven!...

Zoals besteld werd de zending correct geleverd. Professioneel en transparant te volgen.

Voor de inruil moet ik Kamera-Express een pluim geven wat klantenservice betreft! Ik had heel wat kruideniersgezaag verwacht om het toestel te kunnen inruilen, maar tot mijn verbazing werd dit rustig en heel vriendelijk afgehandeld.

Ik wilde een nieuwe instap systeemcamera om het fotograferen weer opnieuw op te pakken. Op de website heb ik mij goed kunnen voorbereiden op een bezoek aan de winkel in Capelle. Hier ben ik na uitleg van mijn wensen goed en geduldig geholpen. Veel uitleg over waarom de ene camera/lens beter was dan de andere.

Nu kan ik aan de slag met mijn nieuwe camera.

Wat leuk om te lezen dat je het fotograferen weer hebt opgepakt en dat je goed geholpen bent in onze winkel in Capelle! Fijn dat de uitleg je geholpen heeft om de juiste keuze te maken. Heel veel plezier met je nieuwe camera, we wensen je veel mooie foto’s toe!

Uitermate deskundig geholpen door Gert uit groningen.
Echte aanrader. Komen graag terug voor meer Sony apparatuur.

Super om te lezen dat jullie zo goed zijn geholpen en enthousiast zijn over Sony. We zien jullie graag weer terug!

Ik heb bij KameraExpress de om-1 mark2 en de Zuiko 150-600mm gekocht.
Ik ben voortreffelijk geholpen door Tobias, een medewerker die alles uitvoerig heeft uitgelegd en gedemonstreerd.
Parkeren is gemakkelijk bij de vestiging in Capelle, direct voor de winkel.

Winkel in Evere.
Goed onthaal (2 talen, specifiek voor onze situatie handig!)
Makkelijk parkeren aan de winkel.
Mooi aanbod en zichtbaar in winkel.
Inclusief accesoires voor het materiaal.
Aankomen in de winkel, waar de 2 beschikbare medewerkers na ons even laten rond te kijken vroegen of ze ons konden helpen.
Dit zowel in NL/FR, wat mooi meegenomen is.
In 1ste instantie enkele vragen gesteld in verband met de bodies van canon (R5 vs R6mkII)
Correcte en tamelijk grote uitleg gekregen met betrekking tot het verschil tussen de 2 bodies, alsook gerichte vragen gekregen over het gewenste gebruik van de camera.

Aangezien we ook afstand wilden doen van de "oude" body nog even samen overlopen en getest of er defecten waren en voor een inkoop van 2de hands materiaal een mooie prijs gekregen.

Nadien, nog extra vragen gesteld ivm enkele kleine accessoires waar onze ogen waren op gevallen en een eerlijk antwoord gehad ivm bruikbaarheid/nut voor specifieke situatie (top dit, niet gewoon verkopen om te verkopen, maar de hobby photograaf goed helpen!)

Allerlaatst bijkomende pl200 plaatje nodig dus vroeg voor een voor mij gekende manfrotto, maar goedkoper alternatief aangeboden gekregen, en even kwalitatief.

Dit blijft keer op keer toch een van de betere shops voor kamera materiaal.

Kamera Express, moet er eigenlijk meer gezegd worden als men nog op zoek is naar kamera materiaal?
Enorm aanbod, professioneel advies van de mensen in de winkel, zelf net nog voor sluitingstijd.
Toegekomen een klein kwartier voor sluitingstijd en nog mensen in de winkel.
Deze keer geen lange zoektocht aangezien we wisten waar we naar op zoek waren.
Dus even alles netjes gechecked welk materiaal we nodig hadden, klantengegevens gegeven en enkele minuten later terug op de baan.
Winkel in Dilbeek.

Vriendelijk personeel. Als je vraag om goedkoper alternatief wordt er ook echt geluisterd. Advies op maat dus..super .

Scorekaart voor Kamera Express