Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

Webshop is duidelijk van opzet en er is een snelle respons op zoekopdrachten. Doordat aangegeven is wat in de fysieke winkels voorradig is, is de reis er naar toe niet tevergeefs. Klantenservice is goed bereikbaar. Bestellingen in de webshop worden snel bevestigd, er volgen statusberichten en levering volgens afspraak.

Bestelde product (USB-dock voor Sigma objectief) werd netjes en stevig verpakt bezorgd.

Klantenservice goed bereikbaar en antwoordt op vragen per e-mial binnen 24 uur.

Uitstekende info op de website. Daarna het toestel gereserveerd en de dag erna naar Eindhoven gegaan om het op te halen cq advies te verkrijgen. Zeer goed geadviseerd door Cristina en mede daardoor voortaan een nieuwe klant gemaakt.

zelf afgehaald

Producten gemakkelijk te vinden; snelle levering en conform afspraak. Voor de accessoires ook de producteigen merken (Nikon e.d.)

Bestellen en betalen gaat op zich prima. Waar ik mij mateloos aan stoor is als.je bijvoorbeeld een tas wilt kopen om mee te nemen het vliegtuig in dan staat er bij de specificaties helemaal niks. Je moet zelf onderzoeken wat de afmetingen zijn van de tas. Iets wat ze bij de concurrent veel beter geregeld hebben.

Product besteld, betaald, krijg een betaalbevestiging binnen. Vervolgens verwachtte ik dat het product de volgende dag binnen zou komen. 2 dagen gaan voorbij, geen bericht en geen pakketje. Oke dan zelf maar even navragen, blijkt dat ze een storing hebben en blijkbaar geen fatsoen hebben om de klant even netjes te informeren.

Zoals hierboven al toegelicht, slechte klantenservice. Passieve houding en hebben geen benul van klantvriendelijkheid

Het door mij gezochte toestel was voorradig en kon ik direct ophalen in de winkel te Breda.
Netjes geholpen.

Erg goed geholpen door Rewien bij de aanschaf van de Panasonic FZ 2000.
Goede info over het toestel ook goede info voor alle randapparatuur die er bij hoort. Er was tijd voor alle vragen die we hadden.

We hebben alles in de shop gekocht.

Enkele weken geleden een nieuwe DSLR camera gekocht bij Kamera-Express megastore in Arnhem. Ik had voor mezelf al aardig wat voorwerk verricht voordat ik naar de winkel ging, echter ik was nog niet uit mijn nieuwe keuze voor een nieuwe Canon Eos spiegelreflexcamera. In alle rust heb ik de meeste body's kunnen vasthouden en voelen. Uiteindelijk bleven er twee modellen over en na goed overleg met de verkoper (waar ga je de camera het meest voor gebruiken) is er een mooie samenstelling voor mij uitgekomen van body, twee lenzen en overige accessoires. Enkele weken later ben ik zeer tevreden over het product en weet ik inmiddels zeker dat ik de goede keuze heb gemaakt, in samenwerking met de professional van Kamera-Express. Zelf kun je echt al wel een hoop uitzoeken maar deskundig advies is bij een dergelijke investering onmisbaar. Zeer tevreden!

Bestelling is snel en gemakkelijk geplaatst. Betaling is vlot te verhandelen via iDeal. Echter duurde het bij mijn laatste bestelling lang voor dat ik een bevestiging kreeg.

Levering is altijd vlot, meestal zelfs de volgende dag in huis (in het geval van mijn laatste bestelling helaas niet). De optie om zelfs de zelfde dag nog het product in huis te hebben is idiaal als last minute sulotion.

Dit was niet de eerste keer dat ik gebruik heb moeten maken van de klanteservice van Kamera express. De eerste keer kreeg ik verkeerd advies over hoe ik een probleem ontrend mijn pocketwizards, uiteindelijk heb ik dit zelf wel op kunnen lossen. Bij mijn laatste bestelling ging het echter om een storing, wat mij pas na telefonisch contact is verteld, als reden van mijn vertraging met de bestelling. In dit geval gaat het pakketje dus een dag later bezorgd worden als normaal. Graag zou ik een melding krijgen van eventuele storing, en had ik in dit geval het cadeautje in de winkel kunnen halen zodat ik het wel op tijd in huis had.

Afgelopen jaar tweemaal (ivm verlies) een compactcamera gekocht bij Kamera-Express Breda. Een bezoek aan deze winkel is aan te bevelen.

Niet alleen bood deze winkel op het moment van koop de laagste prijs, maak ook een breed aanbod.

Ik kreeg deskundig advies en een prima cameraverzekering.

Lekker snelle levering en ook nog een gewone winkel bij mij in de buurt zodat , als er iets mis is, ik langs kan gaan in plaats van mails sturen.

De volgende dag in huis. Helaas kan PostNL geen tijd aangeven, alleen dat hij tussen 8.30 en 22.00 uur arriveerd.

Verkoper was ook netjes.

Integenstelling tot online verkooppunten is Kamera Express ook waanzinnig in het geven van passende adviezen in de fysieke winkel. Als ik daar mijn vragen neerleg krijg ik altijd vriendelijk advies op maat en heb ik het gevoel te maken te hebben met een specialist. Ik kom vaak thuis met een ander product dan dat ik (online) oorspronkelijk voor ogen had. Maar altijd met een product dat beter past bij mijn wensen.

De medewerkers hebben me goed geholpen. Ben zeer tevreden!

Ben prima geholpen in de winkel (Utrecht), nadat ik mij zelf al op Internet had georiënteerd.

Goede en duidelijk uitleg en vriendelijk personeel in Superstore Rotterdam, dit is mijn camera adres!

Bij Kamera-Express in Utrecht prima uitleg gehad door M. van Zanten bij de aanschaf van een compact camera. Ik ben uiteindelijk goed geslaagd.

Jammer is wel dat je bij Kamera-Express niet "zomaar" eens even de kamera's in de hand kan houden om te voelen hoe zwaar deze is en of deze goed voelt in je handen. Mijn aanvankelijke keus bleek zwaarder en groter te zijn dan ik me voorgesteld had, dit was wel een teleurstelling.

Personeel met kennis van zaken, goede uitleg en ze maken hebben een aparte aanbieding gemaakt voor mijn wensen. Ook hun website is makkelijk en vooral de chat-functie is erg handig, waarbij je dus direct met een medewerker kan chatten.

Ik was op 18-02 bij Kamera Express Superstore Rotterdam. Hier werd ik geholpen door Kim.

Ik kwam met een enorme twijfel binnen of ik de Canon 5D Mark3 + een goede lens zou kopen of de body van de Canon 5D Mark4. Kim heeft mij uitstekend geholpen met het maken van een besluit om samen na te gaan wat op dit moment beter voor mij zou zijn. Er werd de tijd voor me genomen wat ik enorm waardeer!

Kamera Express is zeker een aanrader en ik zal er altijd terug komen voor mijn apparatuur!!!!!

Uitstekende klantenservice. Er wordt de tijd voor je genomen en helpen je enorm in het maken van een keuze!

Vandaag bij Kamera Express Eindhoven geweest voor een objectief.
Zeer goed geholpen door vakkundig, vriendelijk personeel.
Een aanrader voor de foto liefhebber.
Er ging een tevreden klant naar buiten met een Sigma 18-300 mm lens

Levering was ophalen in de winkel.
Deze was heel netjes

Goed geholpen door vakkundig en klantvriendelijk personeel

Ik ben vooral erg te spreken over de klantvriendelijkheid. Ik werd erg goed geholpen. Ook vond ik de inrichting van de winkel erg mooi.

Alles werd goed uitgelegd, vriendelijke mensen en ze wisten waar ze het over hadden. Ik ben erg blij dat ik mijn camera bij deze winkel heb gekocht.

Kamera express te Antwerpen geeft een goede service, en ook nog goede prijzen. Vriendelijk, behulpzaam personeel. Veel in stock en je kan de prijzen bekijken via hun website, en na vergelijk van prijs waren ze echt goedkoper dan de andere winkels. De verkoper heeft zijn tijd genomen om op al onze vragen te antwoorden. Ik kan deze winkel dan ook aan iedereen aanraden.

De verkoper heeft zijn tijd genomen om op al onze vragen te antwoorden.

Scorekaart voor Kamera Express