Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenNa op internet zoeken heb ik mijn camera in de fysieke winkel bekeken en gekocht. Ik ben er content mee dat Kamera Express de meeste van hun op internet aangeboden spullen in hun winkels op voorraad heeft en je ze zelf kunt ophalen.
Het contact via de chat voordat ik definitief ging bestellen vond ik een goede aanvulling op de site. Zeer snel antwoord, goede informatie en van aankoop tot levering ging alles snel en naar wens.
Goed geholpen door de verkoper die kennis van zaken had. Ook goed geholpen met de tas en een mooie prijs gekregen.
Pre order bestelling gedaan bij Kamera Express. Als klant wordt je prima up to date gehouden, snelle reactie op vragen. Duidelijk, no hassle.
Altijd interessante acties/extra's voor accessoires en benodigdheden.
Super strak en zeer snel geleverd.
In het verleden had ik al eerder on-line bij Kamera-Express besteld en was nu opzoek naar een nieuwe compact camera. Zelf wist ik al goed wat ik wilde hebben, dus ging mijn voorkeur weer uit om bij Kamera-Express te kopen. De website zit er zeer duidelijk uit, en het aanbod is zeer ruim.
Op sommige producten krijg je zelfs geen 2 jaar, maar 5 jaar garantie. Ook kan je direct een verzekering afsluiten voor je camera en accessoires.
De verzending bij Kamera-Express is zeer vlot, zeker als je via Ideal besteld, dan is het de volgende dag in huis. Zelf had ik via Credit Card besteld en dan wordt de bestelling pas in behandeling genomen zodra de betaling van de credit card verwerkt is. Vrijdagavond besteld, en maandag was de levering al in huis. De producten waren goed en netjes verpakt.
Misschien een tip voor Kamera-Express: Het zou handig zijn als er ook een optie is dat je zelf kan bepalen wanneer de bestelling wordt geleverd (bv. Maandag besteld en kiezen voor levering op Zaterdag).
Voor aankoop had ik nog advies nodig en had via e-mail contact gehad met de klantenservice. Ik had binnen 15 minuten een deskundig en uitgebreide reactie terug, waardoor ik mijn keuze kon maken.
Via telefoon heb ik geen contact gehad en ben niet in één van de vele winkels geweest.
Camera was keurig en snel geleverd. Verpakkingsschuim had meer gemogen, maar minder is wel beter voor het milieu.
Al mijn accessoires voor mijn spiegelreflexcamera bestel ik via de webshop van KameraExpress. Bij vragen kan je gemakkelijk via de chat contact zoeken. de mensen zijn zeer vriendelijke en hebben veel kennis over de producten. Ook geven ze verschillende mogelijkheden als je iets zoekt en letten ze niet op wat het meeste voor hun oplevert. Levering is de volgende dag al!
Ik heb gekocht bij de fysieke winkel in Rotterdam. De medewerker gaf me daar met alle geduld duidelijke en effectieve uitleg. Ik kocht daardoor een ander apparaat dan ik me had voorgenomen: i.p.v. reflex- een systeemcamera die eigenlijk beter bij mij past en toch alles doet waarnaar ik op zoek was. Uiteraard super tevreden!
VerzendingHeb het product zelf meegenomen. Mooi dat Kamera-express meer is dan een verzendbedrijf.
Klantenserviceretourneren van overbodig deel van de aankoop ging aanvankelijk wat stroef.
Bij Kamera Express was de camera die ik zocht even niet op voorraad, toch heeft het personeel mij zodanig te woord gestaan en met behulp van anderen teostellen eea duidelijk gemaakt, dat ik overtuigd was dit de ideale camera zou moeten zijn.
De camera is direct besteld, een dag later had ik hem in huis. Top.
Vriendelijke en uitgebreide hulp. Verkoopadviseur dacht proactief mee, gaf een helder en duidelijk advies. Twijfelde eerst tussen twee camera's, maar dankzij goede service rolde er een duidelijk oordeel uit.
VerzendingUitstekend toestel gekocht! Opvolger van mijn huidige, een zeer beproefde Canon PowerShot.
Goede service in de winkel met veel uitleg. Ik wilde graag een ND filter maar wist niet precies wat verstandig was om aan te schaffen en hier heb ik goede hulp en uitleg bij gehad. Hier werd ruim de tijd voor genomen en als ik iets niet begreep werd het opnieuw uitgelegd. Erg blij met mijn aankoop en de service!
VerzendingAangezien niet alles op voorraad was in de winkel waar ik ben geholpen is er een deel verzonden, dit werd een dag later al bezorgd. Top!
Bij Kamera Express was de camera die ik zocht even niet op voorraad, maar via een mail alert ben ik op de hoogte gehouden en een dag later had ik hem al. Top.
In de winkel in Rotterdam opgehaald, er wordt tijd voor je genomen, ook al is het druk in de winkel
Pre-order voor de Panasonic GH5 besteld en sneller dan verwacht gekregen. Aanvankelijk alleen de body besteld maar ze boden me op het laatst toch de kans om ook de kit-lens te kopen. Dat was slim van ze want ik ging overstag- scheelt toch 400 met de losse aankoop en ik ben nu heel blij met deze beslissing.
KlantenserviceIn de doos van de GH5 zat een bon waarmee je korting kunt krijgen op een accessoire. Die had ik 2 weken eerder al bij ze gekocht maar ze hebben toch nog de korting verrekend! Top.
Een uiterst professionele zaak met klantvriendelijk personeel en veel kennis van zaken. Goed luistervermogen en een flexibele instelling.
VerzendingCamera met toebehoren gereserveerd. Lag keurig klaar. Prettig, deskundig gesprek en soepele afhandeling.
KlantenserviceVoldoende personeel met kennis van zaken en een goed luistervermogen.
We hebben bij de shop in Den Bosch een compact-camera gekocht.
We werden direct en vakkundig geholpen, geen poespas, gewoon netjes en met kennis van zaken. Prima zaak!
Een uitstekende ervaring in de winkel te Kontich. Zeer hulpvaardig; Uitgebreide kennis en veel items in stock
Verzendingde levering is stipt zoals vermeld
KlantenserviceUitstekende service en kennis
In eerste instantie contact gezocht via een Chat. De adviezen die daar uit kwamen spraken mij bijzonder aan. Dit heeft geleid tot een aankoop.
Ik heb de winkel in Utrecht bezocht. Daar werd ik gelijk geholpen door een vriendelijke man. Ik was opzoek naar de Nikon D7100 met de 18-140 lens. Meneer vroeg mij waarom, en gaf aan dat de d7100 met de 18-105 lens scheper was en net iets mooiere foto's maakt. Ik vind dit heel netjes want het scheelde mij wel 100 euro, en daar kon ik weer mooie accessoires van kopen. Verder werd ik heel snel en netjes geholpen. De kennis was ook enorm waardoor hij veel kon vertellen over de camera. En tot slot kreeg ik ook netjes een kopje koffie Super fijn! Ik kom hier zeker terug.
Ik koop al vele jaren al mijn fotoapparatuur bij Kamera Express en ben nog steeds zeer tevreden. Zowel in de winkel als online! goede service, prima prijs en snelle levering.
Vriendelijke en vakkundige verkoopadviseur. De begeleiding bij aankoop van een Sony A6000 heeft alle twijfel weggenomen.
KlantenserviceHeel vriendelijk geholpen.