Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

Goede overzichtelijke website, makkelijk en snel online te betalen. Ruim aanbod aan camera's en cameratoebehoren.

Levering was op tijd zoals op voorhand vermeld, de cameralens die ik besteld had was zorgvuldig verpakt en werd in perfecte staat afgeleverd.

Ik had een verkeerde cameralens besteld (was niet compatibel met mijn camera). Hierdoor heb ik deze terug moeten opsturen en de klantenservice deed hier absoluut niet moeilijk over. De originele verpakking was al weggesmeten en had de lens ook al getest. Mijn bedrag werd volledig teruggestort en er werd ook genoeg uitleg gegeven over wanneer dit wordt teruggestort en hoe ik mijn bestelling kon retourneren. Klantenservice bleef zeer beleefd en behulpzaam.

Prima service in Rotterdam. Apart booth waar je wordt geholpen en personeel neemt de tijd.

Camera meegenomen

Deskundig. We konden snel een keuze maken

Prima service ! De telelens die ik op het oog had werd van het filiaal van Kamera Express in Rotterdam naar het filiaal in Eindhoven gebracht op heel korte tijd. In Eindhoven werd ik deskundig te woord gestaan over de diverse mogelijkheden van deze lens, en kon ik ze uitgebreid testen, buiten op straat, ondanks de drukte in de winkel op zaterdagochtend. Verder heb ik nog prima advies gekregen over statieven en gimbals, en op basis daarvan een betere keuze kunnen maken dan ik eerst in gedachten had. Mijn conclusie bij dit eerste contact met Kamera Express in Eindhoven: deze winkel is zonder meer een grote aanwinst voor de Eindhovense fotografen ! Klantvriendelijkheid staat daar hoog in het vaandel !

Heel klantvriendelijke en meedenkende instelling. Het was op een moment erg druk in de winkel (zaterdagochtend) maar de verkopers bleven professioneel de zaken keurig afhandelen.

Je krijgt goede hulp en uitleg, en in de winkel is gratis koffie voor tijdens het wachten

zeer snelle levering

Mensen die weten waar ze het over hebben, dus erg duidelijke uitleg

zeer goede voorlichting voor het gekochte apperaat ,personeel weet waar het over heeft. is niet opdringerig

personeel licht je goed voor en dat is voor een klant heel belangrijk

Heel netjes en rustig geholpen in de winkel. Nemen alle tijd voor je. Kregen ook een eerlijk advies.

Goede levring. Wordt goed ingepakt. Ziet er allemaal netjes uit. 3 jaar terug me camera gekocht en nu nog een lens gekocht met filters. Zou zo weer wat bestellen op de site.

Goede levring. Wordt goed ingepakt. Ziet er allemaal netjes uit.

Goed. Wist niet precies welke lens ik op mijn canon 600d past. Dus via de chat gevraagt en snel antwoord gekregen

Zeer klantvriendelijk. Mijn TV was gecrashed en heb bij FOKA.NL een nieuw tv besteld en deze kon ik binnen 30 minuten ophalen bij KAMERA EXPRESS.
Perfect geregeld !

Net voor een voetbal wedstrijd ging mijn tv kapot. Op advies van FOKA.NL een nieuwe opgehaald bij KAMERA EXPRESS en dat binnen een half uur. Top !

Ik heb een sony A6000 bij de kamera express winkel in Utrecht gekocht. De verkoper was erg aardig en heeft mij veel verschillende cameras laten zien. Voordat ik kwam wist ik al welke camera ik wilde gaan kopen maar ik was toch nieuwsgierig naar bijvoorbeeld de xt20 en de A6500. Het was geen enkel probleem om deze ook te mogen zien.

Een paar dagen na aanschaf ondervond ik een probleem met mijn nieuwe camera en een oude lens die ik nog had liggen. De adapter wilde niet mee los komen van de camera. Ik ben hiermee terug gegaan naar de winkel. De winkel heeft de camera opgestuurd naar een eigen reparatie centrum en vervolgens naar een sony reparatie centrum. Aangezien de camera pas een paar dagen oud was hebben ze extra hun best gedaan om zo snel mogelijk alles in orde te krijgen. Dit resulteerde in dat ik na 5 (!) werkdagen een mailtje kreeg met dat ik mijn camera weer kon ophalen. Uitstekende service!

Ze hebben een zeer uitgebreide website, maar voor een echte keus hebben we besloten de winkel te bezoeken. Hier werden we goed geholpen en hebben een camera uit kunnen proberen. De prijzen zijn aantrekkelijk, producten in de winkel op voorraad en de telefonische service was goed bereikbaarl en adequaat.

Bij de camera was een handleiding in het sloveens geleverd. De klantenservice heeft uitgelegd waarom dit was en heeft een nederlands exemplaar toegestuurd.

Goed uitziende website, duidelijk en snelle levering. En betrouwbaar! Alles was zo als de website het vermeld had. Helemaal top.

Sneller kan niet. S'avonds laat besteld. De volgende dag rond de middag geleverd! Helemaal super!

Geen contact mee gehad. Alles was in orde! Van de bestelling tot de levering.

Verrassend Goed!!! Laagste prijs, Beste Service!!! Deskundig personeel en uitgebreid assortiment. Fysieke winkel tegen internet prijzen, superhandig wanneer er problemen voorkomen.

Zeer prettig en deskundig te woord gestaan. De verkoper nam alle tijd en wees met ook netjes op de pakketaanbieding die voor mij voordelig uitviel

Het proces is buitengewoon efficiënt en functioneel verlopen.
Vanaf het chatten tot en met de uitleg was heel prettig en informatief.

Zeel blij met het product. Uitstekende lens. ik heb al veel mooie foto's mee gemaakt.

De verkoper adviseerde mij een andere lens met een kleiner brandpuntsafstand te nemen. Ik ben blij dat ik dat niet gedaan heb. De 50 mm is precies wat ik nodig had.

Goede service. De foto op canvas doek zag er goed uit. Aleen is het plaatje iets meer gecropt dag de bedoeling was omdat het canvas nog over de lijst gewikkeld moest worden.

Op tijd geleverd. Er was wel onduidelijkheid waar het product zich bevond toen ik er naar informeerde.

prima

Uitstekend geholpen bij vragen die ik via de chat stelde, waarop ik een keuze maakte voor een bepaald statief. werd er door de medewerker op gewezen dat als ik het statief in de winkel zelf zou kopen ik een leuke korting zou krijgen (15%) in de winkel ook meedere statieven nog uit heb mogen proberen

Goede winkel. Personeel heeft veel verstand van de producten. Ze nemen de tijd voor je. Je wordt vriendelijke te woord gestaan.

wederom terug naar Foka
mn via recensies uitgezochte camera die op internet de hemel werd ingeprezen door "kenners" bleek in 1 woord bagger te zijn.
Geen probleem bij Foka.kon hem binnen de gestelde tijd, zelfs wat langer mogelijk door n kort belletje naar de klantenservice, gerust inruilen en kreeg zelfs nog extra korting zodat er ook n jupio bij gekocht kon worden. never change a winning team dus weer een Nikon d610 gekocht, enkel ff sparen voor n goede zoomllens en dan weer naar Rotterdam (jupio met 1 dag via de post binnen)

- Ruime keuze
- Fysieke winkels met deskundig personeel
- Goed en eerlijk advies
- Duidelijke toelichting opties (garantie) en accessoires

Product afgehaald in de winkel. Voldoende voorraad, snelle levering.

Scorekaart voor Kamera Express