Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenBehandeling was ok. Niet heel uitvoering, maar wel vriendelijk. Vind het aanvragen van deze extra garantie wel een enorm gedoe.
Afhandeling was ok. Niet uitvoerig, maar wel vriendelijk. Vind dit aanvragen van de extra garantie wel een enorm gedoe.
Kamera Express Eindhoven. Vrijdag 31 maart een prijs aangevraagd voor een Sony kamera + adapter, met de intentie het ook die vrijdag te kopen. Krijg een vriendelijke mededeling dat er zaterdagochtend een offerte wordt gegeven. Zaterdagochtend vroeg een prijs die 600 Euro lager is dan die ik op vrijdag verwachtte. KE was zo fatsoenlijk om de prijsreductie ook voor mij mogelijk te maken. Prima service.
Alkind70
Op voorraad in de winkel. Prima toelichting bij het product.
Afgelopen januari ben ik ontzettend goed en vriendelijk geholpen bij het uitzoeken van een nieuwe camera en lenzenset bij Kamera Express in Utrecht. Verkoopmedewerker Michel wist veel, en vooral eerlijk, te vertellen over de voor- en nadelen van de verschillende opties. Hij nam de tijd, vroeg goed door en legde meer uit dan strikt noodzakelijk was geweest. Op basis van het advies van Michel heb ik thuis nog wat research gedaan, maar kwam toen geen opties tegen die beter bij mijn wensen aansloten. Op basis van zijn advies heb ik de camera vervolgens gekocht bij verkoopmedewerker Sander die evenzo geduldig en kundig te werk ging. Ik ben ontzettend blij met mijn aankoop en mocht ik accessoires of advies nodig hebben, ga ik zeker terug naar deze winkel.
I went to the store here in Eindhoven to get some camera accessories. The store is really nicely layed out and the staff was very friendly, helpful, knowledgable and spoke good english. Very happy with my experience. I'll definitely be buying things from there again soon!
Klantenservicethe staff was very friendly, helpful, knowledgable and spoke good english
De site is overzichtelijk en het bestellen gaat makkelijk.
Snelle en nette levering!
Top bedrijf!
Bestel vanaf nu alleen nog maar bij Kamera-Express.
Iets retour sturen gaat ook eenvoudig en snel!
Savonds besteld en dag erna in huis!
Alles netjes verpakt en retour sturen gaat ook makkelijk.
Heb een aantal keer contact gehad met de klantenservice via mail,elke keer na ik een mail had gestuurd had ik binnen een uur een net antwoord!
Zeer goed geholpen in de winkel in Capelle a/d ijssel. Mijn artikel was niet direct te vinden dus hadden ze het uit een ander magazijn laten komen. Duurde ongeveer 15 min maar ik was blij dat ik niet andere keer hiervoor hoefde terug te komen.
Klantenservicezeer vriendelijk en kundig personeel. ik werd ook snel geholpen en de dame ging samen met mij het artikel inspecteren voordat ik het kocht.
De beloofde snelle levering gebeurt inderdaad. De site is overzichtelijk waardoor je makkelijk je product kan vinden en ook precies weet of het op voorraad is
VerzendingBinnen 24 uur product ontvangen
Top bediening, ze geven altijd goede raad en zorgen er voor dat je met het voor jou geschikte product naar huis gaat. De medewerkers zijn vriendelijk en geduldig. Ik ben hier nu al enkele camera toebehoren komen kopen en heb nog nooit een probleem gehad. UITSTEKENDE SERVICE!
Na op internet zoeken heb ik mijn camera in de fysieke winkel bekeken en gekocht. Ik ben er content mee dat Kamera Express de meeste van hun op internet aangeboden spullen in hun winkels op voorraad heeft en je ze zelf kunt ophalen.
Het contact via de chat voordat ik definitief ging bestellen vond ik een goede aanvulling op de site. Zeer snel antwoord, goede informatie en van aankoop tot levering ging alles snel en naar wens.
Goed geholpen door de verkoper die kennis van zaken had. Ook goed geholpen met de tas en een mooie prijs gekregen.
Pre order bestelling gedaan bij Kamera Express. Als klant wordt je prima up to date gehouden, snelle reactie op vragen. Duidelijk, no hassle.
Altijd interessante acties/extra's voor accessoires en benodigdheden.
Super strak en zeer snel geleverd.
In het verleden had ik al eerder on-line bij Kamera-Express besteld en was nu opzoek naar een nieuwe compact camera. Zelf wist ik al goed wat ik wilde hebben, dus ging mijn voorkeur weer uit om bij Kamera-Express te kopen. De website zit er zeer duidelijk uit, en het aanbod is zeer ruim.
Op sommige producten krijg je zelfs geen 2 jaar, maar 5 jaar garantie. Ook kan je direct een verzekering afsluiten voor je camera en accessoires.
De verzending bij Kamera-Express is zeer vlot, zeker als je via Ideal besteld, dan is het de volgende dag in huis. Zelf had ik via Credit Card besteld en dan wordt de bestelling pas in behandeling genomen zodra de betaling van de credit card verwerkt is. Vrijdagavond besteld, en maandag was de levering al in huis. De producten waren goed en netjes verpakt.
Misschien een tip voor Kamera-Express: Het zou handig zijn als er ook een optie is dat je zelf kan bepalen wanneer de bestelling wordt geleverd (bv. Maandag besteld en kiezen voor levering op Zaterdag).
Voor aankoop had ik nog advies nodig en had via e-mail contact gehad met de klantenservice. Ik had binnen 15 minuten een deskundig en uitgebreide reactie terug, waardoor ik mijn keuze kon maken.
Via telefoon heb ik geen contact gehad en ben niet in één van de vele winkels geweest.
Camera was keurig en snel geleverd. Verpakkingsschuim had meer gemogen, maar minder is wel beter voor het milieu.
Al mijn accessoires voor mijn spiegelreflexcamera bestel ik via de webshop van KameraExpress. Bij vragen kan je gemakkelijk via de chat contact zoeken. de mensen zijn zeer vriendelijke en hebben veel kennis over de producten. Ook geven ze verschillende mogelijkheden als je iets zoekt en letten ze niet op wat het meeste voor hun oplevert. Levering is de volgende dag al!
Ik heb gekocht bij de fysieke winkel in Rotterdam. De medewerker gaf me daar met alle geduld duidelijke en effectieve uitleg. Ik kocht daardoor een ander apparaat dan ik me had voorgenomen: i.p.v. reflex- een systeemcamera die eigenlijk beter bij mij past en toch alles doet waarnaar ik op zoek was. Uiteraard super tevreden!
VerzendingHeb het product zelf meegenomen. Mooi dat Kamera-express meer is dan een verzendbedrijf.
Klantenserviceretourneren van overbodig deel van de aankoop ging aanvankelijk wat stroef.
Bij Kamera Express was de camera die ik zocht even niet op voorraad, toch heeft het personeel mij zodanig te woord gestaan en met behulp van anderen teostellen eea duidelijk gemaakt, dat ik overtuigd was dit de ideale camera zou moeten zijn.
De camera is direct besteld, een dag later had ik hem in huis. Top.
Vriendelijke en uitgebreide hulp. Verkoopadviseur dacht proactief mee, gaf een helder en duidelijk advies. Twijfelde eerst tussen twee camera's, maar dankzij goede service rolde er een duidelijk oordeel uit.
VerzendingUitstekend toestel gekocht! Opvolger van mijn huidige, een zeer beproefde Canon PowerShot.
Goede service in de winkel met veel uitleg. Ik wilde graag een ND filter maar wist niet precies wat verstandig was om aan te schaffen en hier heb ik goede hulp en uitleg bij gehad. Hier werd ruim de tijd voor genomen en als ik iets niet begreep werd het opnieuw uitgelegd. Erg blij met mijn aankoop en de service!
VerzendingAangezien niet alles op voorraad was in de winkel waar ik ben geholpen is er een deel verzonden, dit werd een dag later al bezorgd. Top!