Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

Wat een goede service bij Kamara expres, je woord en super geholpen en als er een probleem is wordt het goed op gelost.

Zelfs bij de Koerier dienst, zelfs ook als daar iets niet goed gaat nadenken en oplossen. Echt super van ze.

Een zeer goede uitleg en als ze er op dat moment er niet uit komen dan bellen ze gelijk terug, klasse.

Goede service via de site en in de winkel, heel fijn geholpen en veel informatie gekregen over mijn product en mijn twijfels. Uiteindelijk de beste keuze gemaakt !

De klantenservice was heel behulpzaam, zowel in de winkel als op de webshop. Heb bijna 3 maanden meerdere malen contact gehad over mijn aankoop en voor advies over mijn aankoop!

Erg fijn en veel informatie gekregen!

Kamera-Express heeft een overzichtelijke website, waar prijzen goed vermeld staan. Geen addertjes onder het gras. Betrouwbaar.

Afdeling Leeuwarden van Kamera-express is top! Ik was druk aan het sparen voor een nieuwe nikon, en kwam daarom af en toe langs met wat vragen over de betreffende kamera, zonder dat ik deze gelijk kon kopen. Geduldig werden mijn vragen beantwoord en advies werd gegeven. Ook bij de daadwerkelijke aanschaf kamera werd ik prima geholpen. Natuurlijk wordt internet gebruikt om je zo veel mogelijk te verdiepen in wat het beste is om aan te schaffen , maar in de winkel had ik het gevoel dat met goede know-how advies werd gegeven.

Lieve mensen heel uitgebreid en vriendelijk geholpen en voor vragen en advies mogen we altijd terug komen bij het uitzoeken keken ze vooral naar wat mijn wensen waren gebaseerd daarop heb ik een super leuk foto toestel kunnen uitzoeken

Ik kreeg gelijk alles mee en kon dus gelijk aan de slag!

Omdat we altijd mogen terug komen voor advies of vragen

Medewerkers waren vriendelijk en behulpzaak. Namen de tijd om koffie te zetten ondanks het feit dat ik niet voor de duurste/mooiste product ben langsgekomen. Leuk dat de medewerkers ook een passie hebben voor fotografie.

Ik heb niet veel besteld, maar kwam daar met een idee van wat ik nodig had. Tevreden met mijn aankoop.

Medewerkers doen zoveel mogelijk om je te helpen. Vriendelijk, zelfs als je 'alleen wil kijken'. Het zijn ook niet altijd alleen verkoop praatjes: advies wordt op je behoeften gemaakt.

Gisteren naar Kamera Express geweest om 2 lenzen in te ruilen voor 2 nieuwe en een nieuwe camera. Even moeten wachten, maar toen ik aan de beurt was zei de verkoper al snel dat het eigenlijk zonde was om 1 van de 2 in te ruilen, omdat ik er niet zoveel voor zou krijgen en de nieuwere versie bijna niet beter is. Dus dat rade hij af.
Vervolgens voor de andere een mooie prijs gekregen, daar een nieuwe versie voor gekocht (want dat scheelde wel veel in kwaliteit), camera erbij, andere lens erbij en nog een simpel extra lensje.

Ben echt super geholpen, eerlijk duidelijk advies en een gezellig gesprek met Thom. Ik ga altijd naar Kamera Express voor mijn (foto) camera spullen!

Prettig geholpen en goed advies. Vriendelijk en ter zake kundig. Dringt niets op en geeft ook goedkopere alternatieven aan.

Goed advies, vriendelijk en neemt de tijd voor je ook al is het druk

Ik ben op een dinsdagmiddag bij Kamera Express op de Parnassusweg in Amsterdam geweest en met zeer veel geduld en kennis van zaken- en ook begrip voor mijn specifieke wensen én enigszins beperkte budget geholpen door verkoper Raanan. Er stonden nog mensen te wachten, maar gaf me alle aandacht. Met resultaat: Tevreden met volle tas aan cameraspullen de winkel verlaten.

Zie hierboven. Tevens de volgende dag geconstateerd dat nota niet correct gemaild was. 1 telefoontje en 3 minuten verder en ook dat had ik in huis. Super!

KameraExpress biedt veelal zeer concurrerende prijzen gecombineerd met enthousiaste verkopers met verstand van zaken. Alhoewel ik al klant was toen ze alleen nog in Capelle a/d IJssel zaten en ook wel eens online zaken bestel kom ik toch het liefste naar een winkel voor deskundig advies en om de apparatuur zelf in de hand te houden. Ik ben dan ook erg tevreden dat er in de voorbije jaren steeds meer winkels bij zijn gekomen. Recent een tweetal nieuwe lenzen aangeschaft in de XL winkel te Arnhem en wederom ben ik uitermate vriendelijk en deskundig geholpen en bijzonder tevreden weer vertrokken.

Vriendelijk personeel. Hebben altijd alles wat ik nodig heb op voorraad.gratis koffie tijdens het wachten.

Ik wilde een product bestellen wat momenteel niet op voorraad was. Vervolgens aan de klanten service gevraagd hoe lang het ongeveer zou duren voordat het product binnen zou komen na bestelling dit zou zo'n 5-7 dagen zijn. Hierna nog enkele dagen op andere sites gekeken maar de mogelijkheid tot het verlengen van de garantie tot 5 jaar heeft mij toch over de streep getrokken om iets langer te wachten en bij Kamera-Express te bestellen.

Nadat het product enige tijd niet op voorraad is geweest, het product pas besteld toen dit wel weer op voorraad was. Dit was uiteindelijk op vrijdag avondavond, na het werk besteld en op zaterdag middag netjes het product binnen. Oftewel prima service en snelle levering zoals beloofd.

Hebben mij goed te woord gestaan en correcte informatie verstrekt alvorens de verkoop. Achteraf bleek ik geen factuur te hebben ontvangen, ook hiervoor goed geholpen door de klantenservice.

Kamera express levert goede service, ze nemen veel tijd voor advies in de winkel en oprechte tips

Er werd tijd genomen om voor mij als leek alles uit te leggen. Perfecte service in de winkel in Rotterdam. Meer gekocht dan verwacht.

Great service/fast and easy payment.
Great insurance coverage and good price for extra 2 years of coverage.
Large selection and competitive prices.

Super quick next day delivery! Impressed.

Quick to reply and help with any question shooting.

Bewust naar de winkel in Amsterdam gegaan. Wilde de camera Canon Powershot SX 720HS rood vasthouden en kijken of de camera ook in mijn borstzak van mijn overhemd kon. Dit lukte prima. Wederom goede uitleg en service gekregen zoals altijd. Ik kom al vanaf de start van Kamera-Express bij hen voor alles.

Vrijdag 7 juli 2017 even bij vestiging Arnhem XL geweest. Wij twijfelden tussen 3 camera's: Sony a5100, Sony a6000 en de Canon M3. Met kennis, easy en degelijk werd ons het verschil uitgelegd door de verkoper Peter. Na 15 minuten gingen wij met een Sony a6000 de deur uit. We hebben er 2 dagen mee gewerkt en de resultaten vergeleken met onze andere camera, de Canon 750D met Sigma 17-50mm f:2.8. En de Sony is minimaal zo goed als de Canon. En met meer mogelijkheden. We zijn dus blij met het advies!

Voordat we op bezoek gingen naar Arnhem XL nog een paar vragen gesteld over de mogelijkheid van het gebruik van Canonlenzen op de Sony. Snel en goed antwoord gekregen

snel en goedkoop en ook nog goeie service op de koop toe ,ook nog eens de goedkoopste

snel

had een vraag , kreeg snel een antwoord

Goede service in de winkel van Kamera Express in Arnhem. Duidelijke uitleg over de functies van de camera. Fijne camera.

Ik ben in de winkel geweest, dus geen ervaring met bestellingen

fijn geholpen en mogelijk om alle benodigdheden erbij te kopen. goede uitleg gekregen en zin om ermee te gaan werken

Over het algemeen een goede ervaring. Ik zou hier wel weer bestellen. Een aspect van de verzending viel wel tegen. Daarnaast vind ik het niet meer dan normaal dat ik de status van mijn bestelling kan volgen. Dat is bij Kamera Express niet het geval.

Het pakket was van buiten wel goed verpakt en is zonder schade aangekomen. De kitlens lag in een plastic zakje op de bodem van de doos. Dat moet anders. Er mag best wat meer bescherming omheen. We weten niet hoe ze bij PostNL onze pakketten behandelen.

Klantenservice is zeer goed. Mijn bestelling liet even op zich wachten. Na navragen bleek een product niet op voorraad. Miijn bestelling is toen als deelverzending verstuurd.

Scorekaart voor Kamera Express