Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenTop service, druk, maar er wordt genoeg tijd voor je genomen in de winkel! Zeker een aanrader, en goed advies!
KlantenserviceMijn camera weggebracht voor sensor cleaning, heel fijn dat het dezelfde dag nog gelukt is!
AlgemeenSnel en adequaat advies gekregen en met het juiste product de winkel verlaten. Een Canon 5D Mark III aangeschaft.
Klantenservicesnel en goed advies.
AlgemeenDrone gekocht (Phantom 3S). Gereserveerd via internet en opgehaald in Utrecht.Vriendelijk en snel geholpen. Een plezierige ervaring.
KlantenserviceDeze drone blijkt slecht te werken. Blijft soms hangen in de lucht en reageert dan niet meer op de remote en keert ook niet terug. Drone binnen anderhalve dag teruggebracht. Geen omruil mogelijk, reparatietijd 6 weken max. Ik was erg teleurgesteld, omdat dit de aanschaf van het apparaat onnodig zou hebben gemaakt.
Kamera Express heeft verzocht om spoed en dat lijkt geholpen te hebben. Ik heb de drone na twee weken terug gekregen.
Kudo's voor Kamera Express.
AlgemeenIn de zaak geweest goed advies bij zoeken opvolger huidige camera, was helaas niet op voorraad maar later opgehaald en wederom vriendelijk geholpen
AlgemeenJe wordt bij Kamera Express Kronenburg te Arnhem zeer goed geholpen zowel met de geweldige uitleg en deskundig advies op een zeer vriendelijke en rustige manier, men neemt ook alle tijd voor je. Geen haast werk. Als alles naar wens is gaat men over tot de betaling welke gewoon ook goed verloopt.
Het betrof de aankoop van de geweldige compactcamera van Panasonic de DC-TZ 90 Zilver.
Ik heb de camera zelf opgehaald bij de vestiging Kronenburg te Arnhem, nadat ik een email had ontvangen dat de camera op voorraad was.
Goede service voor het versturen dat het produkt op voorraad is.
Ik had even de klantenservice gebeld voor wat vragen omtrent mijn afgesloten toestelverzekering, zeer prettig en korrekt te woord gestaan en goed geholpen.
AlgemeenIk wilde al een tijdje een spiegelreflexcamera, alleen ik had geen idee welke camera goed zou zijn. Ik ben naar de Kamera Express gegaan om me te laten adviseren. Dit was zeker de moeite waard. Je kon merken dat de verkopers wisten waar ze het over hadden. De verkoper heeft mij verschillende camera's laten zien en wat tips gegeven. Uiteindelijk ben ik met een mooie canon eos 1300D de deur uitgestapt, en met een zeer tevreden gevoel. Goed gedaan Kamera Express!
AlgemeenIk ben een beginnend vlogger/videomaker en had nauwelijks verstand van camera's. Ik was op zoek naar een kleine camera, met lens mogelijkheden en externe microfoon ingang. Besloten om gewoon naar de winkel te gaan (kamera express was om de hoek) en heb me daar laten informeren. De medewerkers wisten precies waar ze het over hadden en hebben me geweldig begeleid in de aanschaf. Ben nu ontzettend blij met mijn Canon EOS M3 + Røde microfoon. De combideal was zeer voordelig, helaas was de lens echter niet op voorraad. Die heb ik vandaag (een dag na verzending ontvangen), helemaal top!
VerzendingDe verzending is geweldig, zaterdag heb ik mijn bestelling gedaan (in de winkel) waar een van de producten niet aanwezig was. Deze werd direct verstuurd en binnen 2 dagen ontvangen (over het weekend heen), kan niet beter!
KlantenserviceHartelijk ontvangen, eventjes moeten wachten omdat het aardig druk was (te verwachten voor zo'n uitstekende winkel), maar het personeel is erg vriendelijk, makkelijk in de omgang en hebben duidelijk plezier in hun werk. Ze hebben veel kennis en weten aan de hand van mijn gebrekkige kennis en beschrijvingen van foto/film apparatuur, precies wat ik nodig heb!
AlgemeenPrettige en accurate winkel/webwinkel. Prettig geholpen met inruil op een nieuwe camerabody bij de superstore in Zwolle !
Mijn laatste bestelling was o.a. een objectief via de website.
Leveringen via de wegwinkel keurig verpakt en tot nu toe geen problemen gehad met levering op de eerstvolgende dag.
AlgemeenIk heb laatst contact opgenomem om de Zhiyun crane gimball v2 uit te testen. En tot mijn verbazing vonden ze dat goed. Ik ben met mijn eigen camera naar ze toe gegaan en stap voor stap hebben ze mij geholpen met de Zhiyun crane gimball. Uiteindelijk samen zijn we erachter gekomen hoe de gimball werkt. Ze hadden 100% oog voor mij en daarnaast waren ze vriendelijk, hulpvol en hadden ze goede humor. Ik ben erg tevreden en zal dan ook mijn volgende aankoop bij hen kopen. Daarnaast heb ik al eens eerder iets bij ze besteld en werd het op tijd en goed bij mij afgeleverd. Echt super!
VerzendingIk ben erg tevreden over Kamera-express. Mijn product kwam op tijd en goed bij mij aan zoals ze ook aangegeven hebben. Top!
KlantenserviceZeer vriendelijke mensen, hebben 100% oog voor je en helpen je met al je vragen die je hebt! Ik kom zeker terug de volgende keer.
AlgemeenGeweldige aanbieding voor een set Hoya filters. Hierdoor was het animo zo groot dat in no-time de voorraad in alle winkels, incl. webwinkel op was. Keurige afhandeling met correspondentie. Eerst aangeboden om andere set te bestellen. Omdat mijn voorkeur toch naar de betreffende set ging, dit aanbod afgewezen. Uiteindelijk de set toch nog redelijk snel toegestuurd gekregen!
VerzendingAfgezien van het probleem met de voorraad toch nog een keurig verpakte bezorging ontvangen.
KlantenserviceKamera Express reageert snel en vriendelijk en heeft bestelling uiteindelijk adequaat afgehandeld!
AlgemeenVorige week een nieuwe systeemcamera gekocht bij de vestiging in Breda. De winkel is goed bereikbaar, helaas geen gratis parkeerplaats, maar de kosten vielen reuze mee. Verder ben ik heel goed geholpen bij de het maken van de keuze, door een aardige medewerker die alle tijd nam om me vakkundig te woord te staan. Samen kwamen we tot een mooi setje van Panasonic met 2 lenzen. Alles was op voorraad, dus ik kon meteen aan de slag.
KlantenserviceOok de centrale klantenservice heeft me vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen, ook al was het zaterdag!
AlgemeenCanon 750D met 3 lenzen en toebehoren gekocht. Goed geadviseerd en geholpen in de winkel. Eerlijk is eerlijk, het heeft sneller tot een koop geleid.
Mooi dat je in een winkel spullen tegen internetprijzen kunt kopen :-).
Lenskap moest worden nagestuurd en kwam de volgende dag al met de post.
Lenszonnekap moest worden nagestuurd en kwam de volgende dag al met de post.
AlgemeenProduct was op voorraad in winkel en heb de goed kunnen testen ter plekke. Eerste indrukken zijn heel positief.
AlgemeenBestelling kon bij uitzondering diezelfde dag worden opgehaald in de winkel. Daarnaast was mijn last minute aanpassing van de bestelling ook geen probleem.
Het ging om drie kleurenfoto's van 20x30, mat papier.
Algemeenik heb de DJI Mavic Pro gekocht in de winkel. Vooraf had ik nog een aantal specifieke vragen over de Mavic en de verschillende fly more combo pakketten. Ik werd overdonderd met informatie door de medewerker en men al mijn vragen te beantwoorden.
Wat een professionaliteit!!
Pakket in de winkel gekocht. Bestelling werd grondig met mij doorgenomen en netjes ingepakt.
KlantenserviceProfessionaliteit ten top!!
AlgemeenHet uitzoeken en de afhandeling van de producten ging allemaal razendsnel dankzij uitgekiende filters en verfijningsmogelijkheden. Daarbij ging het om een Canon 24-70mm f/4.0 L IS USM zoomlens, een B+W 010 MRC Nano XS-Pro Digital 77E UV-filter en een Carl Zeiss Lens Cleaning Set. Binnen tien minuten was ik klaar.
VerzendingDe producten waren in een stevige neutrale kartonnen doos verpakt die goed dichtgelijmd was, zodanig dat ik enige moeite had om hem open te krijgen. De onderscheiden producten zelf waren weer goed verpakt in de fakrieksdozen met alle uiterlijke kenmerken en eigenschappen van het product zelf. De (kwetsbare) spullen zijn binnen 24 uur in goede staat aangekomen, mede dankzij de met lucht gevulde plastic kussentjes in de kartonnnen verpakking.
KlantenserviceZal ongetwijfeld goed zijn. Voor mij was alles zonneklaar en ik heb geen contact gehad met de Klantenservice..
AlgemeenEen Canon G7X Mark II gekocht met accessoires. Dit gedaan bij het filiaal in Den Haag. In eerste instantie geholpen door een medewerker die niet enthousiast was, niet meedacht etc. Ik wou bijna zeggen, zoek het maar uit en ik bestel wel elders. De dag erna toch weer erheen gegaan en me door de andere medewerker laten helpen. Wat een verademing. Klantgericht, behulpzaam, uitleggen, vriendelijk etc. Chapeau voor deze man en ik heb hem verteld wat ik van zijn collega vond. Al met al nog steeds een zeer positieve indruk van Kamera Express en de collega in kwestie zal wel een slechte dag hebben gehad ;-)
VerzendingAlles was voorradig in de winkel, dus gelijk meegenomen.
KlantenserviceNog wat korting gekregen
Algemeen(Online)Winkel met mensen die er verstand van hebben (geen dozenschuivers) Snelle beantwoording mail. Online chat ook zeer snel en behulpzaam.
AlgemeenNa lang zoeken naar fototas deze gevonden op Kamera axpress met als enige leverancier van deze tas (C.ellington Wellington) duidelijk maten overzicht. ene dag in de middag besteld en volgende ochtend al aflevering
VerzendingSnel. goede staat, kuerig verpakt en geen add kosten , handtekening verplicht
Klantenservicetel contact to be sure over maten verliep prettig
AlgemeenHet geheugenkaartje dat ik voor mijn camera kocht, was niet in orde. Omdat ik snel op vakantie zou gaan, belde ik voor een snelle omruiling. De medewerkster van Kamera-Express bood me aan de volgende dag een nieuwe geheugenkaart bij me thuis af te geven omdat ze die dag toevallig toch in Nijmegen was. Wat een service en meedenken! Super bedankt. Ik ga met werkende geheugenkaart mooie foto's maken op vakantie.
VerzendingThuis omgeruild door medewerkster die toevallig in mijn buurt was, top!
KlantenserviceZe zochten een zo goed mogelijke oplossing voor mijn kapotte geheugenkaart. Erg fijn hoe ze met me mee dachten zodat ik toch foto's kon maken op vakantie.