Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenMakkelijk bestellen , volgende dag geleverd terwijl pas om 23:00 besteld. Kamera kit besteld maar gescheiden Bulk onderdelen geleverd dat was jammer. Dit werd echter wel direct in de winkel in orde gemaakt. De bestelde Panasonic GH5 is overigens een top camera
VerzendingMakkelijk bestellen , volgende dag geleverd terwijl pas om 23:00 besteld.
KlantenserviceKamera kit besteld maar gescheiden Bulk onderdelen geleverd dat was jammer. Hierdoor moest ik alsnog naar de winkel om het geheel om te ruilen voor wat ik wel besteld had.
AlgemeenBezoek gebracht aan winkel. Heel veel keus. Luisteren goed naar mijn wensen en komen met de goed advies. Uitgekozen toestel was op voorraad
AlgemeenUitgebreidde voorlichting gekregen. Al mijn vragen werden adequaat beantwoord. Houding van de medewerker zeer service gericht.
Qua toestel: lumix DMC-TZ90 zilver. Kleine handsame kamera met veel technische mogelijkheden.
TvH
Prima en gedegen service
AlgemeenGoed geholpen, ben een paar keer heen geweest voor het uitzoeken van een camera. Iedere keer vriendelijk geholpen door de medewerkers die deskundig hun eigen verhaal vertellen bij de camera's.
AlgemeenDe Go Pro Hero 5 Black en de accessoires kon ik snel op de site vinden tegen concurrerende prijzen. Kamera Express biedt meerwaarde door 5 jaar garantie te geven i.p.v. de standaardgarantie van 2 jaar. Daarnaast nog 20 gratis fotoafdrukken. Bieden verder product combi acties aan. Verder is het mogelijk om advies in de Kamera Express WINKELS te krijgen over je ONLINE aangekochte product.
VerzendingPerfect !!! Kan niet beter. Kan niet sneller. Rond 23:35 was de betaling voldaan. De volgende ochtend voor 10u werd de bestelling al bezorgd. (Kwam veel eerder dan verwacht, binnen 11 uur na bestellen).
KlantenserviceZeer prettig telefonisch contact en duidelijke e-mails met prijsaanbod van door mij gewenste combi deal. Na telefonisch en e-mail contact kon ik mijn eigen actie samenstellen tegen een goede prijs. E-mail reactie zou mogelijk sneller kunnen. Factuur en kortingsvoucher zaten niet in de doos, echter na 1 telefoontje was het in orde. Dit doet voor mij niets af aan de zeer goede service. Voorafgaand aan bestellen zeer vriendelijk en goed advies over de te bestellen producten.
AlgemeenCamera gekocht in winkel Breda, Vriendelijk en beleefd geholpen door kundige medewerker. Extra accu bleek thuis niet op te laden heb ik zonder problemen geruild en daarbij een voucher voor het ongemak ontvangen.
AlgemeenVia webside aanbod bekeken en daarna in de winkel keus gemaakt. Deze camera bleek in de praktijk echter niet geheel aan mijn wensen te voldoen.
Binnen een week terug naar de winkel en samen met de verkoper bekeken waarom de camera niet voldeed aan de verwachting.
De verkoper stond open voor mijn argument en in samenspraak gekomen tot een goede oplossing. Nieuwe (duurdere) camera uitgezocht en met bijbetaling direct de nieuwe camera meegenomen.
In de winkel het product opgehaald.
KlantenserviceGoede (telefonische) uitleg en direct het gewenste product vrijblijvend gereserveerd in de winkel naar keuze.
Goed advies bij klacht over aangeschafte product.
AlgemeenOnline een goede aanbieding gevonden. En reservering gedaan, normaal gesproken wordt reservering slecht 24h vastgehouden. Echter op mijn verzoek is de reservering 3x 24 h vastgehouden. Erg vriendelijk geholpen in de winkel Beekstraat Arnhem
VerzendingLag klaar toen ik op het afgesproken tijdstip in de winkel aan kwam.
KlantenserviceGoede uitleg van de camera, waardevolle tips voor het gebruik gekregen.
AlgemeenIk ben zeer tevreden over de service. Ik zou niet weten wat er beter zou kunnen.
VerzendingSnel
AlgemeenNa 5 jaar gebruik van mij oude camera vandaag ingeruild bij Kamera Express, erg goed en naar tevredenheid geholpen met de aanschaf van de nieuwe camera
KlantenserviceToto nu toe altijd heel netjes en goed geholpen
AlgemeenOverzichtelijke webshop, bestelproces conform verwachting en soortgelijke webshops.
Fysieke winkel niet bezocht (woon in Landgraaf), maar handig dat er een fysieke winkel is voor het geval er ooit iets met het de camera is. Hopelijk hoef ik er nooit gebruik van te maken.
Met name gekozen voor Kamera Express vanwege de 5 jaar garantie (bij het
plaatsen van een review).
Maandag rond 13u besteld, dinsdag werd de camera al bezorgd. Perfect!
KlantenserviceHad een vraag gesteld per mail en kreeg al na een half uur antwoord. Omdat ik nog niet echt met de klantenservice te maken heb gehad i.v.m. garantie beoordeel ik (nog) niet als uitstekend.
AlgemeenNetjes geholpen. Als de mevrouw achter de kassa iets niet wist ging ze het vragen.
AlgemeenIk heb bij Kamera Express mijn nieuwe objectief voor mijn Nikon camera gekocht en ben er superblij mee!
AlgemeenHet product opgehaald. Hierbij kregen we goed advies en een prima service. Mooie nieuw winkel!
AlgemeenHet product hebben we opgehaald in de winkel, hier kregen wij goed advies en prima service
AlgemeenWeigeren garantie. Geld weg.
Speciaal nieuwe camera gekocht voor vakantie. Binnen 1 week stuk. Vochtschade beweert FOKA /Kamera Express (ze wisselen zelf ook telkens van naam in hun correspondentie) en dus geen garantie. Geld weg .
Maar ik heb niets vreemds met de camera gedaan. Uiteraard is camera niet nat geweest of zo. FOKA/ Kamera Express zegt simpelweg: vocht, dus geen garantie. En ik ben dus mijn camera kwijt, geld kwijt.
O ja, de garantievoorwaarden zeggen dat vocht is uitgesloten, als sprake is van OPZET. (staat er letterlijk). Hoezo zo ik het opzettelijk gedaan hebben? En moeten ze dat dan niet bewijzen?
Weigeren op vragen in te gaan. Blijven zichzelf verschuilen achter een, aantoonbaar, onvoldoende antwoord.
Algemeenprettige behandeling in de winkel, jammer dat niet aangeboden werd het showmodel uit de kast te pakken om uit te proberen.
AlgemeenWinkel makkelijk telefonisch bereikbaar. Even gevraagd of de goederen op voorraad waren en vervolgens op pad gegaan.
KlantenserviceNa aankoop van twee identieke monitoren bleken de beeldkleuren van elkaar af te wijken. Op geen mogelijkheid kreeg ik die gelijkgetrokken. Winkelpersoneel behulpzaam en vriendelijk, maar mist wel een beetje technische kennis op dit gebied. Daardoor wat merkwaardige adviezen/conclusies along the way en lang moeten steggelen met ze over wat er nou precies aan de hand was. Ook bleven ze vrij lang vasthouden aan dat ik gewoon een kleurcalibrator moest gebruiken. Uiteindelijk toch twee andere monitoren meegekregen die (natuurlijk) wel oke waren. Kortom, wel tevreden over het eindresultaat van de service afdeling alhoewel het wel iets soepeler had gemogen.
AlgemeenMooi overzichtelijke Shop, zeer vriendelijk en duidelijk geholpen om uiteindelijk een goede keus te maken
AlgemeenHet is goed mogelijk online te kopen bij Kamera-express, maar ik geef de voorkeur aan een winkelbezoek: je krijgt dan goede informatie en adviezen.
KlantenserviceGoed advies.