Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenIk heb mijn Olympus M10 Mark II gekocht in de Breda winkel van Kamera Express en werd hier zeer goed geholpen door de verkoper. Deze camera werd mij allereerst aangeraden door een verkoopster in de Foka Superstore in Rotterdam (die onderdeel zijn van Kamera Express). De camera werkt uitstekend en ik ben er zeer content mee.
KlantenservicePersoneel van deze winkels weten waar ze over praten en nemen de tijd om iets te verkopen, in tegenstelling tot bijvoorbeeld Media Markt, waar je een student tegenover je krijgt die eigenlijk vrijwel geen kennis heeft over de producten die hij of zij probeert te verkopen. Top service dus!
AlgemeenIk ben nu een paar dagen in het bezit van de Canon 1300D met daarbij de 'Canon EF-S 18-55mm iS STM F/3.5-5.6' en 'Tamron 70-300mm F/4-5.6 Di LD Macro'.
Tijdens mijn studie heb ik regelmatig een camera geleend waaronder de Canon 7D en de 600D, nu werd het dus de hoogste tijd om zelf eentje aan te schaffen. In de winkel in Leeuwarden heb ik uitgelegd wat mijn wensen zijn, namelijk naast de standaard huis/tuin/keuken foto's voornamelijk foto's maken tijdens sportwedstrijden. Wat ik daarnaast zeer fijn vond is dat ik mijn budget heb aangegeven en dat hier rekening mee werd gehouden.
De verkoper nam alle tijd en legde alles keurig uit maar ook eventuele beperkingen van deze 300mm lens wanneer het iets minder helder weer is. Ook werd er uitgelegd hoe je op een correcte manier de lenzen kunt verwisselen.
Al met al ben ik prima tevreden over dit bezoek. En ja, wellicht was het bij een andere winkel iets goedkoper geweest of krijg je bij een andere winkel iets extra's: het feit dat ik hier goed te woord ben gestaan en er lange garantie wordt gegeven is mij meer waard dan een paar tientjes goedkoper bij een andere winkel.
AlgemeenPrima en deskundig geholpen. Elders goedkoper bleek een foutje, dit uitzoeken duurde nog wel even.
AlgemeenTwee keer hier geweest omtrent kopen van een spiegelreflex camera.
Positieve punten:
- Nemen echt de tijd voor je.
- Medewerkers zijn deskundig en eerlijk (verkoop wordt niet opgedrongen)
- Goede prijs / laagste prijsgarantie (gaan met fysieke winkels mee)
- Veel op voorraad
Achteraf gezien hadden ze ons wel een UV filter kunnen adviseren, vanwege onze gebruikers plannen. Maar verder hebben ze ons heel goed geholpen.
Oftewel: Ik raad deze winkel zeker aan!
AlgemeenPre-order van nieuwe Nikon D850. Verliep uitstekend. Op de dag van de uiteindelijke beschikbaarheid een mailtje dat camera opgehaald kon worden.
AlgemeenKamera Express is een betrouwbare zaak die 5 jaar garantie geeft. Zorgeloos bestellen dus en een zeer ruim aanbod.
VerzendingSnel en als beloofd.
KlantenserviceIk bestelde een lenskap apart omdat niet aangegeven stond of deze bij de lens zat. Zat er dus wel bij maar ik mag de 2e gratis terugsturen. Snel antwoord per mail. Problemen zijn er altijd maar ze hebben het opgelost.
AlgemeenZe weten in de winkel waar ze het over hebben. Daarom vertrouw ik hun advies.
KlantenserviceStaan je netjes te woord en luisteren goed.
AlgemeenIk kom altijd bij Kamera Express in Capelle a/d IJssel. Ik wordt daar altijd goed geholpen en van vakkundig advies voorzien. De verkopers zijn allen goede vakmensen die weten waarover ze praten en altijd de tijd nemen om met je mee te denken. Inruilen van oude apparatuur wordt op een zeer professionele manier gedaan en de prijs voor de ingeruilde objecten is prima.
AlgemeenEerst Website geraadpleegd voor informatie m.b.t. mijn geplande aankoop. Mogelijkheid tot vrijblijvend resereren van het product.
Duidelijke informatie m.b.t. voorraad per winkel locatie.
uiteindelijk product in winkel gekocht
AlgemeenLens gekocht, was direct op voorraad, maar moesten zelf scherp zijn dat de prijs online goedkoper aangegeven werd dan dat we in de winkel ervoor zouden moeten betalen.
AlgemeenIk kwam voor een DC-FZ82, en kreeg toen een DC-FZ83 mee, en die zou naar zeggen van de verkoper "exact hetzelfde zijn". Thuisgekomen bleek echter dat de 'extra zoom' van de FZ83 2x is ipv de 4x van de FZ82, was wat teleurstellend.
VerzendingIk kocht een combinatie-pakket, waarvan de helft direct niet aanwezig was, maar de volgende dag werd dat netjes alsnog nageleverd.
KlantenserviceVerder een prettige zaak met vriendelijk personeel
AlgemeenZij hadden gelukkig je Fujinon zoom lens nog op voorraad in het magazijn en deze kon ik al een dag later ophalen in Den Haag. Op die locatie zat ooit Minderman en Pisa, die in de regio bekend waren vanwege de verkoopvan Hasselblad camera's. (Nog steeds) goed geholpen.
VerzendingBinnen 1 dag in de winkel.
AlgemeenNieuwe camera gekocht en mijn oude camera ingeruild. Goed geholpen en prima afgehandeld door medewerker.
VerzendingIk heb de camera nu 2 dagen en ik merk het verschil t.o.v van mijn oude camera direct. Veel scherpere beelden en eenvoudig in gebruik.
AlgemeenHet ging makkelijk in de superstore Eindhoven, het was snel handig met inruilen en duidelijk.
KlantenserviceIk ben vriendelijk en goed geholpen om een nieuwe camera voor mij te vinden die compacter was dan mijn DSLR. Ik ben goed uitgelegd over de mogelijkheden en opties.
AlgemeenBen bij Kamera Express in Rotterdam geweest en had nog aanvullende vragen over de body en lens die ik aan wilde schaffen. De verkoper nam uitgebreid de tijd om de combinaties door te nemen op internet te tonen hoe de diverse combinaties qua fotokwaliteit performden. Hierdoor kon ik gefundeerd een goede keuze maken voor de body en de lens die ik wilde hebben. Top !
VerzendingBeide producten waren op voorraad en ik kon ze gelijk meenemen. Body en lens voldoen geheel aan de verwachtingen. Haarscherpe foto's en met de lens kun je up close en personal bij de objecten komen die je wilt foto graveren.
AlgemeenGewenste objectief gemakkelijk gevonden, specificaties goed te vinden en (itst concurrent) direct leverbaar. En zoals altijd snelle levering (dag na bestelling).
En hoewel de actie voor gratis foto's 1 dag voorbij was, deze toch gekregen; echte service.
AlgemeenDe camera werd niet de volgende dag, maar op dinsdag geleverd. Dit werd wel gecommuniceerd.
AlgemeenVriendelijke en vakkundige personeelsleden. Prettig geholpen. nemen alle tijd voor je.kom ik zeker nog een keer terug. Garantieverlenging ook goed uitgelegd.
VerzendingAltijd optijd geleverd en goed verpakt. dus veilig vervoerd.
KlantenserviceVriendelijk en correct.
AlgemeenWinkel met veel keuze en uitgebreide website. Maar eens je een defect hebt is de service achteraf waardeloos. Zie Klantenservice
KlantenserviceHeb in juni mijn lens binnen gebracht voor reparatie. Na ruim 2 maanden krijg ik een nieuwe omdat de vorige niet gerepareerd werd. Blijk dit per ongeluk een goedkoper type te zijn. Voor de winkel was het geen probleem. Het juiste type is op voorraad en zou dezelfde week nog aangeleverd worden. Nu zijn we enkele weken later. Nog steeds zonder lens! Telefonisch slecht bereikbaar. Ik vraag naar statusupdates wat hun acties gaan zijn, maar het blijft onbeantwoord.
Algemeensuper service, altijd behulpzaam personeel en een groot assortiment.
alles is duidelijk aangegeven en alle specificaties zijn genoteerd zodat je niet met verassingen komt te staan
super geholpen toen ik een schoonmaakt beurt van mijn dslr kreeg. en dit in een dag moest gebeuren tijdens een hele drukke periode