Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

Kamers expres bezorgt de producten snel en heel erg netjes zodat er niks kapot kan gaan.

Very good selection in the shop to choose and see different products. Some mix-up with the Factuur got sorted out quickly. Can recommend!

Goede prijs van het product en de garantie van de camera is ook in orde

Positief

Het personeel was vriendelijk en profesioneel. Maakte daarbij ruim tijd om te helpen en te demonstreren.

Lens gereserveerd en daarna opgehaald. Uitstekende uitleg door een deskundige verkoper. Vriendelijke bediening.Snelle en efficiënte afhandeling.Producten zijn over het algemeen in voorraad. Ook de allernieuwste.

Klantgericht, vriendelijk, verstand van zaken en ook bij problemen rond apparatuur een correcte en efficiënte afhandeling ( in het verleden meegemaakt bij een vorige aankoop)

Professioneel en behulpzaam personeel dat de tijd nam om mij te helpen ondansk dat het druk was in de winkel. De verkoper heeft mij vervolgens alles rustig uitgelegd. Precies zoals ze bij een winkel zouden moeten doen. Ook de prijs is met de meeste producten het voordeligst, zelfs met online winkels.

Binnen 24uur in huis.

Heel behulpzaam en rustig geholpen, werknemers nemen de tijd voor jou.

Zeer goede service bij de aanschaf van camera Nikon D5600, geen druk op het maken van je keuze, nemen de tijd voor je!

Zeer tevreden over de aangeschafte camera, zeker geen spijt van!

Goed geholpen in de winkel met duidelijke uitleg over het product en zeer snelle service

Goede klantenservice

Vlotte aankoop van Canon telelens in winkel. Tevens inruil van oud objectief. Geheel naar tevredenheid en deskundig geholpen.

Voorlichting aan de balie erg plezierig. Goed geluisterd naar onze wensen. Inmiddels enige weken het fototoestel in gebruik en erg tevreden.

Product (Canon lens) in filiaal Eindhoven gekocht.
Omdat ik exact wist wat ik wilde hebben was het aan de balie aangeven wat ik wilde hebben en betalen. Je wordt vriendelijk te woord gestaan door het personeel.

Ik bezocht de winkel in Amsterdam en werd bediend door Henk Tito.
We werden heel goed geholpen. Ze waren er erg vriendelijk en weten veel over de producten die ze aanbieden! Ik ben heel tevreden over Kamera Express! En... de lens die ik kocht is ZALIG!

Ik ben naar de winkel in Den Bosch gegaan en ben daar heel goed geholpen. Mijn aanvullende vragen werden keurig beantwoord en naar mijn idee was de verkoper ook echt kundig. (Ik weet zelf inmiddels ook behoorlijk wat van camera's af.)

Goed gesprek, veel interesse vanuit de verkoper naar de klant toe. Mijn Rolleiflex was voor de 89e keer kapot gegaan en was toe aan een camera die het wel doet. Op naar Kamera Express voor een Fuji XT-20, geen advies wbt de camera nodig gehad maar wel een goed gesprek met een analoge fotograaf!

Goed geholpen bij de aanschaf van een systeemcamera en gebruik kunnen maken van de laagste prijsgarantie.

Prima service; alles was goed veilig verpakt en is de volgende dag aangekomen op de daarop geschatte tijd

Nikon D500 aangeschaft tijdens de inruilweken. Van tevoren wel getwijfeld of het dit keer geen FX camera moest worden, maar omdat het gros van de foto's op de voetbalvelden geschoten wordt, erg blij met deze snelle (10 fps ) topper uit het DX segment. Prima geholpen en een goede inruilprijs ontvangen voor mijn oude D7100 met MB-D15.

Aangename winkelervaring: deskundige hulp, veel opties en vriendelijke medewerkers. Ik zou Kamera Express zeker aan anderen aanraden, met name het bezoeken van een filiaal omdat het toch fijn is om de camera echt even in je handen te hebben.

Eerst mijn keuze voor de camera bepaald d.m.v. reviews op dpreview.
Daarna snel gevonden en besteld op de nette website van Kamera Express.

Goede feedback over de voortgang d.m.v. emails.
Verzend melding met track en trace ontvangen en de volgende dag begin van de middag bezorgd zoals beloofd. Dus uitermate tevreden.

Prima website, snelle levering maar om echt iets over de winkel te zeggen is deze periode wel erg kort

Scorekaart voor Kamera Express