Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
Algemeen's Avonds om 23.30u een bestelling gedaan, en de volgende morgen om 09.27u al ontvangen!
Alles wordt geweldig geregeld terwijl je slaapt :-)
AlgemeenPrima geholpen bij Kamera-express in Breda. Ze namen ruimschoots de tijd voor me en werd me eea uitgelegd over de camera die ik wilde aanschaffen
VerzendingIk heb het product zelf opgehaald in de winkel
AlgemeenBen na oriëntatie op internet in de winkel wezen kijken, er werd netjes tijd voor je genomen. Heb alles vooraf kunnen proberen en daardoor een goed gevoel gekregen over hetgeen ik ging kopen. Verder zijn ze zeer behulpzaam als je meer informatie nodig hebt.
VerzendingDe flitser van mijn keuze hadden ze niet op voorraad en had een lange levertijd. Ik heb een alternatief aangeboden gekregen met korting zodat deze nagenoeg de zelfde prijs had als de flitser die ik eigenlijk wilde, deze is een dag later na geleverd aan huis.
KlantenserviceHeb een aantal keren vooraf contact gehad met de klanten service aangaande functionaliteiten die niet duidelijk waren. De klanten service heeft dit volledig uitgezocht en mijn vraag kunnen beantwoorden.
AlgemeenEen snelle levering, prijs bewust, zeer goede klantenservice. Het product is goed ingepakt. De webste is overzichtelijk.
AlgemeenIk zag op de uitgebreide website dat de lens voorradig was.
Ik ben de lens toen zelf gaan ophalen in de winkel in Den Haag.
AlgemeenKon de door mij gewenste camera al online reserveren bij mijn vestiging zodat ik zeker wist dat ik niet voor niets naar Rotterdam reed. Simpel bestel bon afgeven en de bestelling kon gelijk gepakt worden. Super efficient!
AlgemeenIk heb kamera en accessoires gekocht in de fysieke winkel in Zwolle.
Prima en deskundig advies in de winkel. Jammer dat de nageleverde kamera tas onvolledig en defect is opgestuurd.
Klantenservice heeft het nu verder opgepakt (zie aldaar).
Nageleverde kamera tas incompleet en defect ontvangen. Gisteren gemeld bij klantenservice. Deze wacht momenteel nog op afdeling inkoop om de issue op te lossen.
AlgemeenProducten waren heel makkelijk vindbaar. Heldere uitleg over het product en de aan te vragen garantie.
KlantenservicePrima uitleg over het product en de aan te vragen garantie
AlgemeenMen neemt de tijd. Er is te praten over de gewenste aanschaf. Veel keuze uit de diverse merken
KlantenserviceEen gevallen camera via verzekering vergoed en direct daarna andere
camera beschikbaar
AlgemeenIk ben in de winkel prima geholpen. Goed advies gekregen. Wel een beetje onpersoonlijk en hectisch in de winkel.
AlgemeenFijn bedrijf !!
Klantenservice beantwoord 's avonds nog je email vragen.
Houden woord met hun laagste prijsgarantie.
Tassen die ze zonder enig probleem van een ander filiaal naar jouw winkel laten komen. Dat word nog ff passen en meten en hoogst waarschijnlijk aanschaffen.
Vriendelijk, behulpzaam en enthousiaste mensen met verstand van fotografie.
Goede bereikbaarheid en service, ook in de avonduren.
AlgemeenNa aanschaf van een Full frame body dezelfde middag toch ook nog een nieuwe lens gekocht. Lens was op voorraad, daarnaast nog advies om nog een handige 50 mm lens aan te schaffen. Deskundig en vriendelijk.
AlgemeenPrima advies, ondanks ik natuurlijk zelf mijn keuze al had gemaakt. Ze nemen echt de tijd, ook al staat de winkel helemaal vol.
AlgemeenIn het filiaal Breda op een zeer prettige manier ontvangen en goed voorgelicht door verkoper Paul bij de keuze en aankoop van een nieuwe spiegelreflex (Canon 77D). Ook fijn dat je voor de deur kunt parkeren!
AlgemeenVriendelijk en professioneel geholpen, verkopers nemen de tijd om je goed voor te lichten, zeer tevreden met gang van zaken bij deze aankoop.
AlgemeenBreed assoritment! Zeer klantvriendelijk. Tevens hier een dure bestelling geplaats en de volgende dag gewoon in huis. Helemaal top!
VerzendingBinnen 24 uur 4 verschillende producten in huis!
KlantenserviceZeer klantvriendelijk en was geholpen binnnen 5 minuten
AlgemeenWe hebben de lens opgehaald en gekocht in Capelle aan de ijsel prima winkel met ruim voldoende aandacht voor de klant en het product
VerzendingDe lens werd geleverd in een stevige doos
AlgemeenKamera-Expres is hier in de buurt. Ik wil altijd graag iets eerst gezien hebben voor ik het koop. Wist precies waarvoor ik kwam.Werd prettig en snel en vriendelijk geholpen door medewerkster Sanne. Kon de fujifilm finepixxp120 plus accessoires direct mee naar huis nemen.
Algemeen6 oktober hebben wij de winkel in Utrecht bezocht. De winkel is makkelijk te vinden ( dicht bij station Utrecht Centraal) overzichtelijk en we werden snel geholpen..
KlantenserviceNa al enige tijd op zoek naar een nieuwe camera, bezochten we Kamera-Express Utrecht. We hadden al een camera op het oog. Sander van Kamera-Express hielp ons en stelde relevante vragen. Daarna pakte hij de gekozen camera en een vergelijkbaar type en nam de tijd om de plussen en minnen van beide modellen te bespreken. Zijn kundige advies, gaf de doorslag en we waren daardoor snel overtuigd van onze keuze. Ook met de accessoires heeft Sander ons goed geadviseerd.
Wij zijn erg tevreden, dank daarvoor.
AlgemeenVia internet aan dit bedrijf gekomen ruime keuze en lage prijzen foto kamera besteld Canon SX 720 HS tot nu toe zeer tevreden.
VerzendingDe volgende dag al geleverd.