Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenHeb hier in het verleden en heden eigenlijk al mijn fotoapparatuur aangeschaft en ben elke keer prima geholpen
KlantenserviceAls je vragen hebt wordt je netjes en duidelijk geholpen en 7 dagen per week bereikbaar is ook heel prettig !!!
AlgemeenVia internet gekozen camera opgehaald in de winkel. Duidelijke uitleg gekregen over de werking van de camera van de verkoopster.
AlgemeenHet was makkelijk de bestelling te plaatsen. Op de internetsite van kamera Express mijn keuze gedaan en de vervolgens de camera opgehaald
AlgemeenAls beginnende hobby fotograaf op naar de winkel in Den Haag gegaan met in mijn hoofd een idee wat voor camera ik wilde. In de winkel zeer goed geholpen om deze keuze te maken. De verkoper nam alle tijd om mijn vragen te beantwoorden. Niks leek te veel. Ik heb geen moment het gevoel gehad dat deze verkoper er alleen maar op uit was om mij iets te verkopen (wat naar mijn idee vaak wel gebeurd)
AlgemeenBij Kamera Express betaalde ik de laagste prijs voor een uitstekende camera. De medewerkers zijn deskundig en professioneel en geven goed advies.
Ik heb meerdere aankopen gedaan bij Kamera Express en blijf dat zeker doen!
AlgemeenDe laagste prijsgarantie werkte inderdaad, er werd niet moeilijk over gedaan! Samen met een uitstekende uitleg was het een aangename aankoop.En nu de camera testen.
AlgemeenOm mijn garantie termijn van 2 naar 5 jaar te verlengen vragen deze vrienden van Kamera Express een review te schrijven. Had ik ook gedaan zonder beloning. Eigenlijk is er niet zoveel te vertellen. Kamera Express was een van de goedkoopste hier bij Tweakers en ze hebben woord gehouden. Mijn 6D camera was de volgende dag keurig verpakt in huis.
Communicatie (bevestiging bestelling en verzendbericht) was voldoende en duidelijk.
Verzending via Postnl.nl, waarbij ik moest tekenen voor ontvangst. Perfect verpakt met nog een extra cadeautje in de doos.
AlgemeenGemakkelijke aankoop van de website, zeer snelle levering, product zoals beschreven. Ik zal de website zeker opnieuw gebruiken!
AlgemeenZoals altijd ging het bestellen prima. De website werkt goed en is overzichtelijk. Geen klachten hier.
VerzendingVoor 0:00 besteld, de volgende dag in huis, wat wil je nog meer? Prima verpakt ook.
KlantenserviceHelaas had de X100F die ik had gekocht wat kuren: crashes in het menu en 2 SD kaarten die door de camera opeens als onleesbaar werden verklaard. Ook stond de shutter count op 200 terwijl ik maar 85 foto’s heb gemaakt.
Ik heb de camera een week later dan ook teruggestuurd met het verzoek om mijn geld terug te krijgen (sowieso is dit ook nog binnen de 14 dagen bedenktijd). Helaas zijn we nu twee weken verder en ik heb nog steeds mijn geld niet terug. Support blijft zeggen dat het management eerst nog de camera moet controleren. Dit gaat om een bedrag van 1399 euro; geld dat ik nodig heb om een andere camera te kopen. Maar dat gaat echt niet bij Kamera Express gekocht worden. Ze zijn een loyale klant kwijt.
AlgemeenBij Kamera Express Capelle een Sony a7r iii camera met 24-105G lens gekocht. Buitengewoon sympathiek geholpen. Niets was de adviseur te veel. Ook door de goede bereikbaarheid, en uitgebreide voorraad kan ik deze winkel aanbevelen.
AlgemeenZeer snel en accuraat geholpen! Alle vragen werden uitgebreid beantwoord! kennis was zeer zeker aanwezig, ik had geen vragen meer toen ik de winkel uit liep!
AlgemeenOnderweg vanuit de trein naar schiphol, snel gebeld of ik in het filiaal van Amsterdam nog een Canon G7x II kon afhalen. Dit was geen probleem, en bij aankomst lag de camera met de factuur al klaar, waardoor ik binnen 5 minuten weer onderweg was. Top service.... Ondertussen op vakantie de mooiste foto;s kunnen maken, zeker geen spijt van mijn aankoop.
AlgemeenVriendelijke bediening, goede professionele uitleg. Er werd onmiddellijk de nodige informatie opgezocht, een demo gegeven, enz.
KlantenserviceVriendelijke bediening, goede professionele uitleg. Er werd direct de nodige info opgezocht ...
AlgemeenKamera Express heeft geholpen om een camera naar mijn wensen te kiezen. Uiteindelijk voor de Nikon D5600 gegaan en ben er zeer tevreden mee. Degene met wie ik sprak was zeer kundig en het was een prettige ervaring. Als ik meer spullen nodig ga hebben kom ik hier zeker terug.
VerzendingGoed verpakt, Snel verzonden, geen extra kosten.
AlgemeenOverzichtelijke website en erg gebruiksvriendelijk tot en met de betaling. Je krijgt duidelijk per e-mail de status van aankoop, de verzending en de factuur digitaal.
VerzendingDe bestelling was inderdaad zoals aangegeven. Voor 23.59 uur besteld, de volgende dag in huis. Er stond in de voorwaarden wel dat er voor het pakket moest worden getekend en dat was niet het geval. Dat vond ik wel een minpunt. Ik zou niet willen dat mijn product in andere handen zou vallen...Maar het ging alsnog goed. Aandachtspuntje voor Post.nl
KlantenserviceZelf ben ik weleens in de winkel aan de Parnassusweg in Amsterdam binnengelopen en moet zeggen dat men je daar erg professioneel helpt. Ze halen alles uit de kast en niets is ze teveel. Goede tips ontvangen en geen verplichting tot aankoop. Even goede vrienden. Fijne winkel!
AlgemeenPerfecte service in de winkel, na oriënteren op de website. Ongeacht drukte écht persoonlijke aandacht en testmogelijkheden. Vijf jaar verlengde garantie en laagste-prijs-garantie was doorslaggevend om bij Kamera-Express te kopen.
AlgemeenAl regelmatig besteld bij Kamera Express waarbij verzending en levering tot volle tevredenheid had. Ook de superstore in Rotterdam eens bezocht. Nu is er ook een superstore in Arnhem en omdat deze dichterbij is voor mij, dit keer hier naar toe gegaan. Uitstekend advies gekregen en een aanschaf gedaan die waarschijnlijk tot volle tevredenheid zal zijn. Ideaal dat je vooraf vrijblijvend kunt het artikel kunt reserveren dat je denkt te zullen gaan kopen. Zo kom je niet voor niets.
AlgemeenDe site is makkelijk te bedienen, en mist wat mij betreft niets. Na een tijd te kijken naar een Canon 6D mark II en 24-105 F4 L II besloot ik toch voor de eerste generatie van beide producten te gaan. Het scheelde me meer dan 1000 euro. Na 2 opdrachten en een paar avonden met de 6D en de 24-105 gewerkt te hebben kan ik zeggen dat ze tot nu toe geweldig zijn! De ISO prestaties zijn ontzettend goed, al denk ik dat er nog beter presterende camera's zijn zolang je meer geld neertelt. Vergeleken met m'n 7D is het een gigantische upgrade. En ik ben erg tevreden met de 24-105 L, wát een scherp stuk glas. Eerder schoot ik veelal met een 15-85 3.5-5.6. Een prima lens, maar na 4 jaar nam de vignettering en onscherpte toe. Kamera Express levert een prima product, en ik had 'm natuurlijk de eerste dag na bestellen al binnen.
VerzendingOver de levering was ik minder te spreken, want de PostNL koerier besloot (ondanks dat het een aangetekend pakket was) de doos met camera en lens buiten naast de groencontainer te leggen... Ik begrijp zeker dat het rond Black Friday/Cyber Monday erg druk was bij de pakketdienst. Maar dit is simpelweg niet acceptabel, dus heb ik maar een klacht ingediend bij PostNL. Gelukkig was het product zelf goed geleverd. Niets miste in het pakket en kon ik dezelfde avond nog foto's maken.
AlgemeenIk had mijn 'oude' camera Sony DSC-RX10M3 in te ruilen en had bij 3 webshops om een inruilbod gevraagd bij aan koop Sony DSC-RX10M4. Kamera Express had niet het hoogste bod maar wel de meest persoonlijke benadering. Toen ik ze belde of het bespreekbaar was kwam het antwoord: "kom maar langs met de camera, dan komen we er wel uit'. Ietsje sceptisch er toch maar heengegaan en naar 'Rogier' gevraagd (uit de email).
Rogier deed enorm zijn best en wist alles wat eigenlijk net niet kon tóch waar te maken. Heel prettige ervaring en dus gelijk de deal rond gemaakt. Voor al mijn vervolgaankopen ga ik voortaan ook naar Kamera Express!
wat extra vragen over levertijd, beschikbaarheid personeel in de winkel en verzekering werden allemaal stipt beantwoord. Ook terugbelverzoeken worden allemaal nagekomen.
AlgemeenIk had een pre-order geplaatst voor de nieuwste Canon Powershot GX1 Mark III. Het mooie is dat er nu in Groningen een fysieke winkel is waar je het bestelde apparaat goed kunt bekijken. Vriendelijke verkoper.