Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

De bereikbaarheid is erg goed. Je kunt makkelijk je auto kwijt. Vervolgens stap je de grote winkel in met veel voorraad. Dit kun je thuis al checken en eventueel reserveren. Na binnenkomst mag je een nummer trekken en word je netjes omstebeurt geholpen. De mensen achter de balie hebben verstand van zaken en als ze iets niet weten dan vragen ze hulp aan een collega die het wel weet. Na de aankoop ga je dan ook met een tevreden gevoel naar huis. Het enige minpuntje is dat, als je met Visa betaalt, je 2% extra op het aankoopbedrag moet betalen. Dat is jammer en vind ik persoonlijk niet meer van deze tijd als je een flink bedrag hebt uitgegeven.

het was een mooi black friday actie en ik had al langer zitten zoeken, dus dit kwam goed uit, ging redelijk snel en prima levering.

Pentax K1 special silver edition gevonden bij Kamera Express website Rotterdam. Volgende dag was geleverd in winkel in Eindhoven. Snel en vrindelijk.

Snel geleverd. Goed uitleg over de camera.

Klanten service heeft was bij de afrekening niet op de hoghte van Pentax-Ricoh cash back actie van Decemeber. Nadat ik contact had met Ricoh en Kamera express was alles netjes opgelost. Bedankt Kamera Express.

Eerste keer besteld met twijfels ... (Lees verder!)
LG 27UD69W besteld op 8-12-2017 (vrijdag) om 23:40 met de hoop dat ik het alsnog volgende dag zou ontvangen.

Toch even contact opgenomen met de klantenservice om zeker te zijn en binnen 2 minuten een aardige mevrouw aan de telefoon die mij netjes geruststelde dat het pakket volgende dag zou aankomen.

Site is erg makkelijk l, klantenservice is echt top, het webshop beloofd voor 23:59 besteld volgende dag thuis en dat belofte zijn ze zeker na gekomen !

Volgende bestelling gegarandeerd bij deze webshop en bij deze een aanrader voor andere kopers.

Voor 23:59 besteld morgen geleverd en hoe! Netjes en stevig ingepakt.

Het ging hier om een monitor waar toch zorg aan gegevens is tijdens het in pakken. Kunnen andere webshops van leren!

Enige minpunt is geen mogelijkheid om te laten leveren bij een Postnl punt.
Ondanks dat zeker te tevreden met het verzending, klantenservice en het website

Heb onlangs bij Kamera express een sony a6500 gekocht met zoomlens en een gimbal. Online bestelling geplaatst en ervoor gekozen de bestelling in het filiaal in eindhoven af te halen. Netjes een bericht binnen gekregen toen de spullen klaar lagen om opgehaald te worden.

Tijdens het afhalen van de bestelling netjes geholpen door het personeel, konden mij ook goed helpen met vragen die ik nog had. Al met al was het hele bestelproces soepel verlopen. De webshop heeft een groot aanbod en duidelijke informatie op de website staan over de producten.

In de toekomst zal ik zeker nog eens bij Kamera express producten bestellen.

Personeel heeft mij goed te woord gestaan, was vriendelijk en duidelijk.

En ook voor de tweede keer een professioneel advies gekregen in de winkel van Breda. Mooie lens gekocht. Beter dan waar ik naar op zoek was. Top!

Kamera Express behoort voor mij tot een van de beste foto- en video zaken en webshops!
Altijd keurig geholpen door vakspecialisten. En zit er iets even niet goed, helpen ze meteen te zoeken naar een oplossing.

Prima geholpen bij uitzoeken van mijn spiegelreflexcamera, er werd alle tijd genomen en goed uitgelegd.
Daardoor kon ik zelf vrij gemakkelijk een keuze maken.
En van deze keuze heb ik geen spijt.
Dit was in de winkel in Capelle a/d IJssel.

Goed geholpen. niet tevreden met mijn eerste camera, maar mocht deze zonder problemen omruilen voor een andere camera. uitstekende service

Prima af te rekenen met alle gangbare betaalmiddelen. Persoonlijk fan van de creditcard wegens automatische aankoopverzekering van je gekochte goederen.

Product voorradig en snel geleverd, gewoon zoals je als consument verwacht.

Prima advies om eerst een objectief te kiezen passend bij mijn wensen en dan pas de body.

Goede uitleg in de winkel. Alle producten waarin je geïnteresseerd bent worden uit de doos gehaald en kan je vasthouden.

Uitgebreid en uitstekend geholpen. Ben met mijn zoon van 12jr naar de winkel gegaan en werd daar in alle rust geholpen. Ook op zijn niveau. Prima.

Uitgebreid en uitstekend geholpen. Ben met zoon van 12jr naar de winkel gegaan en op zijn niveau werd er geadviseerd. Rustig en de tijd genomen ondanks wachtende klanten.

Door een fout in het magazijn heb ik een uur moeten wachten in de winkel voordat ik mijn product kreeg. Uit coulance wel 10 euro korting gekregen. Dus dat was wel attent.

Medewerker was vriendelijk, maar was erg druk. Hierdoor duurde het wellicht wat langer voordat hij actie ondernam richting het magazijn toen mijn bestelling erg lang duurde. 10 euro korting uit coulance was op initiatief van de medewerker. Dat vond ik prettig

De deur ging al open voordat het tijd was, omdat ze me aan zagen komen. Nu een duidelijke uitleg en een lekker bakje koffie de aankoop gedaan.Prettig om hier te komen.

Vriendelijk, duidelijk en correct. Wat wil je nog meer.

Levering verliep volgens afspraak. Product gekocht tijdens black friday actie. Hierop werd ik zoals afgesproken enkele dagen later netjes gemaild dat het in de winkel klaar lag.

Perfecte service en volop de tijd om mijn vragen te beantwoorden. Zeer vriendelijke en open benadering.

Ik wist wat ik wilde hebben en kreeg daar uitstekende uitleg bij. Vriendelijk en deskundig personeel, goede stemming. Prima afhandeling. Vind wel dat bij grote bedragen VISA-kaart geaccepteerd moet worden zonder extra kosten.

Makkelijke site, goede winkels en veelal vrolijk personeel. Mogelijkheid om een lens eens op een toestel te schroeven en online veel keuze.

Het pakket was goed ingepakt met bubbelfolie

Er mist iets van het standaard bijgeleverd. Hier ben ik al meer dan een week mee bezig.

Scorekaart voor Kamera Express