Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenTamron 150-600 mm lens + teleconverter gekocht in winkel in Antwerpen. Bundel korting gekregen, scheelt toch wat euro's.
VerzendingTeleconverter was niet binnen, maar de volgende dag kon ik deze al in de winkel gaan ophalen samen met aangekochte lens.
KlantenserviceVriendelijk en hulpvaardig.
AlgemeenDeskundig personeel , geen opdringerige voorlichting, no nonsens behandeling van de klant en right to the point zoals gewenst (in mijn geval)
AlgemeenGoed geholpen in de Superstore in Rotterdam. Objectief kort uitgeprobeerd, maar gelijk al geweldige resultaten. Top lens.
AlgemeenNikon D3400 met toebehoren gekocht in Kamera-Express-winkel te Arnhem.
Uitstekend advies en begeleiding van de koop!
AlgemeenKortingscode werkte aanvankelijk niet. Na melding redelijk vlot gecorrigeerd. Prijs was ondertussen verlaagd, dus een geluk bij een ongeluk.
VerzendingSnelle levering op volgende dag
KlantenserviceZie toelichting bij betaling.
AlgemeenMooie winkel. Vriendelijk personeel. Goede service. Leuke aanbiedingen. Ik had nog nooit van de firma gehoord maar zeker een aanrader
KlantenserviceVeel vragen. Netjes te woord gestaan. Korting en kadootjes gekregen. Positief bezoek.
AlgemeenErg fijn geholpen in de winkel, ze hebben er erg veel verstand van en verkopen niet om het verkopen, maar om de klant blij te maken
AlgemeenOp de website is het product helder en duidelijk beschreven. Ik ben zelf nog wel naar de winkel gegaan in het product ook te voelen. Ik ben prettig geholpen en ben in de winkel tot aankoop overgegaan.
KlantenservicePrettig geholpen
AlgemeenEerst systeemcamera gekocht via webshop, maar was niet helemaal zeker en pakketje geweigerd. Daarna naar de winkel in Antwerpen gereden en een deskundige uitleg gekregen over bewuste camera. Ze hebben bij aankoop alles netjes in orde gebracht en opgestart. Goede persoonlijke en zeer correcte service.
Nadien nog eens in de winkel het zeer ruime gamma aanschouwt. Wat me wel opviel dat de artikelels in de winkel niet geprijsd waren.
vriendelijk en niet opdringerig. Nadien wel gemerkt dat er een foutje in de facturatie zat. Maar ik vertrouw er op dat ze dit snel zullen oplossen. Maar tot heden ben ik uiterst tevreden over de klantenservice.
AlgemeenWe zijn bijna 2,5 uur in de winkel in Zwolle geweest en zijn uitstekend geholpen en geadviseerd bij de aanschaf van 2 Nikon camera's (D500 en D5600) en 3 lenzen.
Ik kan deze winkel bij iedereen aanbevelen, men heeft alle tijd voor je en dat voelt erg prettig.
De klantenservice werkt erg goed. Op de originele factuur stond t.a.v. het Careplan m.b.t. een verkeerde lens gespecificeerd. Na een mailtje te hebben gestuurd is dat dezelfde dag nog opgelost en kreeg ik een aangepaste factuur.
AlgemeenIk heb al een aantal keren wat besteld.
Wel eerst in de fysieke winkel de camera in de hand gehad; Een camera moet goed in de hand liggen.
Hier werd ik erg netjes geholpen en ze namen alle tijd. En ze weten ook waar ze het over hebben (dit is bij de grote concurrent wel anders).
De prijsstelling is ook erg goed, dus het argument dat een webshop icm een fysieke winkel duurder moet zijn blijkt dus een fabeltje.
De camera zat netjes verpakt in de stevige doos met plastic-lucht-zakjes er omheen. Die kun je lekprikken en in de plastic container voor recycling doen.
AlgemeenDe winkel was druk toen ik binnenkwam, dus ik was even bang dat er niet genoeg persoonlijke service/aandacht zou zijn. Gelukkig was dat totaal niet het geval en nam de vriendelijke verkoper alle tijd voor advies over mijn aankoop. Ik ben tevreden over het verkoopproces bij Kamera Express!
KlantenserviceHet personeel weet waar ze het over heeft, en is vriendelijk.
AlgemeenCamera lag keurig op mij te wachten bij winkel superstore Arnhem zuid, enkele dagen van tevoren via telefonische klantenservice laten reserveren. Vriendelijke medewerker die moeite deed gunstige inruilprijs te bieden voor oude camera met objectief.
Hij legde ook uit waarom hij NIET 'laagste prijs garantie' kon bieden namelijk door mee te gaan met lagere prijs (20 EUR) van concurrent (Foto-groep.nl) zou hij op inkoopprijs uitkomen en dus amper marge hebben. Ik vond dit legitieme reden en heb dus koop doorgezet.
Medewerker klantenservice telefonisch gesproken en deze heeft camera laten klaarleggen in winkel. Via de klantenservice CHAT kreeg ik ook snel de gewenste info op mijn vragen.
AlgemeenVandaag na reservering mijn nieuwe fotocamera opgehaald in de winkel. Uitstekend en vriendelijk geholpen. Voor mijn oude camera nog een bescheiden inruilbedrag gekregen.
AlgemeenGoed geholpen voor het aanschaffen van een nieuwe camera. Behulpzaam, vriendelijk personeel die de tijd voor je nemen.
AlgemeenBij aanschaf van een dure camera (Sony Cybershot RX10 IV) zeer goed geholpen. Mocht in de winkel testfoto's maken en vergelijken met testfoto's met mijn oude camera.
AlgemeenPrima geholpen met het uitzoeken naar een nieuwe camera.
Erg tevreden met mijn nieuwe camera!
AlgemeenAankoop in de winkel. Prima geholpen. Ik wacht nog wel op een QXD-kaartje dat nagezonden zou worden.
AlgemeenGa al een paar jaar naar Kamera Express in Den Haag, simpelweg omdat ik dergelijk prijzige apparaten graag in een fysieke winkel koop.
De winkel heeft deskundig personeel, je wordt goed geholpen en nemen de tijd voor je. Zeer prettig.
Algemeen13 december 17 mijn Canon 77D hier gekocht. In het verleden had ik al kennis gemaakt met deze zaak in Capelle aan den IJssel. Ook in Eindhoven een mooie overzichtelijke winkel met een grote diviersiteit op fotografisch gebied. Ik trof een team van zeer sympathieke en enthousiaste medewerkers. Ik ben prettig en zeer deskundig geholpen. Ik kom hier zeker terug !!!!!!!!!!!!!!