Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenPrima winkel goed te bereiken en heldere website. De cursus is ook erg leerzaam en leuk!
AlgemeenUitstekende fotozaak, met (vrijwel) alles op voorraad een scherpe prijs en ook nog eens 5 jaar garantie op een nieuwe reflex camera.
VerzendingZelf afgehaald, maar dezelfde dag laten bezorgen zou ook een optie als je tenminste op tijd besteld (voor 12:45).
KlantenserviceJe wordt direct en goed geholpen als je de chat-service gebruikt.
AlgemeenIk ben, in de winkel, op een prettige en deskundige wijze geholpen met de aankoop van de TZ100. Tegelijkertijd heb ik een ScanDisk gekocht. Later bleek dat ik daarvoor helaas een te hoge, niet marktconforme prijs heb betaald.
AlgemeenUitstekende service opmaat, goede uitleg. Geen poespas met duidelijke vragen van Kamera Express, niet opdringerig en beleeft. Veilig en een duidelijke afschrift in PDF formaat thuisgestuurd via de mail.
VerzendingGoede snelle levering.
KlantenserviceUitstekende service opmaat, goede uitleg en een snelle reactie.
AlgemeenTijdens de koop van mijn camera, D5600 Nikon werd ik op een vriendelijke en nette manier geholpen. Dit heeft er voor gezorgd dat ik in de toekomst vaker gebruik ga maken van de diensten van Kamera Expres.
AlgemeenOndanks drukte in de winkel toch prima geholpen door vriendelijke mensen, die ook verstand van zaken hadden.
AlgemeenIk heb een (voor mij) grote aankoop gedaan bij Kamera Express Eindhoven. Ik heb een Sony A9 met vertical grip gekocht, samen met een metabones MKV (naar canon EF), een Sony 85 1.8 FE, Samyang 50 1.4 FE en wat extra accessoires. Ik kwam van Canon af dus het was even wennen.
Ik werd bij Kamera Express zeer goed geholpen en er werden mij verschillende zaken geadviseerd en afgeraden. Ook werd er netjes meegedacht in een mooie totaalprijs voor de aankoop.
De filiaalmanager heeft me later nog via sms op de hoogte gesteld van mooie acties en leveringstijden van lenzen waar ik nog naar op zoek ben.
Al met al erg tevreden over Kamera Express.
Ook de klantenservice is erg netjes en behandelt vragen over facturen of garantie erg snel. Wist trouwens niet dat FOKA onderdeel was van de kamera Express groep. Dat hoor je als je de klantenservice belt.
AlgemeenIk ben eerst langs gegaan voor advies, ze waren erg professioneel en hebben me goed geadviseerd en ze hebben al mijn vragen duidelijk beantwoord. Ook de aankoop ging soepel, had een online reservering gemaakt zodat ik zeker wist dat het product aanwezig was als er kwam. Het enige wat fout is gegaan is dat ik mijn factuur niet heb ontvangen maar na een belletje zat deze ook netjes in mijn mailbox!
AlgemeenZeer vakkundig geholpen bij het kopen van een spiegelreflex camera.
Ondanks de drukte in de winkel heeft men alle tijd voor je
AlgemeenGeholpen door een echte specialist. Hij nam de tijd om het verschil tussen twee alternatieven uit te leggen.
AlgemeenExtra garantie en gewoon een goede winkel met kennis, hoop dat mijn foto's nu beter gaan worden.
VerzendingSnelle levering
Klantenserviceveel ervaring en nemen rustig de tijd, topper.
AlgemeenOp 2e kerstdag een canon objectief besteld. Had eigenlijk niet verwacht dat het de volgende dag al werd geleverd.
VerzendingSupersnel en goed verpakt!
AlgemeenIk was op zoek naar een spiegelreflexcamera en wilde goed geadviseerd worden over de mogelijkheden en vooral keuzes tot objectieven en accessoires.
De medewerker was zeer behulpzaam en deskundig, waardoor ik nu goed geholpen ben.
Alle materialen waren voorradig en zijn direct uit het magazijn gehaald terwijl medewerker bezig was met uitleg
AlgemeenZeer ruim assortiment, deskundig en vriendelijk personeel, ruime voorraad in Rotterdam, scherp geprijsd en fijne klantenservice.
VerzendingKamera-Express is heel duidelijk in het verzendproces. Ik heb meerdere items laten verzenden en deze kwamen altijd op tijd binnen. De producten zijn goed ingepakt voor verzending.
KlantenserviceHelder, eerlijk en snelle communicatie.
AlgemeenHeb een tv besteld binnen2 dagen binnen, keurig afgeleverd en er werd van tevoren gebeld.
Ben zeer tevreden.
Probeer het garantie form. in te vullen staan wel voorbeelden van serienr. van camera's. Maar geen voorbeelden van tv's
AlgemeenDuidelijke website, redelijk wat op voorraad, correcte prijzen voor heel wat zaken en de mogelijkheid tot reserveren zonder verplichting is een meerwaarde als men niet bij de deur woont en zeker wil zijn dat het geen verloren rit wordt.
Wel spijtig dat het toestel reeds eerder eens uitgepakt was, zowel documentatie als batterij, lader en riempje waren niet origineel verpakt.
Gelukkig niet meteen schade gezien maar eigenlijk verwacht men dit niet met een volledig nieuw toestel.
Mogelijks enkel voor een demo, maar een kleine vermelding had wel correct geweest.
Op de site stond het toestel ook met een actie, daar niets van vernomen hoe dit moet, zal na de feestdagen eens bellen.
Wel vriendelijke en snelle bediening.
Enkele accessoires waren niet voorradig en deze worden later thuis bezorgd, deftige service.
AlgemeenLage prijs gaf de doorslag om toch voor een nieuwe camera te gaan I.p.v. een occasion. De cashback regeling van Nikon is erg ingewikkeld.
AlgemeenVoldoende geinformeerd. Wel verkoper die erg spaarzaam was met info. Nadruk lag erg op verkoop accessoires
AlgemeenDuidelijke website met veel informatie over de producten. Niet een hele dure website. Tevens erg snelle levering!! Voor 23.59 besteld is volgende dag in huis!!
VerzendingSuper snelle levering! Vandaag besteld is morgen in huis
VerzendingSuper snelle levering! Vandaag besteld is morgen in huis