Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

Product was makkelijk te vinden en werd tegen de juiste prijs snel geleverd op het juiste adres

Levering volgens afspraak.

Naar Kamera Express in Utrecht geweest om een Canon EOS 80D en BG-E14 Battery Grip aan te schaffen. De winkel is overzichtelijk en oogt netjes en gestructureerd. De medewerker die mij heeft geholpen was vriendelijk en kundig. Ik had geen assistentie nodig voor de aanschaf, omdat ik vooraf al had besloten wat ik wilde hebben. Al mijn overige vragen werden goed en zonder haast beantwoord. Een hele fijne omgeving om in te winkelen.

Ik heb nog maar pas een camera gekocht op de website van kamera express en ik ben er heel blij mee. De website was goed te gebruiken en de bestelling was online snel gemaakt. Het voordeel was dat ik gelijk de volgende dag mijn camera al thuis had, dus ik kon hem gelijk gebruiken.

Ik heb nog maar pas een canon camera gekocht. Ik had de camera besteld en de volgende dag werd hij al geleverd. de levering is goed verlopen. De camera was goed ingepakt en ik ben er super blij mee.

Goed geïnformeerd door de klantenservice en tot een uitstekende passende oplossing gekomen. Helaas lukt de functie snapbrigde nog niet optimaal (problemen met de verbinding) maar daar zal ook wel een goede oplossing voorkomen.

al eerder aangegeven

Snelle levering en de camera was uitstekend verpakt. Ik bestel graag bij Kamera Express, omdat Kamera Express ook een winkel heeft met vriendelijk en deskundig personeel in mijn woonplaats.

Vanmorgen bij Kamera Express in Amsterdam geweest omdat ik op zoek was naar een nieuwe camera, zij hebben mij keurig geholpen met de keuze en ik heb mijn oude camera kunnen inruilen. Ik kreeg hier nog een goed bedrag voor terug waardoor ik weer een mooie lens bij mijn nieuwe camera kon kopen.

Reservering voor Canon Powershot G7X Mark II gemaakt en de volgende dag in de Superstore Utrecht opgehaald. Parkeren in garage naast de deur. Product lag keurig klaar, afhandeling door verkoper Ruben professioneel. Met cashback van Canon gelijk nieuwe, originele extra accu erbij. En daarbij ook nog een giftbox + 5 jaar garantie op de camera. Een goede start om veel perfecte plaatjes te gaan maken!

Het product was gemakkelijk te bestellen en was ondanks een fout van mijn kant snel bezorgd. Daarnaast zaten er veel leuke extra's bij!

Product was op tijd en netjes geleverd.

- goede website
- duidelijke overzichten over producten
- ruime selectie aan producten
- vriendelijke en kundige medewerkers

Lens was in Den Haag niet op voorraad, moest van andere filiaal opgestuurd worden. Hierdoor moesten 2 dagen langer op onze bestelling wachten.

Soms duurt vrij lang voordat je iemand aan lijn krijgt, maar als je iemand aan de lijn heb, was men behulpzaam en duidelijk.

Bij de aanschaf van van mijn nieuwe camera heb ik diverse sites bezocht, maar de site van Kamera-express gaf mij een goede richting voor mijn definitieve keuze. Eenmaal in de winkel gaf de hulpvaardige verkoopster mij alle voor- en nadelen van voorgenomen keuzemodellen. Toen ze alle 3 de modellen eenmaal op de toonbank had gezet en ze alle 3 in mijn handen had gehad, was mijn keuze eenvoudiger geworden. Ik heb gekozen voor de Canon Power Shot G5 X. Ook met de keuze voor een opberghoes was er geen moeite te veel.

Ondanks de grote drukte in de winkel had men alle tijd om producten te vergelijken en een duidelijk en helder advies te geven.
Geen opmerkingen over verzending want ik ben in de winkel geweest

Ik ben een zeer tevreden gebruiker van deze lens.Hij voldoet aan de verwachtingen die je van deze lens zou mogen hebben.

voor mij is dit super goed verlopen !
ik ben rechtstreeks in de kamera express superstore gaan shoppen.
ik ben daar super goed geholpen.

De camera van de telefoon voldeed niet meer aan de wensen dus was het tijd voor een 'echte' camera. In mijn omgeving hoorde ik dat Kamera Express professionele mensen zijn die verstand van zaken hebben, dus op naar Zwolle naar een Kamera Express winkel. Vanaf het begin tot het einde hebben ze mij goed geholpen met een keuze maken die bij mijn wensen paste. Het zijn geen verkopers die er zoveel mogelijk proberen te verkopen, maar mensen met verstand van zaken en goede adviezen.

Fijne winkel waar je met goed wordt geholpen door de medewerkers die veel verstand hebben van de producten, hiernaast nemen ze ook fijn de tijd.

koop er al jaren tot volle tevredenheid. bestellen gaat makkelijk en de gekochte spullen stonden klaar in de winkel voor afhaling

Na dat ik op de site het objectief had gereserveerd.Bij het ophalen stond het product netjes klaar voor me. En werd alles netjes afgehandeld.

Willemijntje
24-12-2017
In de winkel gekocht
Rotterdam
Nikon D7500
Ja, ik beveel deze shop aan
Algemene score
9,0
Fijne winkel wordt er altijd geweldig geholpen door vakbekwame medewerkers.
Ondanks dat het een hele drukke zaak is neemt men altijd de tijd voor je denkt met je mee om tot een goede keuze te komen.
Review criteria:
Service

Goed
Assortiment

Uitstekend

prima geholpen door persoon in de shop , goede uitleg over produkten , had er verstand van

Vlotte en correcte behandeling oor de medewerker van de winkel in Zwolle.
Goede uitleg gegeven over het product.

Scorekaart voor Kamera Express