Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenWe worden steeds prima geholpen. Elke vraag wordt professioneel beantwoord. De verkopers zijn op en top vriendelijk.
VerzendingEen reservebatterij moest nagestuurd worden. Op zaterdag besteld en op maandag in de bus.
KlantenserviceWe worden steeds prima geholpen. Elke vraag wordt professioneel beantwoord. De verkopers zijn op en top vriendelijk.
AlgemeenNa uitgebreide zelfstudie in de winkel de keus gemaakt voor een nieuwe camera en bijbehorende lenzen. Het advies wat ik kreeg was goed en ook passend bij mijn wensen (lichtgewicht, compact, keuze tussen kwaliteit en praktisch)
AlgemeenVerkoper was niet bijster geinteresseerd, werd stukken beter geholpen (mediamarkt) bij andere winkel. Heb de kamera alleen bij hun gekocht vanwege een aanbieding.
VerzendingLevering de dag na bestelling. Een minpunt was dat de verzegeling van de verpakking verbroken was.
AlgemeenVoor de eerste keer daar geweest. Geweldig geholpen door de verkoper en niets was hem teveel
KlantenserviceGeweldig geholpen door de verkoper. Niets was hem teveel. Hij heeft zelfs nog geprobeerd om een kabeltje voor haar mobiel te zoeken. In een woord geweldig.
AlgemeenPrima service. Goed geholpen. Helaas was er een defect aan de occasion lens. Zonder problemen teruggenomen. Na bijbetaling toch voor een nieuwe lens gekozen
VerzendingNa reservering direct email en beschikbaar in winkel.
KlantenserviceZie toelichting algemene beoordeling
AlgemeenUitstekende uitleg en vriendelijk en vooral hulpvaardig achteraf. Ze helpen je met plezier. Het zijn wandelende gebruiksaanwijzingen.
Klantenserviceschitterende klantenservice
AlgemeenWederom supergoede service, eerst het verkeerde artikel gekocht maar kon gewoon omruilen en binnen een dag was het juiste artikel geleverd.
AlgemeenOverzichtelijk assortiment, scherp geprijsd en prima advies. Mooi Sigma objectief voor Nikon 17-70mm 2.8-4.0 prima en lichtsterk objectief. Blij mee.
AlgemeenVandaag mijn oude body ingeleverd op aankoop van een nieuwe Nikon D610.
Ik kreeg een nette reëele inruil prijs waardoor het voor mij heel aantrekkelijk was om met de D610 de deur uit te lopen.
Verder werd ik heel fijn behandeld mocht rustig de D610 bekijken en vast houden.
Ook kreeg ik nog goede informatie.
Ik zeg top winkel om kom er zeker vaker terug
AlgemeenPrima winkel. Moest iets retourneren en daar werd niet moeilijk over gedaan. Ook fijn dar er een winkel in groningen zit.
AlgemeenDeskundig en hulpvaardig personeel ook bij het ruilen van mijn lens werd ik goed geholpen
KlantenservicePrima bereikbaarheid en deskundig
AlgemeenOnline snel kunnen vinden wat ik zocht. Telefonisch een vraag gesteld deze werd snel en adequaat beantwoord.
Product in de winkel bekeken, zelfde product in andere kleurstelling was niet op voorraad in de winkel, echter per post de volgende dag thuis ontvangen
Het gevraagde product werd snel, volgende dag, geleverd.
Was uitstekend verpakt
Telefonisch, zowel als in de winkel snel, terzake deskundig en vriendelijk behandeld.
AlgemeenKorting afgesproken in winkel, vervolgens via email besteld omdat het product nog niet op voorraad was. Prima geregeld.
VerzendingOp afgesproken tijd
KlantenserviceNetjes en vlot beantwoord.
AlgemeenKamera Express is voor mij de beste webschop en winkel die er is
omdat die alleen maar artikelen verkopen wat met fotografie en video
te maken hebben en niet zoals sommige andere webshops of winkels
die ook andere producten zoals frigo,s en tv,s enz..
Op donderdag 1/02/2018 een fototoestel besteld en de dag er na geleverd
van snelheid gesproken prima zo.
Met schatten op de site snel antwoord van een medewerker die zeer behulpzaam
zijn
AlgemeenTwee maal in de Amsterdam store geweest. Eerste keer voor informatie en met een aantal vragen. Vervolgens de week erop mijn aankoop gedaan na lang beraad en met het advies in m'n achterhoofd.
AlgemeenDe verkoper nam er de tijd voor om een juiste keuze te maken, we twijfelden nog welk fototoestel we wilden aanschaffen , maar de argumenten van de verkoper gaven de doorslag.
AlgemeenHet product was niet op voorraad in de winkel waar ik het had gereserveerd. Dit werd goed gecommuniceerd. Een andere vestiging had het product nog wel. Kamera Express heeft er netjes voor gezorgd dat ik het product in het filiaal van mijn voorkeur kon ophalen.
KlantenserviceIk werd netjes geholpen door het personeel toen ik nog iets nodig had.
AlgemeenMijn nieuwe camera Canon EOS 80D met Tamron 100/400mm lens en Canon 15/85mm lens in A’dam gekocht en oude Canon EOS 650D en 3 objecten ingeruild
KlantenserviceGoede voorlichting over de producten
AlgemeenKomende van een professioneel video camera (Sony Z7 dikke 6000 Euro) stelde Kamera express mij nu een Panasonic HC-X1E voor aan minder dan de helft van die prijs zelfs als totaal pakket met talrijke extra's! In het menu vond ik heel wat extra features waar ik heel tevreden over ben.
VerzendingMet een aangepaste transportcase, extra batterij & nu nog een extra SD kaart erbij voel ik mij als amateurke bijna een echte pro.
KlantenserviceAls een ietwat stilaan oudere consumer is de techinische uitleg duidelijk verstrekt. De 5 jaar garantie is goed meegenomen maar hopelijk niet nodig!
AlgemeenSnel en duidelijk geholpen nog een kleine twijfel welke lens aan te schaffen. Na heldere uitleg besluit gemaakt en de artikelen gelijk meegenomen alles was op voorraad top!
VerzendingAlles op voorraad.
KlantenserviceSnel en correct geholpen.