Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenIrix 15mm Firefly lens gekocht, prima en vakkundig geholpen in Groningen. Vanwege het gemak, winkel in de buurt en de verlengde garantie en prima personeel gekozen voor Kamera Express.
VerzendingDe lens is nagestuurd, duurde iets langer, maar excuus werd aangeboden
KlantenserviceNa een telefoontje is de lens een dag later alsnog verstuurd.
AlgemeenAfgelopen week mijn eerste systeemcamera gekocht bij Kamera Express in Rotterdam. Ik ben hier zeer vakkundig geholpen en inmiddels heb ik al mijn eerste foto's mogen maken met de Canon EOS 1300D. Een fijne camera met veel mogelijkheden en goed te begrijpen voor een beginner.
AlgemeenFijne winkel! In eerste instantie in Zwolle geweest voor advies. Was druk, maar toen ik aan de beurt was werd ik goed geholpen. Uiteindelijk thuis besloten en online gekocht, nog even contact gehad met de klantenservice om na te gaan of de verschillende acties te combineren waren. Werd keurig te woord gestaan en goed geholpen. Klantenservice was goed bereikbaar.
VerzendingDonderdagmiddag vijf uur besteld. Alles was op voorraad. Vrijdagmiddag om zes uur alles geleverd. Keurig!
KlantenserviceWerd keurig te woord gestaan en goed geholpen. Klantenservice was goed bereikbaar.
AlgemeenDoor een vriendelijke medewerker geholpen. Alles werd duidelijk uitgelegd. Ik ben erg tevreden over Kamera Express.
AlgemeenIn de winkel moest ik even wachten op mijn beurt, daarna verliep het snel en werd ik meteen geholpen.
AlgemeenIk werd goed geholpen in de winkel, aardig personeel met kennis van zaken. Ik zou weer bij ze kopen.
Algemeengeen lange wachttijd, de medewerker gaf goede info, dramde niet door over verzekeringen. het voelde prettig.
AlgemeenDe site is erg overzichtelijke site en je kunt makkelijk vinden wat je nodig hebt.
VerzendingSuper snelle verzending, volgende dag in huis. Goed verpakt.
AlgemeenDe website geeft duidelijke info en gegevens die je nodig hebt om inzicht te krijgen
VerzendingSnelle levering van de bestelling
KlantenserviceGeen ervaring mee gehad
Algemeende webshop is heel overzichtelijk, ze hebben een uitgebreid assortiment en hanteren scherpe prijzen.bij deze winkel had ik meteen een goed gevoel
Verzendingom 20.00 uur besteld en de volgende dag afgeleverd, toppie
Klantenservicechat conversatie gehad met klantenservice, snel en goed geholpen
AlgemeenPersoneel neemt de tijd om te luisteren en denkt actief mee. Geen moment wordt het gevoel gegeven dat er tijdsdruk of verkoopdoelstellingen zijn. Klasse!
KlantenserviceGezellig en open gesprek met de medewerkster. Één artikel was niet op voorraad. Werd 15 minuten later afgeleverd in de winkel (werknemer fietste snel even vanuit het magazijn om het af te leveren! Nooit eerder meegemaakt.
AlgemeenRuime sortering, vriendelijk en behulpzaam personeel. Goed en professioneel advies en goede inruil voor gebruikt objectief.
AlgemeenUitstekende en professionele service. Oude DLSR Camera ingeruild voor de nieuwste DLSR tegen goede prijs, helemaal top!
KlantenservicePrima verhaal en service, hebbend e camera ter plekke voorzien van scherm protector en de ter plekken ingesteld.
AlgemeenEen hele goede aanbieding gevonden bij kamera express! Erg volledig pakket, makkelijk te bestellen, en zelfs de klantenservice is nog tot 's avonds laat te bellen! Nu krijg ik ook nog eens 5 jaar garantie bij mijn camera, die al binnen een dag in huis was!
AlgemeenOp zoek naar een nieuwe camera, en bij Kamera Express Den Haag binnen gelopen. Zoals altijd netjes verzorgde zaak waar ook echt nog producten te zien zijn in de winkel. De betreffende medewerker heeft mij goed kunnen helpen met het maken van mijn keuze. Er werd echt de tijd voor mij genomen.
2e camera die ik nu bij ze koop. Top zaak! Top service!
AlgemeenGoed en kundig geholpen door het personeel in de winkel in Den Bosch. Mensen achter de balie zijn technisch goed onderlegd. En dat zeg ik als video professional met 15 jaar ervaring.
VerzendingIn de winkel gehaald en alles netjes op voorraad.
AlgemeenHet was gemakkelijk om een bestelling te plaatsen. Ik had al in de winkel geïnformeerd welke camera ik wilde hebben. Erg tevreden over de service! Ben erg goed geholpen en de camera is ook snel en op tijd geleverd.
VerzendingLevering was erg snel en optijd!
AlgemeenHet was makkelijk een bestelling te plaatsen. Daarna lag het in de winkel voor me klaar. Personeel is vriendelijk en nemen de tijd voor je.
AlgemeenGoede advies in de winkel gehad over de aanschaf van een spiegelreflexcamera. Er werd goed geluisterd en de verkoper nam ruim de tijd voor me.
AlgemeenIk had eerst een sigma lens gekocht. Deze focuste niet goed met mijn camera.
Ik kon deze lens zonder problemen omruilen voor lens van Nikon.