Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

Ik zocht een reis statief. Het is een PrimaPhoto Small Travel Tripod Red geworden. Zeer vriendelijk en geduldig geadviseerd door een medewerker van Kamera-Express in Utrecht. Ik vind het reis statief zeer ingenieus. Het statief kan bij de grond gebruikt worden of op 155 cm hoogte. De camera kan er snel op gemonteerd worden.

Ik was op zoek naar een nieuwe Camera body en kreeg daarbij een goede inruilwaarde voor mijn eigen. Tevens goed advies om full-frame te blijven.
Eerst via webshop en e-mail contact gehad over mogelijke inruil. Camera gekocht in de winkel.

Gezien het product (Canon 85mm 1.2 II lens) ben ik in de winkel geweest. Zoals gewoonlijk ben ik goed en deskundig geholpen door een van de medewerkers. Ik ben ook erg tevreden over het product.

Geen ervaringen met de klachtenservice.

alles vlot verlopen duidelijke website, niet opdringerig of zo, als het nu eens overal zo makkelijk was

helemaal zoals verwacht - nee: sneller dan verwacht !!

erg vlot

Precies wat je van een "klassieke fotowinkel" hoopt te verwachten.
Uitgebreide informatie, zonder pogingen om naar beter/duurder te gaan
dan je eigen keus.

Ik wilde een nieuwe Nikon body kopen en kon die bij Kamera Express eenvoudig bestellen en betalen. De body werd binnen 1 dag, goed verpakt, geleverd, uitstekend dus

Uitstekend, zoals beloofd de volgende dag geleverd

er goed advies gehad en mooie vergelijkingen gedaan, uiteindelijk erg tevreden nar huis gegaan met mijn nieuwe aankoop.

alles was super.

Het online aankopen verliep heel soepel en het werd ondanks de feestdagen snel geleerd en de kamera is top!

De site geeft goede en duidelijke informatie, bij vragen zijn ze goed bereikbaar en de service die ze leveren is ook prima. De levering was snel en wij hebben de camera bij de winkel in Amsterdam opgehaald. Alles was tip top

Fijne, vriendelijke service, mooie overzichtelijke winkel, grote winkelvoorraad en bovendien voldoende winkels om daadwerkelijk naartoe te kunnen gaan.

Fantastische service van Kamera Express, duidelijke website, besteld voor 23:59 morgen in huis, een belofte die waargemaakt wordt. Bij vragen zeer vriendelijke (en snelle!) klantenservice via de online chat. Ik ben zeer tevreden met het verloop van de bestelling en levering.

Levering plaatsgevonden zoals beloofd.

Uiterst vriendelijke en snelle klanten service via de online chat.

Heb een camera 750d gekocht online met garantie voor 5 jaar daar had ik toch nog een vraag over hoe en wat.
Dus gebeld en heel snel uitleg gehad en vriendelijk te woord gestaan zonder al die menu's die je soms moet doorlpen.

Top Top!!!!

Blij met me aankoop

Snel en goed geleverd.

snel zonder menu's meteen een medewerker aan de lijn

ik had voor mijn werk een camera nodig met een grote lensbereik, daarmee ben ik naar Kamera-express in Breda gegaan, daar werd ik goed geholpen door de bedrijfsleider. Na uitgebreid de verschillende lenzen bekeken te hebben, body ( Canon EOS 7D Mark II) wist ik al, heb ik voor de Sigma 150-600 mm Contemporary gekozen, met deze gegevens en alle toebehoren heeft de bedrijfsleider voor mij een offerte gemaakt. Toen had ik na 2 dagen een paar vragen over de offerte en toen wilde ik de bedrijfsleider bellen in Breda, maar dan kom je bij een call center uit en die kunnen je niet rechtstreeks doorverbinden, dus daar kwam een terugbel verzoek. Dit vind ik jammer, waarom kunnen ze je niet doorverbinden?

Nadat de bedrijfsleider mij had teruggebeld heb ik de knoop doorgehakt en een Canon Pro Lease aangevraagd en de offerte bevestigd.

Na een paar dagen kreeg ik een Papier binnen van BNP Paribas met een huurovereenkomst, dacht dat ik een Canon Pro Lease had aangevraagd!
Blijkbaar heeft Canon dit bij BNP Paribas neergelegd, dus lees goed de kleine lettertjes, dit is een huurovereenkomst en als je niet 3 maanden voor einde van de huurovereenkomst het contract hebt opgezegd dan zit je hier weer voor 12 maanden aan vast.

Over de service ben ik tevreden, bij de winkel in Breda zit de kennis van de apparatuur er goed in. Alleen dat rechtstreeks contact ( via telefoon) niet mogelijk was en Canon Pro Lease eigenlijk gewoon een huurcontract is, zijn bijzaken die de beoordeling beïnvloeden.

Meestal ga ik naar de winkel. Deze keer wist ik wat ik wilde kopen. Volgende dag al in huis.

Prima service , super mooie body uit de occasions, jammer dat de occasion afdeling zelf niet bereikbaar is, maar Dankzij de super winkel in Eindhoven met Top Personeel , meteen antwoord gekregen over het aantal clicks van de camera en deze meteen ongezien besteld, ziet er super goed uit totaal geen gebruikerssporen ,als nieuw !!!!!!!

Besteld en meteen dag erna geleverd !!!

niet iedereen aan de telefoon is volledig goed geinformeerd over de produkten.

Een van de weinige elektronicawinkels waar het personeel weet hoe alles werkt en objectief informatie geeft.

Afgehaald in de winkel in Utrecht

Goede hulp bij keuze maken van camera door deskundige en vriendelijke medewerker van de winkel.

Zeer klantvriendelijke shop en goed geprijsd, Is reeds de 3de keer dat ik hier een kamera kocht en ben steeds tevreden met de service

Vanmiddag een nieuwe camera gekocht bij Kamera Express, ik ben erg goed geholpen en blij met mijn nieuwe aankoop.

Ik werd prima geholpen. Helaas was de seal al verbroken van het product. Ze konden eventueel later een geseald exemplaar leveren, maar uiteraard wilde ik het product liever meteen meenemen. Er werd me verzekerd dat het product alleen uit de verpakking was gehaald om aan klanten te laten zien, hetgeen bevestigd leek bij het zien van de camera.

Nogmaals, ik ben prima geholpen door de verkoper. Hij heeft de creditcard kosten die ik normaal gesproken had moeten betalen kwijtgescholden, wat ik netjes vond (anders was de koop ook niet doorgegaan).

Scorekaart voor Kamera Express