Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

Ze nemen voldoende de tijd om je te adviseren, maar de inruil is nog geen 20% van de nieuwwaarde...
Ook wat zuinig met korting op een totaal aankoopbedrag van een kleine € 2000,-

statiefje was niet op voorraad, maar werd snel geleverd zonder problemen.

Rustig en beleefd

Uitgebreid assortiment, concurrerende prijs, snelle correcte leveringen en als extra 5 jaar garantie op het product.

Op maandag besteld en dinsdag om 13.00 uur geleverd. Keurig verpakt. 01

Duidelijke website, laagste prijs, verlengde garantie en mooie "package deal" (accu, SD kaart en tas erbij aangeschaft)

Supersnelle levering, alles netjes ingepakt.

Ik ben erg tevreden, het personeel is heel klantgericht en goed geïnformeerd. Ik zal deze winkel aanbevelen

heel vriendelijk

Na weken onderzoek te hebben gedaan kom ik uiteindelijk in deze winkel terecht om een systeemcamera aan te schaffen. De klantvriendelijkheid speelde een grote rol. Al mijn "irritante" vragen werden keurig en netjes beantwoord zonder ook maar 1 blik te geven van "die gaat toch niets kopen". Hier zal ik zeker terugkomen voor een vervolgaanschaf.

Afhandelingen van producten in backorder laten veel te wensen over. Producten die al twee weken binnen zijn, maar wat niet gemeld wordt. Producten die gewoon telkens op de site als voorradig verschijnen, maar kennelijk niet naar de klant worden doorgestuurd. Inruilen: uiterste prijs van hoofdkantoor kon nog makkelijk omhoog, maar blijft eigenlijk ver achter. Vergelijken van verkoop occassions van dezelfde modellen in dezelfde staat geeft een marge van bijna 40% aan (ik krijg zo'n 40% minder voor m'n inruil dan waar zij het voor verkopen). Marge oké, maar tel er de marge voor de aanschafwaarde van de nieuwe producten bij en eigenlijk word je gewoon uitgekleed. Enfin, ben zelf akkoord gegaan, maar wilde wel zeggen dat je van de inruilwaarde niet veel moet verwachten. Een D3s met 30k shuttercount, D800 met 13K shuttercount en A7r-ii met nog geen 1000 shuttercount + een berg nieuwstaat lenzen voor de nikons had echt zeker 10% meer op moeten leveren.

Inruilen van D3s, D800, A7r-II, 24-70VR, 70-200VR-II, 105mm en nog wat lenzen. Erg lage prijs voor gekregen bij inruil voor RX10-IV en A7R-iii + 24-105mm, zitakon 50mm f0.95 en FE 12-24 f4, maar soit. Geen gedoe zelf met verkopen. Heb nog 2200 euro bijbetaald. 24-105 en 50mm waren niet leverbaar in het filiaal, maar wel voorradig op de site. Kwestie van een dag zou je denken, maar nee. 3 weken later maar eens gemaild en toen bleek dat de lenzen al twee weken in het filiaal klaar lagen. Niets gehoord. Volgens de klantenservice was het bizar dat ik niets gehoord had, want zo'n mailtje gaat 'automatisch'. Kreeg van het filiaal wel excuses, want toch vergeten de mail te sturen, en als goedmakertje een geheugenkaartje. Netjes, een fout kan immers gemaakt worden. Niet zo netjes van het hoofdkantoor dat me min of meer voor leugenaar uitmaakt. Echter ook een extra accu (NP-FZ100) besteld. Niet voorradig, ook niet online. Na weken wachten zie ik 'm nu echter steeds weer leverbaar op de site, om aan het eind van de dag weer uitverkocht te zijn. Mail naar het filiaal levert op dat de ik 'zoals afgesproken bericht ontvang als de accu leverbaar is'. De toonzetting klinkt geïrriteerd. Vandaag is de accu gewoon wéér op voorraad, maar ik hoor wéér niets van filiaal Zwolle. Zojuist wéér gemaild met de klantenservice of ze misschien toch een order die al een maand geleden is gedaan kunnen voorzien van de spullen voordat ze die in de vrije verkoop op de site knallen. Ben benieuwd. Op een inruil van 7500 euro (die voor minstens 10 a 11K in de verkoop zal gaan - ze maken minstens 30% op inruil werd me verteld) en een order van bijna 10.000 euro (waar ook zomaar 20% marge op zit) mag er wel iets meer service worden gegeven.

Zie het relaas hierboven. Laten niets horen als je bestellingen voorradig zijn (en gooien het gewoon in de verkoop!), maken je min of meer uit voor leugenaar. Ze reageren wel snel doorgaans, maar de hele toonzetting klinkt alsof je niet zo moet zeuren, en dat het probleem bij jezelf ligt.
Ik koop voortaan weer gewoon bij CameraNU. Rij wel een stukje verder.

Kamera Express heeft een goede, informatieve website.
De producten zijn zeer scherp geprijsd. Er wordt altijd veel tijd uitgetrokken voor goede voorlichting. Daarbij heb ik nooit het gevoel gehad dat mij een keuze voor een specifiek product wordt opgedrongen.

Mijn aankoop heb ik gedaan in het filiaal in Utrecht .Bij elke aankoop heb ik een gewogen keuze kunnen maken. Na mijn laatste bezoek aan de winkel kon ik mijn bestelling de volgende dag ophalen...

Het contact is functioneel. Ik vind het lastig dat ik mijn contactpersoon bij mijn filiaal in Utrecht niet rechtstreeks telefonisch kan bereiken.

In de winkel ben ik goed geholpen en geadviseerd, waardoor ik uiteindelijk de juiste keuze zelf kon maken. De verkoper was informatief en niet opdringerig of bevooroordeeld, hij liet de keuze aan mijn over

De factuur was op de een of andere maniier niet doorgekomen in mijn mailbox, na een simpel mailtje ontving ik hem direct en snel opnieuw

Je wordt er heel goed geholpen en ondanks dat het druk is nemen ze gewoon de tijd en geven de ruimte om ook op het gemak even te kunnen testen. Goede gedaan Kamera Express Capelle aan de IJssel

Duidelijke site, duidelijke prijsstelling en oog voor service. Artikel (canon camera) was op voorraad. maandagavond besteld en dinsdag morgen geleverd. gewoon fijn dat je na je werk nog wat kunt bestellen en de volgende dag kunt ontvangen.

artikel was op voorraad, en zou volgende dag geleverd worden. dit is netjes verpakt in een bruine/naamloze doos, ook zo gebeurd. de kamera doos zat goed beschermd daar weer in. top.

Voor deze bestelling geen noodzaak gehad, maar de keren dat ik in de winkel(s) ben geweest altijd kundig geholpen.

Na een online zoektocht voor een camera voor mijn vriendin uitgekomen bij Kamera Express. Het feit dat ze een fysieke winkel hebben waar je advies kan krijgen sprak mij erg aan, daarnaast waren ze het voordeligst. Hier heb ik dus uiteindelijk de perfecte camera gevonden voor het perfecte cadeau.

In de winkel ben ik zeer goed geholpen. Ik kreeg advies over het product, het gebruik en de lopende acties die de aankoop voordeliger maakte dan dat ik had verwacht. Ook met vragen over de verzekering ben ik netjes geholpen zodat er geen onduidelijkheid is over wat er gebeurd mocht de camera beschadigd raken.

Goed geholpen door de medewerkster verstand van zaken en vlotte bediening
komt zeker terug in deze winkel

Goed afgeleverd

Zoals gewend een goede voorlichting en een vlotte, goede bezorging. Goede inruil en leuke aktie prijs

Vorige week heb ik bij de winkel van Kamera Express in Zwolle mijn eerste spiegelreflex camera gekocht. Erg tevreden over de uitleg en de mogelijkheid om vragen te stellen. De medewerker beantwoordde uitgebreid mijn vragen en gaf ook allerlei (onafhankelijke) tips voor het gebruik van de camera en lenzen.

1 onderdeel van mijn aankoop werd nog nageleverd. Einde van de middag was ik in de winkel en de volgende dag had ik dit artikel al in huis.

Zeer tevreden! Medewerkers erg vriendelijk en ik had alle mogelijkheid om vragen te stellen welke duidelijk werden beantwoord. De onderdelen werden ook direct gemonteerd waarbij dat nodig was. Ik kom zeker terug naar Kamera Express!

Bij Kamera Express een nieuwe Panasonic Lumix DC-FZ83 aangeschaft. Deze is geheel volgens afspraak bezorgd. Top service!

De bestelling kwam op de afgesproken datum binnen.

Fantastische en snelle service. Door meerdere mensen aanbevolen en we zijn zeker niet teleurgesteld. Hier komen we zeker terug.

Het pakket werd op de afgesproken dag geleverd.

We zijn erg goed geholpen. Ze hebben echt de tijd voor je en de producten waren op voorraad.

Was op voorraad.

Artikel gereserveerd en in winkel opgehaald, gezien de reistijd naar de winkel is dit voor mij een goede oplossing. Dan weet ik zeker dan ik niet voor niets kom. Mijn voorkeur bij objectieven is dat ik het product eerst kan proberen.

Maand geleden via de webshop een tripod besteld en de volgende dag ontvangen. Tripod was iets te licht en ingeruild voor een nieuwe tripod in de winkel van Kamera Expres in Capelle a/d IJssel. Was geen probleem en ik werd goed geholpen en erg blij met mijn nieuwe stevigere tripod.
Verder twee weken geleden een nieuwe camera gekocht in Capelle in de winkel. Product eerst vasthouden werkt toch beter. Na 4 dagen bleek de camera afgeprijsd te zijn met 200 Euro. Hiermee ben ik teruggegaan naar de winkel en ik kreeg het verschil terug. Erg klantvriendelijk!
Wel lastig om de superstore te verlaten zonder iets gekocht te hebben :)

Er werd goed in alle rust geluisterd en fijn dat het personeel zelf uit ervaring, als fotograaf, kan meedenken en adviseren.

Prima service en personeel in de winkel heeft mij goed geholpen bij het uitkiezen van een nieuwe camera

Scorekaart voor Kamera Express