Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenGoede service en advies op maat bij Kamera Express. Ik ben erg blij met mijn aankoop.
VerzendingNetjes op tijd geleverd
KlantenserviceAdvies op maat
AlgemeenIk ben in de winkel in Den Haag goed geadviseerd over aanschaf van een LED lamp voor het filmen en een lichtgewicht statief.
Diverse producten zijn ter plekke uit de doos gehaald, getoond en gedemonstreerd, waarna ik er een heb uitgekozen.
AlgemeenVia mail en telefoon contact gehad over het product dat ik wilde kopen. Had het toestel al uitgezocht en hoefde het alleen nog te bestellen, dat ging goed en snel. Ik werd vriendelijk te woord gestaan en kreeg zeer snel antwoord op mijn mail.
VerzendingWerd volgens afspraak geleverd. Vervoerder nam contact op over de leverdatum.
AlgemeenNa een zoek aktie op internet kwam Kamera Express met een goedkope prijs. Bij de winkel aangekomen gaf verkoper vakkundig advies
KlantenserviceNette en vlotte behandeling met vakkundig advies
AlgemeenNiet de eerste maal dat bij deze firma iets bestel zoal altijd snel en goed geleverd! Helpdesk uiterst vriendelijk en vakkundig.
VerzendingGoed verpakt volgende dag binnen super!
KlantenserviceHeb contact gehad omtrent de betaling met de helpdesk zeer vriendelijk en oplossingsgericht zaken gedaan top.
AlgemeenNieuwe camera gekocht. De vorige camera ook bij Camera express Zwolle gekocht. Prima bevallen omdat men vakkundig is goede uitleg geeft, geduld heeft met de klant, en goede service geeft. De winkel is overzichtelijk en het assortiment is goed. De camera was niet in voorraad, maar ik had hem de volgende dag in huis.
VerzendingVlot de volgende dag geleverd
KlantenserviceVakkundig, ook bij vorige ervaringen met camera express. Men neemt de tijd voor je.
AlgemeenEen gebruikte camera gekocht bij Kamera Express. De website is in mijn ogen wat schreeuwerig maar het heeft een vrij duidelijk overzicht van 2e hands spullen waar je wel kan vinden wat je zoekt.
De conditie van de camera werd realistisch aangegeven, ik zou zeggen iets "onderdreven", het viel mee. Voor veel fotografen is het aantal klicks belangrijk, die geeft Kamera Express niet op. Dat was even spannend maar ook dit viel me mee.
Vrijdag kort voor middernacht besteld, maandag bezorgd, dat is gewoon hartstikke snel.
AlgemeenMooie camera gekocht bij een SuperStore van Kamera Express in Utrecht.
Uitstekende service, gezellig zitten kletsen met Edwin en een hoop tips over fotografie gekregen van de medewerkers. Nogmaals bedankt!
Aardige medewerkers. Goede service!
AlgemeenIk werd goed geholpen. Toen bleek dat er een stofje onder de lens zat, kreeg ik kosteloos een nieuwe lens. Ik werd hierbij netjes behandeld.
KlantenserviceIk kreeg kosteloos een nieuwe lens toen bleek dat er een vuiltje onder de lens zat.
AlgemeenIn de winkel in Eindhoven was de body op voorraad en de lens werd thuis bezorgd. De service in de winkel was uitstekend, meedenken, aanvullende info, alternatieven aandragen en de tijd nemen, ondanks de drukte in de winkel.
VerzendingDe lens was heel goed verpakt en was op tijd bezorgd.
AlgemeenHet vinden van het gezochte model was gemakkelijk, de bestelling was gemakkelijk te plaatsen, betalen ging snel en de levering ook.
VerzendingLevering was zeer snel.
AlgemeenSnele levering en prachtige camera, Heb het goed ingepakt vandaag ontvangen en ben er blij mee
Verzendingbinnen 24 uur geleverd!
AlgemeenHelaas kost kopen met een creditcard je 2% extra. Op een factuur van € 600,= is dit € 12,=. Ik wil meestal betalen met een creditcard om mijn garantie van de creditcard maatschappij te krijgen. Bij veel bedrijven is dit gewoon gratis. Verder is het een perfecte winkel. Qua Prijs en service is het een goed bedrijf om je camera spullen te kopen. Ze zijn goed op de hoogte van de huidige ontwikkelingen.
AlgemeenNa online research en advies in het filiaal in Rotterdam (Foka) was mijn oog gevallen op een digitale bridge camera. Na wat online prijsvergelijking had ik deze bij een andere winkel 150 euro goedkoper gevonden.
Na telefonisch contact met de klantenservice kon Kamera Express mij een prijsmatch bieden. De prijs op de website werd ook aangepast. Ik heb de camera online gereserveerd en enige dagen later in het filiaal in Capelle op gehaald. De reservering was oorspronkelijk voor 24 uur, maar een mail naar de winkel heeft deze toen verlengd tot het weekend.
Enige minpunt: in de reservering stond niet de prijs waarop ik de camera had gereserveerd en inmiddels was deze op de website weer aangepast naar de oorspronkelijke prijs (van voor de prijsmatch). In de winkel is dit op basis van mijn prijsmatch-email gewoon gehonoreerd, maar dit zou wat handiger kunnen door in de reserveringsmail ook de prijs op het moment van reserveren te vermelden. Als klant was ik toch even bang dat de prijs mogelijk hoger uit zou vallen.
In de winkel ben ik zeer kundig geholpen met advies over de aanvullende producten (lensbeschermer, cameratas etc) en werd op mijn SD kaart een prijsmatch aangeboden op basis van de tweakers website (niet de laagste, maar wel de laagste met eigen winkel etc). Al met al een goede ervaring met deze winkel. De verkoopster heeft niet een houding van zo veel mogelijk willen verkopen, maar meer om jou een zo passend mogelijk product mee te geven.
AlgemeenUitgebreid aanbod met goede zoekfuncties en filters op de website waardoor je vrij snel tot een shortlist van potentiele camera's komt.
Persoonlijk denk ik wel dat op de productpagina's de secties "Specificaties" en "Omschrijving" hoger zouden moeten staan dan combinatie-aanbiedingen/accesoires en reviews. Deze zijn tijdens het zoeken naar een nieuwe camera belangrijker.
Na bestelling een nette mail met verzendgegevens en verwachte leverdatum.
Cameradoos goed en stevig verpakt en in een verzenddoos.
Vond het wel vreemd om de lens los (maar verder wel goed) verpakt in de verzenddoos te vinden.
Na contact met de klantenservice: Om de verkoopprijzen laag te houden kopen ze body + lens groot in, en als iemand een losse body koopt halen ze de lens eruit, en verkopen ze de lens los.
Tot zover snap ik die gedachte. Wat ik wel gek vind is dat ik exact die kit (camerabody + 14-140mm lens) koop, de cameradoos specifiek voor deze combinatie is, en dan toch de lens los aan te treffen.
Alles was wel gewoon nieuw, dat is het probleem niet.
Omdat de lens "los" in de doos zat contact opgenomen met de klantenservice. Snel (Ongeveer een uurtje) en netjes de uitleg waarom dat zo is.
AlgemeenGoede voorlichting over de camera. De verkoper luisterde goed naar wat ik wilde weten en gaf daar ook antwoord op. Dat lijkt vanzelfsprekend, maar dat is het zeker niet.
AlgemeenNette service! Wordt goed geluisterd naar de klant en de wens. Met een gerust gevoel een camera rijker. Het is en blijft een grote aankoop, waardoor serieuze hulp erg fijn en belangrijk is! Koop niet dagelijks een nieuwe foto camera. Goed geholpen en erg tevreden.
VerzendingPositief!
KlantenserviceSuper service!
AlgemeenDuidelijk overzicht van de prijzen. Ik heb het product vervolgens in de winkel gekocht omdat ik het eerst wilde bekijken. Prijzen en acties zijn in de winkel hetzelfde als op de webshop.
KlantenserviceDe verkoper liet ons helaas weinig weten over lopende acties die we zelf op de website hebben kunnen lezen, deze moesten we dus zelf vermelden, anders hadden we de acties waarschijnlijk misgelopen. Een verkoper hoort dit wel uit zichzelf aan de klant kenbaar te maken. Verder zijn we netjes geholpen.
AlgemeenIk ben naar de winkel geweest. Verkoper wist niet alles maar zette zijn hulplijnen in om de antwoorden te vinden. Verzorgde winkel geeft een goed gevoel. Verzending is dus n.v.t.
VerzendingProduct in de winkel gehaald dus n.v.t.
KlantenserviceVerkoper deed zijn best om ons goed te helpen.
Algemeenkamera express beschikt over een groot assortiment aan producten en kennis. zowel digitaal als in de winkel erg prettig communiceren en iedereen staat klaar om je te helpen. Topwinkel!
VerzendingErg betrouwbare levering! Verder in de winkel ook erg gemakkelijk om iets te bestellen. Er wordt zelfs de mogelijkheid geboden om het product te testen om te kijken of het echt is wat je zoekt. Top!
KlantenserviceIedereen staat klaar om je te helpen. Ook al kom je binnen zonder enig idee te hebben wat je precies wilt zullen ze er altijd voor zorgen dat met iets naar huis gaat wat bij je past.