Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenBen in de shop te Capelle langs geweest voor een nieuwe tas.
Kwam net even voor sluitingstijd binnen en was geen enkel probleem om rustig een beoogde tas te 'passen' met mijn gear.
Dat ging allemaal prima en derhalve besloten de tas te kopen.
Moest ook nog een filter hebben voor een lens, dus ook die gelijk maar meegenomen.
Reden dat ik voor een fysieke shop koos (die toch in de aanschaf toch €50 duurder was dan online winkels) is omdat ik graag ter plekke mijn gear wilde passen en geen zin had in gedoe met terugsturen naar de goedkoopste shop als het e.a. niet zou passen.
Waarom 4* en geen 5*?
Wat ik jammer vind is dat ik toen ik thuis kwam, online op hun site zag dat ze deze week aan inruil doen van oude tassen/gear. Aangezien ik niet veel kan met 2 camera rugtassen, had ik inruil wel handig gevonden.
Niet dat ik verwacht nou veel voor mijn oude tas terug te krijgen, maar ik had 't op zijn minst verwacht dat de verkoper had gevraagd of ik eventueel mijn oude tas wilde inruilen tegen wat korting op de nieuwe en het filter.
In hun voorwaarden staat vermeld dat achteraf mooi wonen is (nou ja, niet letterlijk), maar dat inruil, etc. alleen vóór aankoop van een nieuw artikel geld. Ik heb dan ook niet de illussie dat dit alsnog gedaan wordt.
Jammer.
Verder prima geholpen verder, maar dit punt van inruil bespreekbaar maken zou nou nét een 5* beoordeling opleveren.
AlgemeenRuim assortiment, scherpe prijs, binnen 1 dag geleverd en diverse betaalmogelijkheden. Ik was aangenaam verrast door de correcte afwikkeling van mijn bestelling
VerzendingIk had de keuze om het te laten bezorgen op diverse tijdstippen (tegen geringe meerbetaling) of ophalen bij een servicepunt van TNT
AlgemeenKundige mensen aan de balie met ervaring die weten waar ze het over hebben. Prettig om met specialisten te kunnen overleggen.
VerzendingMinimaal bedrag nodig om pre bestelling te kunnen doen, snel leveren en prima tussentijds op de hoogte gehouden.
KlantenserviceChat werk goed, telefonisch slecht bereikbaar
AlgemeenMiddag's besteld in de winkel in Groningen, de volgende dag al in huis. Uitstekende winkel, uitstekende service.
AlgemeenIn de winkel In Utrecht prima geholpen door het personeel. Uitleg van de Canon camera gekregen. Fijn dat de winkel in de buurt is. Dan kan ik er zo heen met vragen en hoeft dit niet online.
Bij betaling zijn geen kosten voor creditcard in rekening gebracht. Dat is prettig.
AlgemeenMooie zaak, veel keuze, en ze hebben ook nog specialisten in dienst die je graag te woord staan!
AlgemeenZeer vriendelijk en geholpen door medewerker in Eindhoven, zelfs na sluitingstijd.
Mocht camera proberen, en kon mijn oude camera voor een prima prijs inleveren.
AlgemeenZeer goed en vakkundig geholpen. Niet moeilijk gedaan over laagste prijsgarantie. Eerlijk prijs gekregen voor mijn oude camera en lenzen.
AlgemeenSnel en vakkundig geholpen. Advies ontvangen over handige extra's ter bescherming van mijn camera. En een uitrijkaard gekregen voor het verlaten van de parkeergarage.
AlgemeenPrima advies en snel geholpen. Geen creditcard kosten in rekening gebracht. Advies ontvangen over nuttige extra's
AlgemeenIk heb een DJI Osmo Mobile gekocht in de winkel in Rotterdam (Capelle aan den IJssel).
VerzendingIk kon deze direct meenemen.
KlantenserviceIk kreeg ook nog kort instructie over dat je hem moet registreren/activeren bij DJI voor gebruik. Dat staat ook wel in de handleiding, maar het is wel fijn dat daarover wordt meegedacht bij Kamera Express.
AlgemeenNa lang twijfelen toch een nieuwe camera gekocht, aangezien ik een paar jaar geleden gestart was met fotograferen met een Nikon D3200 en iets met wat meer functies wilde ... Gezien ik een Nikon gewoon was en wat lenzen van Nikon had heb ik voor de D7200 gekozen. Uiteindelijk ben ik dan bij Kamera Express terechtgekomen en heb ik hem hier besteld, en de volgende dag was hij er al. Het bestellen gaat ook lekker gemakkelijk en je hebt meteen betaald, het handige aan deze webshop vind ik dat je ook terecht kunt in de echte winkel met jou aangekochte producten moest het toch eens nodig zijn. Voor mijn lenzen die ik nog ga aankomen kom ik zeker terug op Kamera Express bestellen. Echt een aanrader!
VerzendingSupersnel verzonden, en als het product niet meteen verzonden kan worden staat dit duidelijk bij het product aangeduid dat de levertijd wat langer kan zijn ...
Algemeens'avonds besteld, de volgende morgen al in huis. Duidelijke site, met de laagste prijs. Voor Kamera Express gekozen omdat voorgaande bestellingen ook netjes en snel gelverd werden
AlgemeenNavraag gedaan over een systeemcamera en verschillende medewerkers gesproken - allemaal met dezelfde mening - men wil niet persé het duurste verkopen, maar gaat voor een goede prijs kwaliteit verhouding en geeft de klant nuttige info.
VerzendingZending afgehaald in de winkel in Eindhoven
KlantenserviceKlantenservice is vriendelijk en behulpzaam
AlgemeenVan te voren zelf de keuze gemaakt welke tele zoomlens ik aan wilde schaffen. Omschrijving op de site van Kamera Express is duidelijk en uitgebreid om die keuze te maken. In de winkel in Utrecht op een prettige en zorgvuldige manier geholpen en geadviseerd. Gewoon prettig winkelen, heeft toch net iets meer dan tele-shoppen.
VerzendingFijn lichtgewicht objectief, makkelijke bediening en haarscherpe opnames.
KlantenserviceGewoon prettig en professioneel geholpen, zowel met de aangeschafte lens als bijkomende zaken als garantie e.d.
AlgemeenGenoeg aantal filiaal in Nederland, makkelijke website, klantvriendelijk, snel verzending, goede telefonisch info hulp en prijs is goed.
VerzendingSnel(vandaag bestel, zelfde dag in huis)
KlantenserviceGoede telefonisch info hulp
AlgemeenDe zoektocht naar een nieuwe camera was lang. Maar uiteindelijk heb ik bij Kamera Express mijn keuze kunnen maken. Het online betalen ging makkelijk en het product was de volgende dag in huis (zoals beloofd).
VerzendingZoals beloofd was mijn bestelling de volgende dag in huis. Alles zat netjes verpakt en zonder beschadiging kwam het op bestemming.
AlgemeenIk had me via de website van kamera-express al goed kunnen voorbereiden op de keuze voor een nieuwe camera. In de winkel werden al mijn resterende vragen door de verkoopster vakkundig beantwoord en kreeg ik goed advies waardoor mijn uiteindelijke keuze eenvoudig was. De camera was op voorraad en ik kon hem meteen meenemen.
AlgemeenEen perfect adres voor al uw film en foto apparatuur. Dit is mijn eerste ervaring met Kamera Expess en meteen bij binnenkomst zag ik dat ik bij een professionele winkel binnen liep, een snoepwinkel voor ieder die van film en fotografie houd.De medewerker wist meteen een goed advies te geven bij mijn wensen.
kortom een echte aanrader voor elke foto en film liefhebber.
met vriendelijke groet,
J Kuperus
AlgemeenOp internet al een tijdje zitten kijken voor een camera. Nog niet echt een beslissing kunnen maken.
Naar de winkel gegaan om mij verder te laten adviseren en de camera's zelf ook te zien. In de winkel heel even moeten wachten op een medewerker, maar er staat een bank dus dit was geen probleem.
Gesproken met de medewerker en een aantal camera's besproken. Hij nam de tijd voor mij, gaf goede argumenten en benoemde ook de mindere punten van de camera's. Was dus zeker niet alleen uit op verkopen.
Prima ervaring, zeker aan te raden!.
Factuur werd niet direct via de mail geleverd. Contact gehad met de klantenservice, dit snel en netjes opgelost!