Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenIk ben naar de Kamera Express winkel in Eindhoven geweest. Het personeel verleende uitstekende service en wist al mijn vragen over de producten te beantwoorden. Ze hebben zeer goed advies gegeven waardoor ik een camera heb die past bij mijn behoeften. Een extra lens was niet in de winkel, maar werd de volgende dag al thuis geleverd.
VerzendingWat op voorraad was kon ik meteen mee nemen en wat niet op voorraad was kwam de volgende dag thuis gestuurd.
AlgemeenPrima advies, mocht het objectief buiten de winkel in de straat testen en kreeg tip[s voor het testen. Prima afhandeling.
AlgemeenNieuwe lens gekocht voor sony systeemcamera, top service in Rotterdam. Fijn dat de winkel ook op zondag open is!
VerzendingOpgehaald
KlantenserviceTop!
AlgemeenWinkel in Rotterdam bezocht. Nieuwe systeemcamera gekocht en oude Nikon DSLR ingeruild tegen een goede prijs! Top service!
AlgemeenVandaag bij kamera express in Groningen een Canon EOS 77D gekocht.
Wij werden klantvriendelijk geholpen. Wij zijn voorzien van goede informatie betreft de camera. Als iemand een camera wil kopen raad ik deze zaak zeker aan.
AlgemeenWij zijn geweest in de superstore in Rotterdam. Hierbij zijn we fantastisch geholpen door een medewerker. Deze heeft uitgebreid de tijd genomen om mij en me vriendin allebei van een camera en accessoires te voorzien. Konden ook verschillende camera's en objectieven proberen.
VerzendingProducten waren keurig verpakt, geen schade, helemaal niks. Mooi en netjes ingepakt.
KlantenserviceContact gehad met de Klantenservice over prive omstandigheden en deze zijn super meewerkend geweest. Dikke 10.
AlgemeenVandaag een 24-105mm objectief van Sigma gekocht bij de Super store in Den Bosch. Goede service en je mocht uitgebreid het objectief testen in de winkel!
Deze lens is een echte aanrader!
AlgemeenIk heb gekocht een Hoya 49mm HDX CIR-PL en ik ben echt heel erg tevreden.
VerzendingVerzending prima op tijd.
AlgemeenEen nieuwe camera gekocht in de Super Store van KameraExpress in Rotterdam. Hier zijn wij zeer goed geholpen. Marcel, de verkoper nam zeer uitgebreid de tijd voor ons, hij luisterde heel goed naar de wensen die wij hadden mbt de camera en waar we de camera voor wilden gaan gebruiken. hierop kwam hij met veel voorbeelden die we ook konden uitproberen, niets was er te veel voor hem. Echt een vakman die weet waar hij het over heeft,heel veel kennis van zaken en prima adviezen. We zijn ruim 1 1/2 in gesprek geweest met de verkoper zonder enig moment het gevoel gehad te hebben dat we te veel waren, dat de verkopen snel van ons af wilde. Zeer tevreden met onze aangeschafte camera na het zeer uitgebreide en deskundige advies van verkoper Marcel.
VerzendingAlle was op voorraad, dus gelijk mee kunnen nemen vanuit de Superstore in Rotterdam.
AlgemeenRustige uitleg, goede professionele kennis en er wordt de tijd voor je genomen! Personeel is zeer vriendelijk
De in de winkel gekochte delen kunnen testen, delen die later thuis worden gestuurd zijn met een dag binnen.
KlantenserviceVia de telefooncentrale snel contact.
AlgemeenEen winkel met groot voorraad. Ze hebben deskundig personeel en verkopen tegen zeer betaalbare prijzen,
VerzendingIn de winkel gekocht.
KlantenservicePrima geholpen aan de balie.
AlgemeenBestelling was makkelijk te plaatsten. Ook voor 12 uur besteld volgende dag in huis. Ben zeer tevreden.
VerzendingTrack and tracé gekregen. Super fijn om 't te volgen
AlgemeenKamera Express een zeer deskundige en betaalbare zaak.
Met de juiste personen achter de balie.
Koop er altijd
Via de media gelezen over mijn aangekochte materialen.
Dit werd nog eens aangevuld in de winkel
Altijd tijd voor je en helpen bij je wensen
AlgemeenPrima geholpen in het filiaal van Utrecht. Veel vakkennis en goede prijs!
Alleen jammer dat ik zelf nog achter het gratis abonnement (tijdschrift) moest die ik gratis erbij kreeg.
AlgemeenZeer snelle levering. (voor 00:00 besteld is morgen in huis.) Breed aanbod, heldere website. Goede prijzen en snelle klantenservice.
Het klinkt nu alsof ik alles 5 sterren geef om een prijs te winnen maar dat is niet het geval. Dit is mijn eerlijke ervaring met deze winkel. Ik ben er oprecht zeer te spreken over!
Zeer snelle levering. (voor 00:00 besteld is morgen in huis.) met track n trace.
KlantenserviceZeer snel en helder ter hulp gestaan via de telefoon. (geen lange wachttijd e.d.)
AlgemeenHeb een Fujifilm XT-20 aangeschaft bij Kamera Express in Den Bosch. Eerder om te oriënteren langs Verschoore in Den Bosch geweest, hier echter heel arrogant geholpen. Medewerker Sean bij Kamera Express heeft mij daarentegen goed en vriendelijk geholpen. Daarnaast totaal geen drempel om winkel te bezoeken ter oriëntatie. Factuur had ik niet direct ontvangen per mail, zojuist langs geweest en dit direct alsnog toegestuurd gekregen.
AlgemeenOm in aanmerking te komen voor 5 jaar garantie moest er een review geplaatst worden. Dus bij deze dan. Camerabody had ik gereserveerd en lag klaar toen ik het op kwam halen. Allemaal correct afgehandeld
AlgemeenIk heb de shop bezocht omdat ik direct advies wil en diverse camera's en accesoires overweeg en de zaken van dichtbij wil bekijken en ook eens in handen wil houden. Dat gaat hier prima. Vriendelijk, veel info, geen gehaast de meeste spullen goed te bekijken. Concurerende prijs en 5 jaar garantie. Makkelijk parkeren in hartje Utrecht.
AlgemeenOntzettend snelle levering en makkelijk telefonisch bereikbaar voor vragen.
Ik werd zeer vriendelijk te woord gestaan
Alles is super goed afgeleverd
AlgemeenZeer goede service en advies tijdens de aanschaf van een body D500. Voorheen altijd gefotografeerd met een D610.
VerzendingZeer snelle levering