Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

I bough a camera lens directly in the shop in Arnhem. Very friendly shop seller. I really also appreciate the very good web page with stock information and of course the unbitten price.

Gingen voor een outlet-model camera gezien op Marktplaats. Bleek helaas niet meer voorradig en toen, mede door het goede advies, gegaan voor gewoon een nieuwe camera. Geduldig en vakkundig geholpen door verkoopster. Jammer alleen dat de bewuste camera niet werkend getest kon/mocht worden.

Zelf opgehaald

Goede, duidelijke en vriendelijke voorlichting en duidelijke uitleg over de verschillende types camera's. En ook snel geholpen.

We hebben het product zelf in de winkel gekocht.

Prima

Lens gekocht, uitgetest goede service en keurig geholpen door de verkoop mederwerkers, nogmaals dank je wel

Kamera Express, filiaal FOKA in Rotterdam, uitstekend geholpen door deskundig medewerker. Grote sortering lenzen waarvoor ik kwam.

Uitstekend en "shockproof" ingepakt!

Vlotte service, toestel aangekocht en de volgende dag had ik mijn spiegelreflex al in handen.

Voldoende veilig verpakt zodat het toestel zonder schade is toekomen bij mij thuis

Goede paasaanbieding voor Canon spiegelreflexcamera met toebehoren.
Vlot geholpen en met openbaar vervoer goed te bereiken.

Ik werd netjes en vakkundig te woord gestaan bij de aankoop van mijn nieuwe camera. Ook kreeg ik een redelijk goed bod voor de inruil van mijn oude camera.

Geweldige Service, Goede winkel heb een spiegelreflex gekocht en het personeel was erg vriendelijk en heeft mij goed geholpen.

Ontzettend snelle levering. 1 product was niet meer op voorraad in de winkel maar wel op voorraad bij het magazijn. Het is meteen besteld en ik had het de volgende dag al in huis.

Prima service goede inruilmogelijkheid, enige opmerking doe niet zo moeilijk over het geven van een inruilwaarde indicatie aan de telefoon

Overzichtelijke website, producten zijn gemakkelijk te vinden en het voordeel is dat ze ook echte winkels hebben, waar je de producten kan bekijken. Ik ben eerst naar een winkel geweest voor wat meer informatie en uiteindelijk, na veel surfen, ben ik alsnog bij Kamera Express beland omdat ze scherpe prijzen hanteren en ik op het moment van aankoop 5 jaar garantie kreeg.

Ontzettend snelle levering. 1 product (een objectief) zat niet mee in de verpakking, maar ik werd meteen via mail ingelicht dat ze dit zo snel mogelijk zouden nasturen. Mijn camera en ander objectief waren met veel zorg en degelijk ingepakt.

Omdat ik van gedachten was veranderd en toch graag het extra objectief had gekocht dat in de kitset zat, heb ik een mail gestuurd. Heel snel kreeg ik antwoord dat dit geen probleem was en dat ze me die aan de prijs van het kitpakket zouden opsturen. De dag nadien werd het objectief al geleverd.

ik koop al jaren bij kamera express.

ik word altijd snel en vakkundig geholpen ook als ik meedere vragen heb los van een eventuele aankoop!

waaronder vandaag de nieuwe canon 6dmk2

Medwerkers zijn klantvriendelijk, nemen voldoende tijd voor je als klant en je wordt geholpen met echte vakkennis.

Goede voorlichting en inderdaad de laagste prijsgarantie. En een filter die niet op voorraad was keurig al de volgende dag bezorgd.

Snelle verzending, een dag na bestelling.

Goed geholpen en goede voorlichting over product

Alle info duidelijk, duidelijk site, snelle levering!! Verder weet ik niet wat i k moet zeggen over een webwinkel!

Snelle levering, goede info mocht er iets mis gaan!

Fijne winkel, goede service en personeel met verstand van camera's. Het is altijd een feest om bij Kamera-Express langs te gaan en te winkelen.

Snelle communicatie, wat erg belangrijk is om snel te kunnen schakelen en vertrouwen te winnen!

Vandaag een nieuwe compactcamera gekocht bij de citystore in Amsterdam. Ik had al wat research gedaan op internet en twijfelde tussen 2 Panasonic Lumix modellen, vandaar dat ik naar de winkel ben gegaan voor advies. Dat heb ik gekregen, ik mocht ze ook allebei vasthouden en uitproberen uiteindelijk heb ik daardoor mijn keus kunnen maken. Er werd ruim de tijd genomen en alles werd duidelijk uitgelegd. Goede service en blij met mijn aankoop.

Om zeker te zijn dat mijn lens aanwezig was, kon ik m vrijblijvend reserveren. Erg handig. In de winkel even proberen en uiteindelijk de lens gekocht. Prima ervaring.

na wat gepruts met andere artikelen nu uiteindelijk een degelijke wildcamera aangeschaft, de Bushnell 20MP Trophy Cam HD Agressor no glow. De kwaliteit van het beeldmateriaal is uitstekend en beantwoord aan de verwachtingen.

product werd snel geleverd volgens afspraak.

Scorekaart voor Kamera Express