Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
Algemeen1 dag van tevoren de nieuwe GoProHero 6 laten reserveren in de Superstore in Utrecht. De volgende ochtend lag het keurig klaar en tevens hierbij ook nog een macrocursus er gratis bij, dat is in ieder geval mooi meegenomen! Verder weer prima advies en goed geholpen tijdens mijn aankoop! Kortom, top!
VerzendingVoor 23:59 besteld, de volgende dag in huis! (mits op voorraad natuurlijk)
AlgemeenBestellen ging erg makkelijk. Toen mijn reservering verliep werd hij door de klantenservice handmatig verlengd, zodat de camera niet werd verkocht aan een ander. Camera lag klaar toen ik kwam.
VerzendingZelf opgehaald in de winkel
KlantenserviceDe reservering verliep na een dag , maar werd handmatig voor mij verlengd
AlgemeenVooraf al een keuze gemaakt m.b.t een nieuwe camera met onderwater behuizing voor duiktrips. De (nieuwe) winkel in Haarlem bezocht. Werd vriendelijk ontvangen en kon de camera daar lokaal bekijken. De behuizing was echter niet op voorraad dus werd besteld en opgestuurd. Prima service!
AlgemeenAantal oude lenzen en oude canon slr meegenomen voor evt inruil. Ging voor canon slr toestel en ging weg met sony systeemcamera. Door 2 mensen geholpen. Beide met hun eigen idee. We kregen niets voor de meegenomen spullen omdat ze zo verouderd waren. Ging weg met een Sony systeemcamera plus lens. De sony zou veel beter zijn dan de canon systeemcamera. Nu wordt het testen maar.
KlantenserviceWe hebben in de winkel onze product gekocht. Personeel neemt goed te tijd voor je.
AlgemeenSnelle levering van een goed product voor een prima prijs. Het artikel was goed verpakt.
AlgemeenJe wordt altijd goed geholpen door personeel wat verstand van zaken heeft en met je mee denkt
AlgemeenGoede zaak ze weten waar ze over praten, alles snel geregeld, wat niet op voorraad was werd nagezonden
Verzendingbij aanschaf in winkel meteen meegenomen
Klantenservicezou ook goed moeten zijn het goed opgeleide personeel is zeer begaan met de klant
AlgemeenIk ben zeer goed geholpen in de winkel in Utrecht. Er wordt goed meegedacht over de juiste camera. Ook zijn de functies duidelijk uitgelegd en werd er veel tijd genomen om de klanten goed te helpen. Top!
AlgemeenGroot aanbod van camera's en een zeer ruim opgezette en goed bereikbare winkel in Eindhoven.
KlantenserviceVerkoper kon meer in de meedenkstand ipv kritiek geven op gebruik
AlgemeenIn de winkel In Cappelle prima geholpen en duidelijke uitleg over camera en garantie. Top! De eerste foto's met de Nikon P900 zijn geweldig
AlgemeenIk heb makkelijk een bestelling kunnen plaatsen. Snelle levering en uitstekende service vanuit de winkel.
Verzendingzelf gehaald in de winkel, maar ging allemaal goed. Goede service.
AlgemeenGoede service in de winkel, extra info en advies prettig naast de standaard info op de website. Fijn om het product uit te kunnn proberen. Wel erg druk in de winkel.
AlgemeenZe waren open op 2e paasdag, kwam mooi uit. En ik ben er goed geholpen. Deskundig personeel.
AlgemeenThey are a reputable company. I reserved the camera on line and it was waiting for me at the store
AlgemeenVandaag een nieuwe camera gekocht bij Kamera Express. De behulpzame medewerker, Sander, heeft ons alles uitgelegd over de mogelijkheden voor de aanschaf van de Sony A6000. Door zijn persoonlijk ervaring als fotograaf kon hij ons goed helpen en zijn wij zeer tevreden vertrokken met een nieuwe camera. Aanrader!
AlgemeenUitgebreide keuze in de winkel, deskundige advisering, zij het wat 'technisch'. Interessante extra's bij de aankoop.
Verzendingtoestel was op voorraad, eerste uitleg basis functies was beter geweest
Klantenserviceverkoopinfo tamelijk technisch. weinig uitleg met camera in de hand
AlgemeenIn de winkel geweest voor mijn aanschaf en was tevreden over het proces. Werd snel en vakkundig geholpen. Heb eerder producten aangeschaft en altijd tevreden geweest hierover.
AlgemeenVia KE website reservering geplaatst en daarna opgehaald in de Superstore (Capelle a/d IJssel). Reservering lag keurig klaar, prima uitleg gehad, verkoper (Erik) nam netjes de tijd Top service! (zoals eerdere ervaringen).
AlgemeenLekker rustig op de zaterdagochtend in Amsterdam Superstore goed geholpen door een deskundige medewerker. Ik wist zelf al wat ik wilde hebben. Het even in de hand kunnen houden van de camera en daarbij de bevestiging dat het inderdaad is wat ik zoek is een bezoek aan de winkel waard. Juiste hoesje zoeken bij de camera is handiger als je dat in de winkel zelf kunt doen. Makkelijk betaald parkeren op de hoek. Voor het plaatsen van deze review krijg ik 5 jaar garantie.
AlgemeenGeweldige lens gekocht. Verkoper heeft alle tijd genomen voor een goed advies.
De lens was niet op voorraad maar werd al de volgende dag kosteloos thuis bezorgd. In een woord geweldig!