Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenTijdens aanschaf van een supergroothoek objectief goed geholpen. Ik kreeg alle tijd om verschillende objectieven op mijn eigen camera te testen, zowel binnen in de winkel als buiten de deur.
AlgemeenIk ben in de winkel geweest voor een lens en ben vakkundig en goed geholpen.
AlgemeenWerd netjes en proffesioneel geholpen in de winkel. Alle vragen konden uitstekend beantwoord worden. Doen nooit flauw over de prijsgarantie e.d
KlantenserviceDe klantenservice helpt je altijd op een vriendelijke en snelle manier
AlgemeenEerst op de duidelijke website mijn voorkeur bepaald, daarna in de winkel in Eindhoven van goed inhoudelijk en prijstechnisch advies voorzien. Top!
VerzendingGeheugenkaartje was niet vooradig, maar lag volgende dag op de deurmat.
AlgemeenIn de winkel geweest en daar ben ik vlot en vakkundig geholpen, daarnaast goede service.
AlgemeenMakkelijk website. Ik kon snel en eenvoudig mijn bestelling plaatsen en betalen. De product die ik bestelde was 1 na goedkoopste bij deze webshop. De andere shop had het product niet op voorraad.
VerzendingDe product was in de eigen verpakking verzonden. Het was stevig genoeg aangezien het zonder schade de volgende werkdag geleverd was.
AlgemeenGebeld en ik kon direct het product ophalen in de winkel. Heel fijn dat er weer een winkel is.
KlantenserviceGoed geïnformeerde klantenservice.
AlgemeenNa reservering van de Sony DSC-RX100 mark 5, lag deze keurig gereed. Nog uitgebreid gesprek geworden met enthousiaste en kundige adviseur. Deze review staat los van het feit dat je mede hierdoor 5 jaar garantie ontvangt. Ze geven je oprecht het gevoel klant te zijn. Alle tijd en de gereserveerde combinatie hebben we opnieuw samengesteld. Naar volle tevredenheid
AlgemeenDuidelijke site met helder overzicht. Wordt via mail bericht gestuurd wanneer het product af te halen is.
AlgemeenMijn camera was niet op voorraad. Uiteindelijke telefonisch besteld en na een week kon ik hem ophalen. Prima service.
AlgemeenSuper winkel, goede prijzen en in de winkel zelf weten ze je goed te helpen met wat je zoekt. Mijn voorbeeld was het filiaal in Zwolle!
VerzendingVoor 23.00u besteld echt de volgende werkdag in huis!
Top!
Zoals eerder genoemd, wordt je netjes en met kennis geholpen
AlgemeenWat een winkel, Niks is te veel. Ik heb verschillende adapterringen aangeschaft voor tussen mijn lenzen en het filter systeem dat ik gebruik. Door niet goed te kijken heb ik een verkeerde ring besteld. Dus even snel via de chat op de website contact gezocht. Daar werd aangegeven dat als ik even langs kom in de winkel het product zo word omgeruild. Helaas bleek het product niet op voorraad in de winkel dus wordt het gewoon nagestuurd. Morgen in huis!
VerzendingIn de opties kon je aangeven welke dag van levering jou het beste uitkomt.
KlantenserviceDe klantenservice is makkelijk te bereiken via de chat op de site. Daar werd ik snel geholpen en wist ik hoe ik verder moest. Kort, krachtig en professioneel maar niet onpersoonlijk.
AlgemeenOverzichtelijke website en keurige prijzen. Een FujiFilm X-T20 camera gereserveerd via de website en deze lag netjes klaar de volgende dag. Leuk en enthousiast geholpen door de medewerker aldaar.
Niet mijn eerste aankoop hier en zal ook niet de laatste worden.
AlgemeenBen zelf naar winkel gegaan in Amsterdam waar ik meteen werd geholpen door iemand met verstand van zaken. Heel fijn dat iemand met je meedenkt en goede adviezen geeft.
AlgemeenFijne service en mee denkend! Ze geven een toegespitst advies wat goed aansluit bij de klantbehoefte.
KlantenserviceAccuraat!
AlgemeenHelaas ging er iets fout btijdens mijn ideal betaling, waardoor deze mislukte. Na contact met de klantenservice kreeg ik een nieuwe betalingslink waarmee ik alsnog de bestelling kon afronden.
AlgemeenEr zouden meer winkels mogen zijn , want heb heel veel gehad aan het advies en persoonlijke aandacht !
AlgemeenWebsite is erg duidelijk. En in de winkel krijg je altijd goede service en eerlijk advies door vriendelijke werknemers. Zeer tevreden.
VerzendingDe levering was super snel, maar ik maakte me wel wat zorgen over de verpakking zelf. Er zat namelijk geen enkele bescherming rondom het product. En een camera wil je toch wel graag zonder schade thuis geleverd hebben.
KlantenserviceJe wordt altijd begroet en aangesproken door enthousiaste werknemers met veel kennis en ervaring. Ik ben zeker een vaste klant.
AlgemeenIk heb eerst online alles bekeken en daarna in de winkel gekocht wat ik wilde hebben. Ik ben erg vriendelijk en professioneel geholpen. Ik kon vragen stellen en kreeg daar duidelijk antwoord op. Er zat geen tijdsdruk op.
VerzendingHeb het gelijk meegenomen
AlgemeenPrima site, duidelijke stappen.simpele doorverwijzing naar je eigen bankapp. voor betaling. Snelle levering zoals beloofd
VerzendingVerzending werd vermeld op je account, gemeld via de mail en geüpdate op de post nl site.
KlantenserviceDuidelijke richtlijnen op de site, zelf geen contact nodig gehad tnt.