Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenGreat prices and easy to buy via the webshop. I bought a TV for much better price that I could find elsewhere.
VerzendingTV arrived in good condition and properly packed. As it was an exchange under my warranty they picked the old broken one without problems.
KlantenserviceMy old TV failed under warranty and the process to repair it made it not practical. I was offered a new model after paying for the difference in price. Very happy with the exchange.
AlgemeenOp zoek gegaan naar een Canon Eos R6, kwam na intensief zoeken uit bij kamera Express.
Het product wordt goed omschreven ,en is makkelijk te vinden op de site, ook over de beschikbaarheid van de camera wordt duidelijk gecommuniceerd.
Toen deze dan ook weer beschikbaar was heb ik hem dan ook meteen besteld en werd het pakket dan ook de volgende dag geleverd,
Via track en trace duidelijk waar en hoe laat het pakketje geleverd zou worden.
Pakket werd in goede staat overhandigd.
Geen ervaringen ,maar uit het verleden goede ervaringen gehad met de winkel.
Het is alleen jammer dat er geen review mogelijkheid is om een review te schrijven over de camera (canon eos R6) .op de site van kamera exspess bij het proberen krijg ik een Code 404 .
AlgemeenAfgelopen week de Z9 Nikon in ontvangst mogen nemen. Nu bezig het 950 pag. tellende instructieboek te bestuderen. Paar foto's gemaakt en kort gezegd een top camera met fantastische mogelijkheden.
KlantenserviceWerd netjes klantgericht geholpen. Enthousiaste bedienden met kennis van zaken.
AlgemeenIk blijf terugkomen; wat een fijne winkel en professionele hulp. Het inruilen van mijn oude camera ging soepel en fair, zeer tevreden. Vervolgens was de hulp bij het uitkiezen van een systeemcamera uitstekend, kennis van zaken en het assortiment. Heel blij met mijn Sony a7 iii.
AlgemeenBestelling is makkelijk te plaatsen en erg snel verstuurd en ontvangen. Duidelijke en snelle website.
VerzendingLevering was op tijd en prima (neutraal!) verpakt. Actuele status van levering prima te volgen via email.
KlantenserviceEr wordt snel gereageerd op email vragen. Tevens een prima bod voor inruil gekrgen.
AlgemeenGoede webwinkel met goede prijzen. Het is fijn dat je nog winkels hebt waar je heen kan voor advies en service.
VerzendingSnelle verzending en goed verpakt. Duidelijke communicatie en track and trace.
KlantenserviceIn de winkel is er vriendelijk en behukpzaam personeel te vinden. Ook aan de telefoon zijn ze erg vriendelijk. Echter sta je meestal wel lang in de wacht. Wellicht is een Chat mogelijkheid of whatsapp handig voor korte vragen.
AlgemeenAfter 12 days i paid the price on the website for a product 174,95 €, they asked me to pay another 150 € because they changed/doubled the price on the website, if i want them to send me the order.
Even in my email confirmation order on that day the total price is 174,95 € even in my invoice is 174,95 €
2-3 years ago i was happy it them, but now it is the the third time when i have problems with orders in the last year.
Thank you for your review. I am sorry to read that due to a content error, an incorrect amount was charged. If you still wish to order A3 photo paper from us, please send an email to reviews@kamera-express.nl. We will then be happy to see what we can do for you in terms of price.
AlgemeenBetalen van een product gaat heel gemakkelijk, is klantvriendelijk, vertrouwd. Ik heb daar heel goede ervaringen mee.
AlgemeenDe prijs verschilde online en in de winkel, maar heb mijn product voor de lagere prijs meegekregen!
AlgemeenTV was bij kamera-express het goedkoopste (LG OLED65A16LA). Beeld is perfect, verder geen enkele probleem gehad met installatie.
Uitstekende service van kamera-express.
Levering van TV duurde wel een dagje langer dan verwacht.
AlgemeenIk werd snel geholpen. Ik kan niet anders zeggen dat ik hier altijd super geholpen en geadviseerd wordt. Er wordt altijd tijd voor je genomen, ook al staat er iemand na jou (het is ook natuurlijk geen tientje wat je uitgeeft, maar toch!). Tot de volgende keer weer, Kamera Express Arnhem!
VerzendingEen filter en een draagriem was niet op voorraad en werd opgestuurd. Deze waren er eerder dan verwacht en zeer netjes verpakt!
KlantenserviceIk heb een verzekering bij 1 lens afgesloten en had hier een vraag over en stuurde deze vraag naar Kamera Express Arnhem. Ik kreeg binnen no-time antwoord! Super geregeld. Ook bij de centrale klantenservice zijn ze razendsnel en heel vriendelijk en behulpzaam!
Algemeenvorige tv ook hier aangeschaft (toen nog FOKA). helder contact via webshop. eerlijke prijs afgesproken en duidelijke instructies.
Verzendingprima geleverd door koerier
KlantenserviceDOA ontvangen, na contact klantenservice aangemeld voor omruilen. Helaas werd opdracht aan koerier pas dag later gemaakt, zodat nog dag meer levertijd.
AlgemeenIk heb een sigma 18-50 lens besteld voor mijn sony systeemcamera. De lens was volgende dag in huis.
VerzendingDe verzending was snel binnen.
Algemeenin December 2021 de R6 body gekocht wat een geweldig ding , weer zoveel innoverender als de camera die ik hiervoor had [ 7D mark2], en dus heel erg fijn !
VerzendingCamera en toebehoren gekocht in de winkel , helaas bleek deze niet op voorraad
te zijn en zou er binnen 2 dagen zijn dit bleek dus helaas langer te duren maar uiteindelijk de camera op kunnen halen in de winkel dus al met al netjes afgehandeld .
netjes te woord gestaan , alleen verschilt de communicatie soms per medewerker.
AlgemeenOp 29/09 contacteerde ik hen met de vraag mij een prijs te geven voor een OLED55A16LA. Aangezien dit een scherpe prijs was, ben ik hier op ingegaan.
Toen begon een eindeloos spelletje van uitstel. Eerst kreeg ik te horen dat ze er geen meer hadden. Vervolgens dat LG leveringsproblemen hadden en daarna was het Black Friday. De waarheid is vermoedelijk echter dat de prijzen sinds mijn bestelling een stuk zijn gestegen en ze liever verkochten aan iemand met een hogere prijs (ze hadden zichzelf garant gesteld voor een LG cash-back die ondertussen verminderd was bij LG zelf). Deze mening wordt versterkt als je weet dat deze tv gedurende de tijd dat ik heb gewacht meerdere keren terug op voorraad is gekomen.
Op 22/12 heb ik de hoop opgegeven ooit nog een tv te zien en heb ik mijn geld terug gevraagd. We zijn nu 12/01 en nog steeds heb ik geen geld gezien buiten een melding op 27/12 dat ze binnen de 5 tot 10 dagen gingen terugstorten. Excuses aanbieden wegens de vertraging zit/zat er niet in.
Ik heb absoluut geen idee hoe het komt dat deze shop zo'n goede reviews krijgt.
Zie de "korte" toelichting voor meer details. Eindeloos uitstellen met slechte excuses en de helft van de tijd zelfs geen reactie bij de vraag voor een status update.
Wat vervelend om dit te lezen. Onze excuses voor het ongemak. Helaas kunnen wij zonder ordergegevens niet achterhalen hoe het met de terugbetaling staat. Mocht je deze nog niet hebben ontvangen, dan ontvangen wij graag een bericht van je via reviews@kamera-express.nl met daarin jouw ordernummer.
AlgemeenHet advies voor de aankoop kon beter, mijn vraag werd pas volledig beantwoord na een telefoongesprek. Levering wel snel en goed, aftersales voldoende aangezien niet alle onderdelen van de actie geleverd waren.
De processen kunnen wel beter, na het inleveren van mijn oude camera voor reparatie geen reparatiebevestiging gehad waardoor ik hier weer achteraan moest.
Goede levering, goed verpakt. Enkel niet alle informatie bijgevoegd. Levering was optijd
KlantenserviceKlantenservice beantwoord vragen zo goed mogelijk en adviseert wat het beste te doen is.
AlgemeenNet een maand inbezit van de 100mm f2.8 CA-Dreamer macro 2X lens. dit keer van een wat mij nog onbekend merk was LAOWA. de volledig handmatige lens is uiterst scherp en erg gebruiksvriendelijk. prijs kwaliteit scoort deze bij mij 10/10!
KlantenserviceKlanten service bij Kamera-express Eindhoven, zoals altijd erg vakkundig vriendelijk en meedenkend.
Algemeenop 26 oktober hier een printer besteld. Kreeg reactie dat het in week 50 geleverd zou worden. 4 januari maar eens gaan informeren waar de de printer blijft. 2 dagen later kreeg ik dit antwoord:
Op dit moment is het drukker dan normaal bij Kamera Express en hebben wij uw bericht niet binnen 24 uur kunnen beantwoorden. Hiervoor onze excuses. Wij doen er alles aan om uw bericht zo spoedig mogelijk te beantwoorden.
Wij wensen u een fijne dag verder.
Het is nu 10 januari. Ik heb niks meer gehoord en niks ontvangen. Oplichters zijn het.
update 11 januari. Vanochtend eindelijk bericht gekregen! De printer kan in april worden geleverd. Ik heb maar gewoon mijn geld teruggevraagd.
Dank voor je review. Wat vervelend dat je nog geen reactie hebt mogen ontvangen van onze klantenservice. Helaas kunnen wij via hier geen ordergegevens inzien. Wij kijken de status van je order echter graag voor je na. Wij ontvangen hiervoor graag de ordergegevens van je via reviews@kamera-express.nl
AlgemeenKamera Express heeft de bestelling keurig netjes afgehandeld en mij op tijd geïnformeerd over de diverse statussen. Daarnaast was de prijs zeer concurrerend en gaf mij het meeste vertrouwen
VerzendingDe gekochte LG Oled tv voldoet volledig aan de verwachting, zoals omschreven op de website van Kamera Express
KlantenserviceZoals eerder geschreven de klantenservice heeft me snel en accuraat geïnformeerd.
AlgemeenSony RX100 mark VII camera gekocht. Op 27 December besteld, 31 december verzonden (product was op voorraad) en op 3 januari door PostNL geleverd. Camera was goed ingepakt en bevalt prima.
VerzendingHet product was goed ingepakt verzonden. Het product is zonder schade aangekomen.
KlantenserviceVier dagen na bestelling gebeld om te vragen wanneer de camera die op voorraad zou zijn ten tijde van de bestelling verzonden zou worden. Vriendelijk telwoord gestaan door een medewerker welke kon zien dat ze op dat moment de camera aan het inpakken waren. Dit was overigens nog niet terug te zien op hun website.