Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

Uitstekend geholpen in de store te Amsterdam - veel kennis van zaken en goed advies over welke camera geschikt voor mij was.

Bij een vraag over de garantie op mijn camera had ik binnen 2 uur antwoord via email.

Dit keer was ik bij de Rotterdam superstore en daar hebben de medewerkers zeker genoeg kennis over de producten, zijn enthousiast, makkelijk parkeren en nemen de tijd voor je. Al met al weer tevreden!

Bij de aankoop van de Panasonic GH5s in superstore Den Bosch ben ik in de winkel vakkundig geholpen om tot de keus van de camera te komen.

In de winkel in Haarlem kundig geholpen. Verschillende objectieven mogen proberen op mijn eigen camera en zo een gedegen keus kunnen maken.

Opgehaald in de winkel dus n.v.t.

Ik ben in de winkel zeer netjes geholpen.

Kundig personeel, al mijn vragen werden perfect beantwoord.
Hierop mijn nieuwe camera aangeschaft in de Superstore Arnhem.

Het is niet de eerste keer dat ik bij kamera express iets koop, altijd zeer tevreden geweest en nu ook, heb nu een Canon EOS 6D mark II en Canon BG-E21 Battery Grip voor EOS 6D mark II gekocht. Eerst op de site van kamera express gekeken en dan gechat met nog enkele vragen, daar hebben ze me zeer goed geholpen. Daardoor stond mijn besluit vast en heb ik het gekocht. Kamera express,SUPER.....

De bestelling zeer vlug geleverd en alles zat goed ingepakt.

Vriendelijk, jullie konden op al mijn vragen antwoorden zodat ik mijn besluit kon nemen om de camera te kopen.

Fijne winkel en website. In de winkel erg fijn geholpen. Heel veel uitleg en ook over de mogelijkheden van de camera. Echt een aanrader.

Opgehaald in de winkel was top. Lag compleet klaar

Ik ben goed geholpen in de winkel. Ik twijfelde nog over de lens, uiteindelijk een goede keuze kunnen maken.

Snel geholpen. Leuke basiscursus fotografie erbij. Bij registratie ontvang je vijf jaar garantie op je toestel.

Blij met mijn nieuwe aankoop bij kameraexpress!
Goede uitleg gekregen en een leuke basiscursus online als kado!

Prima toelichting zonder opdringerig te zijn. Verstand van zaken en goed advies. Veel keuze. Uiteindelijk de camera kunnen kopen die bij me past.

Op vragen snel en deskundig antwoord

Camera toch bezorgd.

---

Slechte service, gekozen dat de camera 11 Juli werd bezorgd staat er dat die er pas de 12e is.

Klantenservice wil hieraan ook niks doen.

Ik heb mijn bestelling 12 Juli nodig daarom heb ik gekozen dat die 11 July bezorgd zou worden, nu is er toch vertraging en is die er pas de 12e.

Klantenservice wil niks aan het probleem doen en wil mij ook niet tegemoetkomen met een potentiële oplossing.

In de store van Kamera Express ben ik vorige week erg goed geholpen met aankoop van een nieuwe spiegelreflex. Van de medewerker kreeg ik veel informatie en hij nam de tijd voor om samen met mij te onderzoeken wat voor mij de beste optie voor een nieuwe camera zou zijn. Een aardige, eerlijke en goede service! Super blij met m’n nieuwe aankoop!

Een product (cameratas) was niet op voorraad toen ik vorige week in de winkel was. De cameratas kon kosteloos naar mijn huis worden gestuurd. De verzending ging zonder problemen en was snel (na 1 dag) bezorgd. Top!

Heb geen contact ehad met de klantenservice. Maar de service in de winkel was heel goed en professioneel.

Prima site met voldoende keuze, daarnaast ook de leukste deal gevonden qua prijs. Ik zou Kamera Express zeker aanraden.

Snelle en goede levering

Ik ben erg goed geholpen door deskundig en vriendelijk personeel. Hij wist heel veel af van de D850 die ik gekocht heb.

Werd netjes gereserveerd bij de winkel waar ik hem heb opgehaald.

Gewoon TOP!

Uitstekend geholpen met mijn eerste camera met goede uitleg en advies. Ik ben er erg blij mee. Super winkel.

Degelijk advies in de winkel. Verkopers kunnen op moeilijke technische vragen gedetailleerd antwoord geven. Verkoper maakte een fout met de rekening. Ik kreeg het bedrag na een week op m’n rekening teruggestort. Dat kan sneller.

Ik had in de winkel bedankt voor de voucher voor een online training. Ik kreeg daar spijt van en belde de klantenservice. Die waren heel goed bereikbaar en ik kreeg meteen alsnog een training.

Ik wist welke producten ik wilde aanschaffen en de verkoper heeft mij daar goed in geadviseerd. Daarbij kon ik alle producten meteen meenemen. Bovendien kreeg ik nog wat terug van mijn oude apparatuur.

Fijne medewerkers in de winkel hielpen met de laatste stap in keuzeproces nieuwe DSLR Camera met totaallens (18-200). winkeldame heft een mooi packet samengesteld. Korting was beperkt.

Gehaald in de winkel, kon alles meteen meenemen

Super geholpen in de superstore

Bij deze winkel geweest in Utrecht. Goede service en goed aanbod.
Mooi objectief gekocht en daar goed over geadviseerd.

Scorekaart voor Kamera Express