Gebruikers over webshop Kamera Express

Prettige en deskundige medewerkers. Nam de tijd om mijn wensen te horen en daar een geschikte camera bij te vinden. Daarbij nog een voordelige korting gehad, aardig.

Online besteld en in de winkel afgehaald en betaald de volgende dag. Prima service. Heel professioneel. Mijn complimenten!

Nog kort in gebruik, maar enthousiast. Mooi product

Zoals altijd professioneel, klantvriendelijk, snel en goede prijs. Dit is mijn vaste adres geworden voor foto en video.

Goed geholpen door vriendelijk en ervaren personeel. Advies was goed afgestemd op mijn wensen. Enige nadeel was dat er bij m'n aankoop van een professionele camera geen externe accu oplader geleverd werd. De camera is op te laden via USB, maar voor professionele doeleinden is dit niet voldoende. Dit had ik graag in de winkel vernomen. Verder is er niks aan te merken en ben ik erg tevreden met mijn aankoop.

Bestelling is makkelijk geplaatst. Webshop was heel duidelijk met de artikelen die in je winkelmandje zitten.

Snel geholpen en geleverd en zeer tevreden over de afhandeling met een goed advies en daarom tot aankoop overgegeaan

uitstekend product en goed advies van verkoper

snel en deskundig geholpen

Ik werd gelijk geholpen en was ook zo weer klaar, fijn dat alles werd uitgepakt om te laten zien dat alles er bij zat

werd gelijk geholpen, fijn dat alles werd uitegpakt om te laten zien dat het er in zat

Prima service, totaal niet opdringerig en gewoon het juiste product voor de juiste prijs. Bravo!

Ik ben in de winkel in Rotterdam(rietbaan) geweest.
Ik ben goed geholpen alleen de winkel zelf viel erg tegen. Je kunt dus niets echt zien en beetpakken alles word voor je uitgepakt etc.
Het is meer een afhaalpunt voor als je je keuze al hebt gemaakt.
Wel handig is dat alle tassen uithangen en je dat dus wel heel makkelijk kunt passen.

De medewerker was aardig en netjes, alles goed verlopen.

Camera heeft een zeer goede zoom en is erg makkelijk te hanteren. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Bij de aankoop van mijn camera ben ik goed geholpen. Op goed advies van de medewerker heb ik de Canon 77D aangeschaft en geniet er elke dag van

Mooie winkel waarbij je goed geholpen wordt door deskundig personeel. Ruim assortiment met keuze in diverse merken.

Via internet een camera gereserveerd, die ik de volgende dag kon ophalen. Zeer enthousiaste verkoper met verstand van zaken. Het is dan duidelijk dat we de zelfde hobby delen.

Vragen over het gekochte artikel werden vakkundig beantwoord. Er werd voldoende tijd aan besteed.

ontving gedeeltelijk een verkeerd product maar het werd vervangen.
Ik hou heel veel van de camera

Personeel neemt uitgebreid de tijd voor je en luistert goed naar je wensen. Personeel heeft veel kennis en kan goed uitleg geven aan de hand van voorbeelden op bv de pc.

Leuke website, veel goede acties en vaak de goedkoopste! Zeer eenvoudig bestelproces, Voldoende betaalmogelijkheden.
De Superstore in den Bosch is een heerlijk overzichtelijke winkel met deskundig personeel

Ben naar de Superstore geweest voor uitleg over de Canon EOS 200D. De deskundige uitleg heeft me overtuigd de camera aan te schaffen.

Prima bereikbare winkel aan rand van de stad. Makkelijk parkeren en overzichtelijk assortiment. Medewerker heeft -ondanks ons grondige voorwerk- toch nog een paar controlevragen gesteld om er zeker van te zijn dat we de juiste camera voor ons doel hadden gekozen. Prima. Helaas was de camera niet meer op voorraad, maar binnen 1 werkdag kregen we al bericht dat we 'm konden ophalen (zelf voor gekozen, want hij kon ook afgeleverd worden).
Camera was overigens bij een andere winkel iets goedkoper en zonder probleem werd die prijs overgenomen. Al met al: goede website, goede bereikbare winkel, deskundig en vriendelijk personeel. Prima ervaring dus.

Binnen een werkdag was de camera beschikbaar bij de winkel. Sneller kan haast niet, lijkt me.

We werden bij binnenkomst direct aangesproken en de verkoper was bereid om allerlei zaken toe te lichten.

Ik was op zoek naar een nieuwe compactcamera en werd prima geïnformeerd en geadviseerd door de medewerker.

Zojuist een camera met objectief gekocht. Prima advies gekregen, goed geholpen, zoals altijd bij Kamera Express Amsterdam.

Prima, kon de artikelen meteen meenemen.

In Arnhem hebben we de camcorder gekocht bij Kamera Express. goede en fijne professionele verkoper.

batterij en tasje volgende (werk)dag thuis gekregen. (zaterdag gekocht, maandag in huis.

wat ik al aangaf, perfect geholpen. (Frederique)

Scorekaart voor Kamera Express