Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenVerrekijker Bushnell Powerview besteld op zondagavond en al maandag rond 12u afgeleverd. Helaas had ik zelf verkeerd huisnummer opgegeven. Een uur later kreeg ik al een mail van Camera Express daarover en werd de kijker opnieuw verzonden.
VerzendingZeer alerte reactie en oplossingsgerichte handelwijze. ook heel vriendelijk en begripvol
AlgemeenVandaag de Olympus MFT 75-300mm F/4.8-6.7 zwart ED II M.Zuiko Digita gekocht en uitgeprobeerd.
deze lens is echt een grote vooruitgang voor het nemen van natuur foto's, ik hoef er nu niet er meer "boven op te staan" en de dieren verjagen om een "close up" foto te maken.
Deze telelens had ik eerder moeten aanschaffen.
---
We hebben de telelens gereserveerd en konden deze ophalen in Amsterdam.
het was even rijden, maar dat had ik er voor over, meteen een dagje uit.
Nette, vrolijke en kundige jonge man die ons heeft geholpen.
Op en top in orde
AlgemeenBestelling af te halen na 30 minuten wordt niets mee gedaan ivm drukte.
Kortom, leuke service als je met lege handen wordt weggestuurd.
Hoi Wim, dat is inderdaad niet de bedoeling. Kun je hierover een mail sturen naar reviews@kamera-express.nl?
AlgemeenIk heb een Kit CANON EOS M50 MARK II ZWART + 15-45MM IS STM + 55-200 STM aangeschaft.
De bestelling en het afhalen ging probleemloos, zelfs een zeer net bedrag ontvangen op de inruil van mijn nette Sony compact camera.
De camera in de winkel is helemaal gebruiksklaar gemaakt en wat welkome adviezen zijn gegeven.
Kamera Express Academy (beschikbaar na aankoop) heeft diverse video's met algemene cursussen maar ook video's over specifieke toestellen, bijvoorbeeld over de CANON EOS M50 MKII, en die zijn zeer behulpzaam om een toestel te leren kennen.
1 Accu was defect en werd zeer snel omgeruild door een nieuwe.
AlgemeenReservering geplaatst op de site. S' middags product gekocht en laten opslaan tot nader te bepalen bezorgmoment. Prima service. Duidelijke uitleg en een schappelijke prijs.
KlantenserviceDuidelijke uitleg van de verschillende producten. Schappelijke prijs en prima bezorg- en opslagopties.
AlgemeenLong term customer - recently purchased a GM 70-200 mk2. delivered next day, happy with lens as well as the service.
Verzendingon time, well packed, discrete box.
AlgemeenBestelling snel en goed ontvangen, zoals altijd netjes verpakt. Snelle verzending ook erg fijn altijd!
AlgemeenBestellen ging makkelijk en snel. Contact met klantenservice was goed. Duidelijke website en een mooie prijs.
VerzendingLevering was op tijd en zorgvuldig verpakt!
KlantenserviceGoed geholpen door de klantenservice, fijn!
AlgemeenWeer goede adviezen gekregen in aanvulling op mijn eigen speurwerk. Verkoopmedewerkers denken met de klant mee.
VerzendingEen kleine onvolkomenheid in de levering is vlot en naar tevredenheid verholpen.
AlgemeenGoede service en informatie gekregen in de winkel, het personeel beschikt over ruim voldoende kennis. Bestelde producten worden snel en goed geleverd.
VerzendingVerzending was sneller dan verwacht en de camera was goed beschermd.
KlantenserviceVriendelijk en meedenkend personeel!
AlgemeenNormaal wat je van een web winkel verwacht: bestelknop, adres invullen en betalen. Geen bijzonderheden.
VerzendingOndanks een artikel op voorraad, moest het uit verschillende vestigingen verzameld worden en via centrale verstuurd worden: duurde 4 ipv van 1 dag. Jammer. Tip pas de levertijdsinfo of de bijbehorende (nu tegenstrijdige) faq aan.
AlgemeenIk ben zeer goed voorgelicht bij de aankoop van mijn eos r camera. Ik twijfelde eerst tussen de r en de rp, maar ben toch voor de betere uitgeruste r gegaan. Top camera. Ook in samenwerking met mijn tamron 70-200 en sigma 150-500.
KlantenserviceIk heb via whatsapp gevraagd naar de aktuele korting op de aan te schaffen camera en daar netjes antwoord op gekregen.
AlgemeenMakkelijk in contact gekomen met het bedrijf,ze bieden je een scherpe prijs en een snelle heldere afhandeling. Betaald en binnen één dag ook verstuurd, had de bestelde TV de volgende dag in huis en in goede staat.
VerzendingVerzending was op tijd en goed. Levering ging via PostNL.
KlantenserviceSnel in contact gekomen met de klantenservice om te vragen wat de scherpste prijs was die ze me konden bieden. Binnen enkele uren reactie en goed contact.
AlgemeenGoed en snel contact met Pascal.
Alles goed geregeld, snel antwoord op mijn vragen en makkelijke betaling via een betaallink.
Waar mijn oude toestel kapot is gegaan werd de nieuwe televisie kosteloos gebracht en de oude werd direct meegenomen. Top service!
KlantenserviceReageren erg snel op mails. Kunnen andere bedrijven nog wat van leren.
Meerdere mails verstuurd met meerdere vragen, maar telkens werd er netjes, beleefd en oplossingsgericht gereageerd.
AlgemeenNa het invullen van een inruil-verzoek voor een camera-objectief kreeg ik al binnen 1 uur (!) een mail met de inruil-indicatie. Nadat ik had aangeven dat deze iets lager was dan bij een concullega, kreeg ik alsnog hetzelfde aanbod.
De inruil ging vervolgens snel in de winkel, voor het afgesproken bedrag. En het nieuwe objectief werd besteld (want alleen op voorraad bij leverancier) en na 5 dagen thuis afgeleverd.
Er was netjes aangegeven dat de levering wat langer kon duren omdat het bij de leverancier vandaan moest komen. Maar 5 werkdagen vind ik in dat geval alsnog goed.
KlantenserviceSnelle reacties op emails.
AlgemeenHet product makkelijk kunnen vinden in de webshop. bestellen ging vlot. einde van de dag dus de volgende dag lag het klaar in de superstore. ophalen en betalen goed verlopen.
AlgemeenReview ivm verkrijgen van 5 jaar garantie. De bediening is zeer vriendelijk en er werd gezocht naar een passende oplossing. Dit was voor een bleeding geval op een tv die ik bij kameraexpress gekocht had in 2017 (met verlengde garantie) maar waar geen vervangende onderdelen meer voor beschikbaar waren.
KlantenserviceZie korte toelichting eerder. Goed geholpen met een oplossing voor het probleem.
AlgemeenWinkelen gaat normaliter best prima. Eigenlijk geen klachten over. Deze review is mbt klanten service.
VerzendingRetour reparatie naar een verkeerd adres sturen.. ik vind het knap!
KlantenserviceDrie lenzen ingestuurd ter reparatie. Contact hier over verloopt zeer, zeer moeizaam. Het algemene nummer bellen heeft eigenlijk geen zin, want die kunnen kennelijk geen reparatie status inzien en refereren naar de niet te bereiken reparatie afdeling.
En dat is nogal frustrerend. Want ze zitten echt te slapen daar. Vanuit de reparateur een leentoestel aangeboden gekregen.. Komt kamera express een week later mee, wanneer de reparaties eigenlijk al klaar zijn. Prijsopgave voor reparaties doorgestuurd krijgen, bevestigingen krijgen.. het duurt allemaal nodeloos lang. Ronduit frustrerende ervaring.
Op het moment dat die frustratie geuit wordt, krijg je als repliek van een een of ander snotjong; Begrijp ik meneer, ik heb ook op school gezeten. En zich maar blijven verschuilen achter 'ik kan niets'.
Edit: Ik denk dat ik blij mag zijn dat ik 2 van de 3 lenzen in goede orde heb terug ontvangen? de 3e.. ja.. door KE naar een verkeerd adres gestuurd! Klasse!
Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend om te lezen dat de communicatie zo moeizaam is verlopen. Wij zijn hard bezig onze processen te verbeteren. Wij ontvangen dan ook graag een mailtje met het reparatienummer dat het betreft via reviews@kamera-express.nl. Zo kunnen wij nagaan waar de communicatie op is vastgelopen en nagaan of wij in deze nog iets voor je kunnen betekenen.
AlgemeenHad een lens gereserveerd en kon het dezelfde dag afhalen.
Voelde goed. Goede service en netjes afgehandeld
Alles prima geregeld bij het afhalen van mijn gereserveerde lens. Zoals gewoonlijk.
AlgemeenCanon printer G650 besteld. Deze stond op 1-4 dagen levertijd. Daarna niets meer vernomen. Na 4 dagen contact opgenomen en levertijd ruim 6 weken later. Maar had al wel betaald en de factuur met als datum de besteldatum! ontvangen. Dus bijna 2 maanden garantie foetsie! Bestelling maar geannuleerd.
KlantenserviceNadat ik contact had opgenomen kreeg ik snel antwoord. Maar antwoord niet helemaal naar tevredenheid.
Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat de levertijd zoveel langer bleek dan verwacht. Het komt helaas wel eens voor dat het laatste exemplaar uit de voorraad van een artikel op eenzelfde moment besteld wordt, waardoor wij meer bestellingen binnen krijgen dan wij uit kunnen leveren. Doorgaans is de levertijd van een artikel dan nog een aantal werkdagen, maar helaas is dit sinds het wereldwijde chiptekort enorm opgelopen. Wij hopen snel weer voorraad te mogen ontvangen. Als wij nog iets voor je kunnen betekenen horen wij het graag van je.