Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

Fijne winkel met deskundig personeel. We mochten een nieuwe camera uitzoeken daar onze vorige Samsung systeemcamera kapot ging en zij maken geen fotocamera’s. Goed advies gekregen en uiteindelijk de superzoom camera Panasonic DMC-FZ2000 aangeschaft wat een hele fijne camera is.

Het feit dat wij na 2 jaar een nieuwe camera uit mochten zoeken omdat onze vorige systeemcamera kapot was gegaan vind ik een waanzinnige service. Voor die camera hadden we ook 5 jaar garantie gekregen wat je ook niet overal krijgt. Gewoon top!

Ik heb de Gopro gereserveerd op de website en kon hem gelijk halen, goeie service.

Ze houden hun afspraak met voor 12 uur besteld volgende dag in huis

Had geen kennis van de GoPro kreeg een goeie uitleg van de service medewerker.

Jij vraagt iets, noemt de dingen die je er mee wilt doen. En binnen no-time, sta je met een goed product buiten

Ik was op zoek naar een compact camera en heb vooraf een aantal modellen met elkaar vergeleken. Op de website van Kamera Express stonden deze camera's ook netjes gepresenteerd. In de winkel samen met de verkoper aan de hand van de website deze modellen besproken. Omdat ik geen expert ben was het handig om mee te kunnen kijken op een scherm, zodat er enige herkenbaarheid was bij het bespreken van de modellen. De camera was op voorraad maar moest uit het magazijn in een ander pand worden gehaald, daardoor enige wachttijd.

De opzet van de winkel is erg prettig. Het werken met nummertjes en de individuele behandeling leidt ertoe dat je de tijd kan nemen voor je aankoop, zondat dat je je opgejaagd voelt door lange rijen. De verkoper mij prima geholpen maar ik had meer achtergrond en advies verwacht bij de aankoop van mijn camera.

Vandaag een nieuwe Canon camera met toebehoor gekocht bij Kamera Express gekocht. Vriendelijke ontvangst en deskundige voorlichting.

Wad eigenlijk heel makkelijk. Alles was in de winkel op voorraad.

Prima service

Via internet een camera uitgezocht en in Zwolle in de winkel afgehaald

Ik werd klantvriendelijk behandeld en ging met de juiste camera naar huis.

De door mij gekozen camera was op voorraad, dus ik kon deze direct meenemen.

De verkoper was uiterst accuraat en vriendelijk, hij begreep wat ik wilde, en zorgde ervoor dat ik met de juiste camera naar huis ging. Ik ben er heel blij mee, na een lange tijd van zoeken.

Zijn met 12 jaar oude camera naar winkel in Tilburg gegaan waar men de tijd nam om alle vragen en producten uitvoerig te bespreken. daar de camera aan vervanging toe was maar het type ons zeer goed beviel. Na behoorlijk wat uitleg betreffende de mogelijke kamera hebben we een goede keus kunnen maken en heeft men ons ook goed geadviseerd met de benodigde bij komende producten. Ook hierbij werd goed gekeken naar de prijsstelling en nuttigheid van de producten.

Zeer goede uitleg en verpakking van de onderdelen en tevens extras betreffende een cursus voor landschaps fotografie gekregen.

Zoals eerder gezegd alle men nam de tijd en was zeer bereid dingen verder uitte zoeken indien men de kennis niet paraat had.

Eerst probleemloos een compactcamera online gekocht, na lange internet zoektocht op eigen houtje. Uiteindelijk niet helemaal tevreden van de kwaliteit van het toestel, en dan maar langsgegaan in de winkel in Wilrijk. Daar werd ik op een half uurtje veel beter geholpen dan ik het ooit zelf zou kunnen uitvissen via internet. Ik stapte de winkel buiten met een veel betere systeemcamera, vergelijkbaar in prijs, het was net de laatste dag van een lopende actie. De eerste terugsturen was ook geen probleem. Heel tevreden, ik zal in het vervolg sneller in de winkel binnenstappen ipv alles via internet te zoeken.

Voor advies langsgegaan in utrecht in de winkel, Halfuurtje gepraat met een medewerker genaamd ruben en die heeft mij fantastisch geholpen met het uizoeken wat bij mij past. Meerdere opties gekregen en de volgende dag de knoop doorgehakt. Verder ook gewoon de laagste prijzen voor wat ik moest hebben en een extreem breed assortiment.

Vriendelijk geholpen door bekwaam personeel. Mijn droomcamera gekocht en de verkoopster snapte mijn beleving en speelde er leuk op in. Een persoonlijke aanpak die aanspreekt. Altijd de belangrijkste reden waarom ik naar Kamera Express ga. Zowel op de webshop als in de fysieke winkel in Rotterdam heb ik alleen maar goede ervaringen! Top!

Mooie winkel, ruime keuze. We kregen professioneel antwoord op al onze vragen ivm een camera. Ook alle andere benodigheden voor de camera waren aanwezig.

Tevreden, snelle levering en bij vragen via email een snel antwoord.

Snelle levering

Via email krijg ik snel een duidelijk antwoord op vragen.

Heb een Panasonic Lumix TZ100 gekocht in winkel centrum Amsterdam. Fijn dat er in het centrum een goede winkel is. Adequate service en aardig personeel.

Camera was op voorraad, ik kon kiezen tussen 2 kleuren.

Mijn eerst instap model en volgens de mest mensen is de best produkt die je kunt gebruiken

binnen per minutes was het geregld besteld via de winckel

goed geholpen

Enorm goede service in de winkel van Kamera express in Antwerpen. Deed mij inzien dat ik toch beter een goedkoper model aanschafte ipv een meer gecompliceerd en duurder model. Ook de afhandeling was echt perfect. Niets op aan te merken en dus echt een aanrader.

Snel verzonden zonder enig probleem.

Ik vond dat ze in de winkel een ruime keus hadden met producten van zeer goede kwaliteit. De tijd die de verkoper nam om alles duidelijk uit te leggen was zeer goed. Ik ben zeer tevreden met de aankoop en zal voor een volgende aankoop zeker weer naar Kamera-Express gaan.

Voor ik daadwerkelijk mijn camera kocht eerst een paar keer in de winkel geweest. Steeds prima geholpen door mensen met verstand van zaken. Heb uiteindelijk gekozen voor de Sony A6000 en ben er erg tevreden mee. Klein minpuntje is wel dat ik na een ruime week zag dat er stof op de sensor zat en ik door een van de medewerkers niet echt vriendelijk te woord gestaan werd. Kon het voor € 29,- laten schoonmaken, terwijl de kitlens in de winkel was bevestigd en daarbij het stof meegekomen moest zijn. Uiteindelijk heeft hij het stof er met een ballonnetje afgeblazen, maar vond het toch niet zo'n leuke reactie als je een week ervoor bijna € 700,- hebt uitgegeven. Verder een prima zaak en zoals gezegd vriendelijk en deskundig personeel.

Nog een mailtje gestuurd, werd supersnel en vriendelijk beantwoord!

Super goed geholpen bij Kamera Express in de stad. Een goed half uur een gesprek gehad met een echte video specialist. Uiteindelijk de GH5 gekocht

In de winkel gekocht. Via de klantenservice nog een prima toelichting gehad

Prima tips over de aankoop

Kon product goed vinden. Vervolgens bij de body duidelijke keuze uit combinaties met objectieven. Snelle verzending. Levering door PostNL slechter maar daar kan Kamera Express niets aan doen. Prijs was ook goed t.o.v. concurrentie op het internet (de cowboys met grijze import laat ik per definitie links liggen)

Kamera Express heeft zich goed ingespannen en de kamera tijdig en goed verzonden. PostNL liet weer eens steken vallen waardoor ik voor niets op het pakket zat te wachten...

Scorekaart voor Kamera Express