Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

Goede camera lens, voor een goede prijs. Ik vind het slecht dat ze de lens leveren zonder doos. Wel als goedmaker een gratis uv filter gekregen! Erg blij met de gratis camera cursus die bij de lens zat.

alles werkte vlot

het product was sneller geleverd dan verwacht

Bestelling verliep vlot, levering (in België) ook. Product is perfect. Kamera Express had laagste prijs en extra voordelen (5 jaar garantie) op het bestelde product.

Levering was perfect, dus nog geen nood gehad aan klantenservice.

Het produkt is in de winkel in Rotterdam aangeschaft en via PIN voldaan. Niets op aan te merken.

Direct geholpen door medewerker met verstand van zaken

Voor een kleine en lichtgewicht camera zeer veel mogelijkheden!

Ik heb een Canon PowerShot G7X Mark II gekocht bij de Foka Superstore van Kamera Express. Toch fijn om de fototoestellen te voelen tijdens het vergelijken. Ik twijfelde tussen de Sony RX 100 III, Panasonic Lumix LX15 en deze Canon. De verkoper (een jonge man) hielp redelijk maar heeft nog wel wat ontwikkeling nodig in het verkoopvak. Hij zag er wat kunstenaarsachtig uit en is denk meer fotograaf dan verkoper. Zijn inzet was wel erg goed. Ik vroeg naar een outlet exemplaar (stond op de website) maar die was in eerste instantie niet te vinden door zijn inzet toch gevonden. Ook adviseerde hij het tasje voor 10 euro erbij te kopen en de juiste geheugenkaart te kopen die snel genoeg is met opslaan. Al met al prima dus. De zaak zelf ziet er erg rommelig uit vergeleken met dertig jaar geleden toen ik bij Foka een camera ging kopen. Toen kwam je bij een soort juwelier terecht nu lijkt de winkel meer een outletstore. Toch jammer deze ontwikkeling van winkels en ons consumenten die altijd op zoek zijn naar de laagste prijs waardoor een mooie zaak er niet meer af kan. Verder tevreden over Kamera Express. Ik zag dat ze workshops etc. organiseren. Leuk ga ik wel een keer aan mee doen.

Zeer mooie camera gekocht (Sony A6500). Op de website van Kamera Express was al veel informatie te vinden, maar ook in de winkel ben ik zeer goed geholpen. Kortom, uitstekende service!

Ik ben naar de winkel geweest om de 2 camera's te bekijken die ik op het oog had. Een medewerker heeft duidelijk de verschillen verteld en de + en - punten van beide toestellen. Omdat we lang moesten wachten op een bij passende tas, kregen we een waardebon voor het lange wachten.

Ik had een probleem en Angela heeft het snel opgelost.

Aankoop bij een winkel gedaan.Vriendelijk geholpen door meedenken deskundige medewerker die alle tijd voor ons nam

Vriendelijk geholpen door meedenkend deskundige medewerker die goed inspeelt op mijn wensen.Dit was een prettige ervaring.

Ik ben alvorens de aankoop van mijn nieuwe camera eerst gaan kijken op de site van Kamera Express. Zo kreeg ik een goed beeld van welke camera's zij allemaal hebben en verkopen. Ik zelf als beginneling in de fotografie wist er eigenlijk niet zoveel van en met wat rondneuzen op de site, word je ook niet perse wijzer van. Een keuze maken bleek nog erg lastig.

Toch maar naar een fysieke winkel gereden (Rotterdam) om advies te krijgen over mijn aankoop. Ik werd professioneel en vriendelijk te woord gestaan. Mij werden belangrijke aspecten van een camera en de werking hiervan uitgelegd. Aan de hand van vragen met wat ik er mee wilde gaan doen, kreeg ik opties voorgeschoteld en werd er een keuze gemaakt met behulp van een professional.

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik meer dan dik tevreden ben over de overzichtelijke site, de vriendelijke werknemers in de fysieke winkel zelf en alle hulp en geduld voor nieuwelingen zoals ik! Schroom niet om als beginneling de winkel binnen te stappen en te zeggen, 'hey ik weet echt helemaal niks over camera's, maar ik wil er graag mee gaan beginnen, help!' Tevens kreeg ik een gratis voucher mee voor een beginners cursus fotografie, wat voor mij als beginneling ontzettend handig is. Er wordt echt vakkundig met je meegedacht, helemaal super!

Ik heb dus nog geen ervaring gehad met de verzending van een aangekocht product en/of contact gehad met de klantenservice, wegens de aankoop in een fysieke winkel.

Vooralsnog vind ik mijn eerste ervaring met Kamera Express helemaal top!

Uit de gesprekken in de Utrechtse vestiging blijkt niets anders dan zorgvuldige vakkennis op gebied van fotografie en videografie. Ik ben goed geholpen, heb een eerlijke inruilwaarde gekregen voor oud materiaal.

In de Superstore in Arnhem een systeemcamera aangeschaft en mijn oudere DSLR en systeemcamera in kunnen leveren. Snelle en kundige service. Prettig om de camera direct in de winkel uitgebreid uit te kunnen proberen.

Ben zowel in Arnhem als Breda bij Kamera Express mijn licht op gaan steken alvorens tot aanschaf over te gaan. Heldere, kundige adviezen.

I went to the store in Eindhoven, the employee who was helping was really friendly and she toked time to explain things about the new camera and lens I bought.
I would highly recommend visiting the Eindhoven store if you want to buy any photographic equipment

Na verlies van een camera en het kapotgaan van een kleinere reiscamera zijn we naar de winkel gegaan om te kijken of er wat aan de camera gedaan kon worden. Hoewel de garantie al verlopen was, is is veel moeite gedaan om na te gaan wat het euvel zou kunnen zijn. Gelet op de nieuwwaarde van de camera, besloten we te kiezen voor een vervanging. Er werden een aantal mogelijkheden voorgesteld, Maar de zoeker daarvan beviel niet en dus kwamen als nog uit op een nieuwe Panasonic FZ300, ook al was die zwaarder dan de andere.
We werden vriendelijk, deskundig en met veel geduld geholpen. Ook eerder had ik al goede ervaringen in de winkel toen mij werd afgeraden een bepaalde lens ter kopen omdat die niet goed bij de camera paste die ik toen had.

Het probleem dat wij met de camera hadden is uitstekend opgepakt en naar volle tevredenheid behandeld.

Als eerste vergelijking op de website gemaakt. Uiteindelijk, omdat ik nog een paar vragen had, naar de winkel in Arnhem Centrum geweest.
Voor de eerste keer een dslr van Nikon gekocht en de medewerker achter de balie gaf goede antwoorden en tips.

Zowel online als fysiek een aangename winkel met zeer kundig personeel.
En goede service.

Goed verpakt en snel geleverd.

Snel contact via de telefoon en uitstekend geadviseerd door een medewerker.

Ook na de aankoop weer uitstekend geholpen. Dit bedrijf komt op mij zeer goed over.

Scorekaart voor Kamera Express