Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
Algemeengezocht naar een niet dure smarttv met goede beoordeling. was er in 5 minuten uit. meteen opgehaald. parkeren voor de deur. binnen 10 minuten onderweg naar huis
zeer tevreden met deze LG43uk6750pld
AlgemeenVriendelijke service. Alles was ruim voorradig. Er werd antwoord op alle vragen gegeven. Absoluut een aandader!
AlgemeenMooie camera, goed advies gekregen over de aanschaf.
heb hem nog maar 1 dag, over gebruik nog niet veel te melden.
AlgemeenZocht een Nikon D7200 met sigma lens. Deze was niet op voorraad in de vestiging van mijn keuze ( Utrecht ). Maar de medewerkers in Utrecht hebben een Nikon laten komen en hielden mij keurig op de hoogte van de status. Prima service
AlgemeenGoed geholpen, vanwege de 5 jaar garantie moet ik deze review maken (wat ik niet nodig vind).,.
AlgemeenIk werd hel goed geholpen bij Camera Epress, Ik zocht een nieuwe camera de Canon EOS R, Deze ligt fijn in de hand is niet zo zwaar, verders ga ik hem vandaag uit testen. Ik heb hem net 1 dag, dus uittesten.
VerzendingDeze camera de Canon EOS R was een pre order, dus ik heb even moeten wachten, omdat hij net op de markt was.
KlantenserviceBij Camera Express werd ik heel goed geholpen. Deskundig personeel.
AlgemeenIk had mijn product ge-pre-orderd en moest hier vrij lang op wachten. Dit kwam omdat de leverancier erg lang deed over het leveren van het product. Toch was het wel fijn geweest als ik meer op de hoogte was gehouden van hoe het er voor stond en ik hier niet steeds zelf achteraan had hoeven gaan.
KlantenserviceVoor de laatste betaling van mijn pre-order heb ik de klantenservice benaderd via de chat, zij reageerde hier erg snel en hebben ervoor gezorgd dat het product de volgende dag nog in huis lag.
AlgemeenOnlangs een nieuwe camera met lens en accessoires gekocht in een Kamera Express superstore. Personeel heeft verstand van zaken en denkt mee met wat je wilt. Na het advies nog wel thuis gaan overwegen en weer even het internet op, maar uiteindelijk toch de knoop doorgehakt en in de store de aankoop gedaan! Top!
AlgemeenNadat mijn vorige camera gestolen is naar Kamera Express gereden om een nieuwe te kopen en nog een oude lens in te ruilen. Gedegen advies gekregen en een meer dan prima inruilprijs op mijn oude hardware. Aanrader!
AlgemeenProduct is wat ik er van verwachte. Werd ook op tijd geleverd. Wat verwarring waar maar goed opgelost door klanten service.
KlantenserviceHebben mij goed geholpen en correct geholpen.
AlgemeenZojuist wat propellers gekocht voor mijn Spark, er was er helaas maar een. Maar hij wordt wel morgen gelijk bezorgd. Prettige sfeer en een overzichtelijke winkel. Praatje hier praatje daar met een vakkundige blik!
VerzendingVandaag de eerste set propellers gekregen en morgen krijg ik de tweede set binnen. Makkelijk en snel!
AlgemeenEerst op de website gekeken wat ik wilde en vervolgens naar de winkel in Zwolle gegaan. Daar correct geholpen en een uitstekend advies gekregen.
VerzendingAlles was op voorraad in de winkel, dus snel en compleet geleverd.
AlgemeenEen zeer goed en overzichtelijke webshop met veel informatie.
Product/prijs verhouding is scherp vooral met een inbegrepen
basis cursus fotografie bij aanschaf van een camera.
Bestelling en verzending heb ik als zeer positief ervaren.
Producten zijn netjes verpakt in de doos.
AlgemeenZeer deskundig advies in de winkel in Zwolle. Prettige bediening.
Ging met een goed gevoel weg met de door mij aangeschafte Sony A7III
AlgemeenAlles perfect, vanaf bestellen tot en met het afleveren. Volgende dag mailtje dat camera klaar lag.
AlgemeenZeer deskundig en klantvriendelijk personeel die met je meedenken binnen de randvoorwaarden (prijs/kwaliteit) die je stelt en de wensen die je hebt.
Algemeenkoop een scanner bij de fotovakzaak als Kamera Express als je een adequaat advies wilt hebben voor het juiste apparaat voor jou en jouw foto's, dia's etc
Verzendingopgehaald na telefonische bestelling
Klantenserviceadequaat advies welk apparaat bij mij past
AlgemeenBij de aanschaf van een camera en objectief goed geholpen door een enthousiaste medewerkster met kennis van zaken. Winkel Rotterdam.
AlgemeenGoede winkel in capelle a/d IJssel. Vriendelijk en deskundig personeel.
Werd heel goed geholpen Alles op voorraad
AlgemeenHeel goede en snelle service, en ook met een goede prijs. Op hetzelfte dag geleverd zonder problemen. Fantastische online-shop.