Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenPrima afhandeling, keurig op tijd geleverd. Wel leek de camera al eens eerder uit de verpakking geweest te zijn. Maar alles zag
AlgemeenIk ben beginnend in de fotografie wereld, desondanks had de werknemer alle tijd voor mijn vragen.
VerzendingSupersnel.
KlantenserviceBowie uit Breda hielp me heel fijn!
AlgemeenIk werd erg goed geholpen door een medewerker die niet alleen de tijd nam verschillende modellen met me door te nemen, maar die echt meedacht. Na de aankoop maakte hij mijn fototoestel gebruiksklaar zonder bijkomende kosten. Echt topklasse!
AlgemeenHet koopproces verliep soepel. Ik ben hiervoor naar de winkel gegaan. Vooral het vinden van de accessoires ging vlot.
KlantenserviceDe verkopers waren vriendelijk en behulpzaam.
AlgemeenDe site werkt erg gemakkelijk en snel. Ook is het overzichtelijk, zelfs op de telefoon werkt het allemaal prima.
Betaling gaat ook goed en vlekkeloos.
Enigste nadeel van de site op de telefoon is : als je wat in je winkelwagen doet en de telefoon springt op vergrendeling of je zoekt ondertussen een andere site of app op, is je winkelwagen weer leeg.
Levering kwam sneller dan verwacht ondanks dat Post NL tegenwoordig vroeger komt als de track&trace aangeeft.
AlgemeenDe klantenservice heeft goed geholpen en de bestelling was de volgende dag in huis zoals afgesproken.
VerzendingDe volgende dag in huis.
KlantenserviceTelefonisch correct geholpen.
AlgemeenDe beloning voor deze review is de extra garantie van 2 naar 5 jaar!
Ik had nog enig voorbehoud tav de aanschaf van een nieuwe camera en lens.
Na het bezoek van de Superstore in Utrecht was ik overtuigd van de voordelen van de nieuwe camera en lens. De verkoper nam rustig de tijd om e.a. uit te leggen en suggesties te geven. De camera en lens heb ik direct meegenomen. Ik koop al jaren bij Kamera Express en het enige minpunt vond ik altijd de toeslag voor de creditcard. Dat is nu verleden tijd. Ze rekenen hier geen extra kosten meer voor.
Vragen die ik vooraf via de Chat stelde werden snel en accuraat opgelost.
AlgemeenErg vriendelijk te woord gestaan. Werd ook met me meegedacht en gekeken naar wat mijn wensen zijn, ipv het duurste aan te smeren. Erg goede ervaring.
Algemeeneen paar keer in de winkel geweest om een keuze te kunnen maken. Vriendelijk en deskundig te woord gestaan in de Shop in Breda
KlantenserviceBij de aankoop ok uitstekend geadviseerd voor noodzakelijke accessoires
AlgemeenZeer tevreden over de snelle en soepele afhandeling van mijn besteling .
De eerste kennismaking met de Sony A 68 was vooral het gevoel wat deze camera geeft , als dat goed is heb je alvast een mooi begin
Kon echt niet beter
KlantenserviceOok hier gaat het om het goede gevoel prima !
AlgemeenNa eerdere goede ervaringen met Foka, de Panasonic 65EZW1004 Oled tv voor een scherpe prijs gekocht.
Helaas bleek de tv niet helemaal zoals aangegeven.
Na contact met Foka, werden excuses aangeboden en kon ik kiezen tussen retourneren of een vergoeding. Zeer net en snel opgelost!
Vriendelijke bezorger, die netjes belde dat zij eerder kon leveren dan afgesproken en of dat kon. Geholpen met tv 3 trappen op te tillen, echt topservice!
KlantenserviceVlotte reacties en goed met klant meegedacht om tot oplossing te komen.
AlgemeenDe webshop heeft een uitgebreid assortiment en concurerende prijzen. Ik heb een Sony alpha6000 camera kit gekocht met standaard- en tele-zoom lens. Het bestelporces is eenvoudig en je krijgt snel bevestiging per email. De levering was snel en volledig. Prima geregeld
VerzendingHet product was op zich goed in een doos met opvulmateriaal verpakt, maar de standaardlens zat slechts in een plastic zakje en was daardoor slecht beschermd tegen schokken. Ik heb niet gemerkt dat de lens er schade door heeft opgelopen, maar dat het zeker beter gekund.
KlantenserviceDuidelijk antwoord ontvangen op vragen over het product
AlgemeenVestiging in Den Haag bezocht met vraag om instapmodel spiegelreflex. Zeer uitvoerig te woord gestaan, uitleg mbt lenzen, mogelijkehden en prijs-kwaliteit verhoudingen. Voldoende informatie om naar mijn idee een weloverwogen keuze te maken.
AlgemeenIk ging naar de winkel om een Nikon D3400 met lenzen kit te halen, dus ik wist al wat ik wilde. Goed geholpen door een jonge dame, welke gewoon leverde wat ik wilde hebben. Geen dwingende verkooppraatjes, ze heeft gewoon wat ervaringen gedeeld.
Mijn volgende camera wordt zeker ook bij Kamera-Express.
Voordat ik naar de winkel ben geweest heb ik me eerst laten informeren op diverse social media, vrienden en kennissen. En ben uiteindelijk ook op de website van Kamera Express gekomen, een heerlijke overzichtelijke en strakke website boordevol met informatie over de producten. Ik heb hem uiteindelijk in de winkel zelf gekocht, want die is maar c.a. 15 km verder en vind een winkel prettiger dan online, ondanks dat ik online ook vaak koop.
AlgemeenKamera Express, een aanwinst in Leeuwarden! Overzichtelijke winkel en prettig geholpen. Zowel over kapotte camera als toch over nieuw aangeschafte camera kundig en duidelijk geïnformeerd waardoor mijn keuze snel duidelijk werd. Product uit voorraad mee of een dag later kosteloos thuis bezorgd. Blij dat ik hier terecht kon en zeer tevreden. Beveel deze winkel graag aan.
Algemeenperfect apparaat werkt naar behoren, handig tastje meegeleverd en goede uitleg gekregen van de verkoper.
Verzendingin winkel gekocht, prima
Klantenservicezeer vriendelijke en gemotiveerde verkoper
AlgemeenLieve mensen in vestiging den Haag echt heel veel moeite gedaan om mij te helpen en ook echt super lief om zo mee te denken zodat ik toch me lens heb die ik graag wou superrrrrrr tof !!!!!!
Snel besteld super snel geleverd
Meteen kwamen ze met een oplossing ben echt gejolpen en dus echt tevreden
AlgemeenTop voorlichting en service, nette inruilprijs, gewenste artikel op voorraad. Niets aan toe te voegen.
KlantenserviceNemen echt de tijd voor je
AlgemeenBestelling van systeemkamera plaatsen van zeer eenvoudig. Ik heb de kamera in de fysieke winkel laten bezorgen zodat ik deze eerst kon bekijken. Advies en toelichting van verkoper was zeer waardevol.
AlgemeenKamera Express denkt met mij mee. Ze boden een heel goede prijs voor inruil van mijn oude camera. Daardoor kon ik het nieuwe product (een fotolens Sony SEL 18-200mm F/3.5-6.3 NEX zilver) kopen. Ben zeer tevreden.
VerzendingHet betrokken product was niet op voorraad in de winkel, maar is de volgende dag via de post geleverd. Erg snel, en ik hoefde niet nogmaals naar de winkel. Heel fijn, goede service.
KlantenserviceIk had een dag eerder een acculader gekocht zonder deze eerst te zien (was niet aanwezig in de winkel). Bij levering was ik teleurgesteld, hij voldeed niet aan mijn verwachting. De winkel heeft het product zonder problemen teruggenomen en het geld teruggegeven. Prima service.